Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden gidemedin aylin bende merak ettim ya ama içime doğan hamile olduğun inş. bu güzel haberi paylaşırız bende cuma hastalanmazsam artık cmtsi test yaptrmaya doğrruu
bu arada nadiren de hafiften adet sancısına benzer sancı geliyo sanki:1shok:
kızlar bu kadar ümitlendik reglim başlarmışşş:roflol::roflol:
ama Allah korusun bu dış gebelik korkusunu yaşadımya, hayırlısı olsun diyorum...
sen ciddimisin :çok üzgünüm:
kızım bak şakaysa seni fena yaparım haaaaaaklava:bize böyle şakalar yapma şahsen ben teyze olmak istiyorum:teytey:
nabersinizi kızlar nasılsınız sizi çok özledim ya neler yapıyorsunuz bakem
bi haber falan varmı,hamişimiz çıktımı(inşallah çıkmıştır)
anlatın bakayım:)
nabersinizi kızlar nasılsınız sizi çok özledim ya neler yapıyorsunuz bakem
bi haber falan varmı,hamişimiz çıktımı(inşallah çıkmıştır)
anlatın bakayım:)
evet ama yeni bişe diil nasipcim, hatırlıyosan günlerce önce de sanırım reglim başlıcak demiştim, o zamandan beri olyo nadiren. çok hafif ve kısa süreli ama..:sm_confused:
canım ben de yarın doktora gidicem işte..yerimseniben
hşgeldina.s.
hoşgeldin hayatım ben beklemedeyim hala şakak 2 ama göğüslerim hala aynı ağrı ve renk değişimi mevcut hatta ucları çok tuhaf oldu ne bileyim işte bizde seni çok özledik:içelim:
hoşbulduk hanımlar varya ikinizde hamişsinsiniz.haberinizi alayım hemen benim kalbim pır pır etmeye başladı teyze olcam ya ondan hadi hayırlı haberi verin bize (müjdeyi):dance::sm_cool:Şeniz[/QUOTE
ciddi misinnnn:dance:
ben ayline söylüyorum ama baksana üzmeye çalışıyor biziklava:
aşkolsun nasip ya, üzmek ister miyim ama bu kadar yaygara yaptım ne yalan söliyim hayal kırıklığına uğratırım diye korkuyorum:çok üzgünüm:
neşeli haziran listesi ne alemde, uzadı mı epeyce? pembeye boyansın inşallahh:dance:
hoşbulduk hanımlar varya ikinizde hamişsinsiniz.haberinizi alayım hemen benim kalbim pır pır etmeye başladı teyze olcam ya ondan hadi hayırlı haberi verin bize (müjdeyi):dance::sm_cool:Şeniz[/QUOTE
aşkolsun nasip ya, üzmek ister miyim ama bu kadar yaygara yaptım ne yalan söliyim hayal kırıklığına uğratırım diye korkuyorum:çok üzgünüm:
DUR ŞİMDİ SENİN O ZAMAN REGLIN BAŞLAMADI ÖYLE Mİ?:teytey::teytey::teyteyELİ BENDE REGL OLDUN SANDIM.ÜZÜLMÜŞTÜM
DUR ŞİMDİ SENİN O ZAMAN REGLIN BAŞLAMADI ÖYLE Mİ?:teytey::teytey::teyteyELİ BENDE REGL OLDUN SANDIM.ÜZÜLMÜŞTÜM
hayırr yahu başlamadı reglim, pek bi belirti de yok işte...:dance: