Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asiye canım geçmiş olsun daha önce görmmüşmüydün kalp atışlarını bebeğinin
hoşgeldinn nasipcimmmmm ........
hoşgeldinn nasipcimmmmm ........
ay ben hemen üstelere çıkmak istiyorum biran önce günüm gelsin öğreneyim istiyorum.. bugün çağlanın günü çağlaaaaaaaaaaa nerdesin ?
nasipcim ne zaman doktora gitcen
bizde acaba doktora mı gittin diye düşündük nasipcim gelen giden var mı?
Selam Kızlar
nabersiniz bilgisayarımız çöktü anca yapıldı
burdayım nasip im...Yaa sendemi isim değiştirdin.Neyse hayırlı uğurlu olsun sana şans getirsin. Ben yokken hamiş çıkmamış üzüldüm..Neyse sağlık olsun....Bu ay bende boş geçirdim maalesef..Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için:...
evet emel çılgın bebek yapayım dedim belki o zaman benim çılgınım gelirhihoyyythihoyyyt
ayşem bebişim napıyorsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne yapayım canım ya zaman öldürüyorum akşama kontrole gidecem doktora bakalım ne diyecek işte sen nasılsın bakalımmmmm:1hug:
kızlar merhaba hepiniz iyisiniz inşallah..
ben az önce ovulasyon testi sipariş ettim..duydum ki bazılarında hemen adet sonrası yumurtlama olabiliyormuşş...erken di geçti derken..şu testi bi denicem geçen ay aldığım gebelik testlerinin yerine buay onu denicem...
hadi hayırlı olsun cnm inş. test sayesinde bebeğin gelir :CüvCüv:
nasipcim esma bugün evde :teselli:
kızlar merhaba hepiniz iyisiniz inşallah..
ben az önce ovulasyon testi sipariş ettim..duydum ki bazılarında hemen adet sonrası yumurtlama olabiliyormuşş...erken di geçti derken..şu testi bi denicem geçen ay aldığım gebelik testlerinin yerine buay onu denicem...
neden evde bir terslik yoktur umarım