Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfayı yenile hülyacım
fatoşum sen neler oldu bi bilsen hani ben pazartesi doktora gitöiştim ya bebişi görmüştüm dün evlenme yıldönümümüüzdü bebişin ultrason görüntüsü için başka bi doktora gittim iş yerime yakın doktor kesenin azilerisinde kanama başlamış dedi progestan verdi
ama benim ne kanamam vardı ne lekelenmem günde 4 tane almamı istedi çarşamba gününe tekrar çağırdı senin nasıl olduydu ve geçtimi ilaç kullanınca neolur akıl ver dün çok üzüldüm ama napayım hayırlısı ikimiz içinde neyse o olsun diyorum bu gün
fatoşum sen neler oldu bi bilsen hani ben pazartesi doktora gitöiştim ya bebişi görmüştüm dün evlenme yıldönümümüüzdü bebişin ultrason görüntüsü için başka bi doktora gittim iş yerime yakın doktor kesenin azilerisinde kanama başlamış dedi progestan verdi
ama benim ne kanamam vardı ne lekelenmem günde 4 tane almamı istedi çarşamba gününe tekrar çağırdı senin nasıl olduydu ve geçtimi ilaç kullanınca neolur akıl ver dün çok üzüldüm ama napayım hayırlısı ikimiz içinde neyse o olsun diyorum bu gün
Fatoş canim allah yardimcin olsun bebişin sana siki siki tutunur inşallah.böyle bir tehlike neden oluyor bilmiyorum ama kendinize dikkat edin canlarim iş falan yapmayin
[
[COLOR="Magenta"]a.s.GÜNAYDIN BENİM CANIM ARKADAŞLARIMa.s.
.SİZE NE KADAR ALIŞMIŞIM MEĞER.DÜN ANNEME GİTTİM AMA HEP AKLIM SİZDE KALDI İNANIN HEM DE ÖZLEDİM SİZLERİ:1hug:
sehercim canım ne oldu anlayamadım bir aksilik yoktur inşallah. dün yoktum ya çok yazışmışsınız geçmişi okuyamadım.
banu hülya tekrar aramıza hoşgeldiniz kızlar..[/COLOR]
saol canım,aslına bakarsan benim hatamdan dolayı oldu yeğenimi kucağıma alıp kaldırdım filan ondan sonra böyle oldu:mymeka:
fatoşum sende dikkat et canim kendine şu doktor olayinda inşallah iyi haberlerle dönersinde hepimizi mutlu edersin canim
merhaba ben yeni katıldım aranıza..bu ay aşılama yapılacak 1 düşük yaşadım inş bu ay bebeğime kavuşururum aşılama yapıpta hamile kalan varmı aranızda belirtileri neler yardımcı olun neolurrrrrrrrrBu ay da olmadı.Yine adet olduk değil mi?Ama üzülmüyoruz,pes etmiyoruz...
Yeni ay umut getirsin hepimize
Baharın tüm güzelliğini hissedelim içimizde
Dua edelim hep birlikte birbirimize
Gelsin bahar hamiş müjdemizle evimize..
Önce kendimi yazdım kızlar...Kimler varmış bakalım...
1-Gizemx
Atiyodur annesi birakmaz o seni benimde dünn sancilarim vardi bu gün yok ama belim ağriyo
merhaba ben yeni katıldım aranıza..bu ay aşılama yapılacak 1 düşük yaşadım inş bu ay bebeğime kavuşururum aşılama yapıpta hamile kalan varmı aranızda belirtileri neler yardımcı olun neolurrrrrrrrr