Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizemcim o 16 sı bugünün tarihi değil ki :)))) adet döngünün günü..17.dün yumurtlamışsın demek..bebek ileride adet tarihine ilerliyor..yani inşallah olmayacağın adete..
canım saatlerdir uğraşıyom hep databese error diyor ya ondan kimse yok herhalde bende anca girebildim anlamadım gitti bugün sinem de gelmedi dahaa:roflol::roflol:
ya bende de anca açıldı baktım sen gelmişsinnn hoşgeldin canımmmmmmm:1hug:tatlım naber nasılsın hatlar kötü galiba yine bakalım kaç dakika kalabilcem he
şimdi düşerim hemen
ya ne oldu sitemize böyle kızlar sayfa nın açılması için 5 dakika beklemek gerekiyor.sürekli de hata veriyor.
Merhaba kızlar ben doktora gittim.
Kan değerlerim yükselmiş 64000 den 83000 e ama doktor olumlu konuşmadı genede.
Ptesi tekrar kan testi yapalım bide kalp atışı var mı diye usg yapalım dedi. Eğer kan testin yükselir ve kalp atışı duyamazsam dedi mol gebelik ten şüphelenirim hemen almamız gerekir dedi. Kendi doktorumu aradım ctesi gel bakalım dedi. Yani gene beklemedeyim mol gebelik yaşayan var mı yada yaşayan birini tanıyan bana doktor bebeğin kalp atışı dursaydı daha iyiydi mol gebelik kötü bişey dedi.
site benide sinir etti valla..Ayşe oklavanı birazda site yönetimine göstersene :)))
Asiyecim hoşgeldin..Bak iyi haberle geldin sayılır kan değerin yükselmiş..İnşallah bebeğine birşey olmayacak..Sen moralini bozma..Hakkımızda hayırlısı olsun canım..