Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nazcım zeynepcim hülyacım nasılsınız kızlar yoğunum bu ara kusura bakmayın giremiyorum
canım benimde şafak 10 daha çok var beklemek zor dimi bakalım ne olacak aramız yakın seninle hadi hayırlısı ben ateş takibi yapıyorum yumurtlamadan sonra sabahları yüksek çıkıyor ama genede bakacaz kesin bi belirti değil sonuçta zaten sadece buay yapacaktım bidahaki ay kendi haline bırakıcam ateş takibi yapmıycam. aslında bu ay pek umudum yok normalde her ay yumurtlama günüm ben burdayım diye işaret veridi bu ay düzenli çalışıyoz diye galiba hiç anlamdım ya bu ay yumurtlamadım:uhm::uhm: bilmiyorum galiba gene umut bayabi sürecek gibi:çok üzgünüm:
CANIM AYNI KADERİ PAYLAŞIYORUZ SENLE BENİMDE 10 GÜNÜM VAR.BENDE HER AY YUMURTLAMAMI HİSSEDERDİM BU AY ÇOK İSTEDİĞİM İÇİN TAKİP ETTİĞİM İÇİN HİSSETMEDİM ARTIK HAYIRLISI DEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK.:1hug:
kızlar dua edin yarın gitcez doktora bakcaz bakalım minik kuşun kalbi atıyomu kanaması durmuşmu inşallah güzel haberler veririm size
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hepinize küstüm bune kimse cvp yazmadı burda değilllllllll
ssengun hamilemisin bacım allah bebegine hayılısıyla kavuştursun inş banada nasip eder inş kaydirigubbakcemile5
ya o kadar bebek isteyen var bazı insanlarda aldırıyor ya ne akla mantıkla aldırıyolar anlamıyom ya madem aldırıcın nie yapıyon allam ya gerçi bu dünyanın gerçekleri işte
ssengun hamilemisin bacım allah bebegine hayılısıyla kavuştursun inş banada nasip eder inş kaydirigubbakcemile5
yazdığını görünce bu arkadaş maraşlı dedim...........
ve porfilde maraş yazıyor süpersin
tabi ciddi oalrak konuşursak hayatın gerçeği bu , kimi arar bulamaz, kimi geleni atar.
herşeyin hayırlsını dilemek laızm
allah tez zamanda sanada nasip etsin
:)demek maraşlı oldugumu heryerde belli ediyom ewt ben muraşlıyımda sen nerden bildin bacım yoksa sendemi maraşlısıngamyoncuiremsu