C
CZC
Ziyaretçi
kızlar dua edin yarın gitcez doktora bakcaz bakalım minik kuşun kalbi atıyomu kanaması durmuşmu inşallah güzel haberler veririm size
canım ne kanaması benim haberim yok ne oldu??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar dua edin yarın gitcez doktora bakcaz bakalım minik kuşun kalbi atıyomu kanaması durmuşmu inşallah güzel haberler veririm size
günaydın kızlar bebişin kalbi atıyo kanamada ufalmış herşey yoluna giriyo yaşasınnnnnnnnn
günaydın kızlar bebişin kalbi atıyo kanamada ufalmış herşey yoluna giriyo yaşasınnnnnnnnn
SELAM KIZLAR
NABERSİNİZ HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİM İNŞALLAH BU AY HEPİNİZ UMUTLRINIZA KAVUŞURSUNUZ
BENİM ŞAFAK 9 AMA BEN BU AY TRENİ KAÇIRDIM DERKEN GEÇMİŞTE OKUDUĞUM BİR YAZI ÜZERİNE TEKRAR UMUDUMA KAVUŞTUM:sm_cool:
BEN GÜNDÜZLERİ PEK GİREMİYORUM MALUM BENİM OĞLANDAN BANA FIRSAT KALMIYOR OKULLAR AÇILINCA RAHATLAYACAĞIMhihoyyythihoyyyt
HEPİNİZ KENDİNİZE CİCİ BAKIN GÖRÜŞMEK ÜZEREEEEEE:1hug:
merhaba
Kan sonuçlarımı aldım doktor herşey normal dedi; kan pıhtılaşması ile ilgili testler ne bilmiyorum ama olup olmayacağını sordum onlara baktırdık onlar da normalmiş.(Gelince baktım protein C ve S aktivitesine bakmışlar sadece yeterli mi ki?)
ama bir şey kullanmama falan gerek var mı dediğimde bana folik yanı sıra coraspinde kullanabileceğimi söyledi, sizce neden kafam karıştı???
nazım folık zaten bilenen ve tum hamile kalmaya karar verdiğinden itibaren yada 3 ay evvel başlayıp gebeliğin 3 ayında kullanıcağın ilaç diğeride nurun dediği gibi kanın koyulaşmasını engelliyo