- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
hoşgeldiinn canıııımmmkızlarrrrrrrrrrrrr
selammmmmmmmmm................
KIZLAR BEN GLDIM HEPINIZE GUNAYDINNNNNNNNa.s.
sende hoşgeldin tatil nasıl geçtiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldiinn canıııımmmkızlarrrrrrrrrrrrr
selammmmmmmmmm................
KIZLAR BEN GLDIM HEPINIZE GUNAYDINNNNNNNNa.s.
hoşgeldina.s. Güzeller Dökülüyo Tek Tek:dance: De Gülüm Ne Günaydını Yaf
:roflol::roflol::roflol: süperrrYaşlı bir amca parkta bir banka çökmüş etrafi seyrediyormuş....Derken yanina bir delikanlı gelmiş ki saçları yeşil, kırmızı, turuncu, mavi, sarı renk boyalı... Adam çocuğa bakakalmış....çocuk da küstah bir sesle:
- "Ne var moruk, sen hayatında hiç çılgınca bir şey yapmadın mı" demiş.. Adam gülümsemiş:
-"Yaptım.. bir seferinde çok sarhoştum ve bir papağanı becermiştim.. şimdi de yoksa bu çocuk benim oğlummu diye merak ediyorum..."
nasıııılllllllllllllllll
e keyifler nasıl kızlar...............
hoşgeldiinn Canıııımmm
Sende Hoşgeldin Tatil Nasıl Geçtiiii
sence nasıl zuzu kız senin adın neydiii bakkeeemm
:roflol::roflol::roflol: süperrr
yaşlı bi amca evinin bahçesinden hanımı yaşlı teyzeye sesleniyomuş:
"HANIIIIIIM Bİ SU KAYNAT DA OLURSA OLUR, OLMAZSA ÇAY DEMLERİZZ"
:roflol::roflol::roflol:
Ayse Nasip Ben Geldim çok Hastayim Bakin Hasta Hasta Girdim Siteye
geçmiş olsun canııımmmAşiri Yorucu Canim Kardeşimin Yemin Töreni Onunla Gezmek Annem Uyutmadi Uyumayin Birdaha 4 Kardeş Nasil Bir Araya Geleceksinizi Diye Yani Sicak Klima Beni Mahvetti Hastayim Boğazim Kötü öksürüyorum
valla keyifler gıcır gıcır gözüküyor burdan
benim ismim sinem idi
seninki ne idi:uhm:
geçmiş Olsun Hayatım Hani Sen Izmirdeyken Görüşecektikklava:
çok geçmiş olsuna.s.Dun Yoldan Geldim Yorgundum Birde Gece Yoruldum Sabah Bogazim Agriyarak Uyandim
Bir genç bir gün yanında bi kızla eve gelir;
- ''Anneeee Babaaaaa işte evleneceğim kadını sizle tanıştırmaya geldim''.
Neyse aile işte konuşur, kahveler içilir. Gencin babası oğlunu bir kenara çeker ve oğluna gizli gizli bir şeyler söyler;
- ''Oğlum annen beni yatakta hiçbir zaman mutlu edemedi ben de mutluluğu başka kadınlarda aradım. İşte bu kızı tanıyorum o senin kardeşin''.
Çocuk bunu duyunca şoka girer ve yıkılır.
Neyse aradan biraz süre geçer ve tekrar bir kızla eve gelir ve yine aynı tanışma faslı...
Ve baba yine oğlunu kenara çeker o kızın da kardeşi olduğunu söyler.
çocuk artık hem bıkmış ve hayata küsmüş bir şekilde annesine gider ve bütün olayları anlatır.
Annesi'de şöyle cevap verir;
- ''Oğlum sen onun dediklerine kafanı takma, o senin gerçek baban değil''.
:roflol::roflol::roflol: süpersinizz10 kişiyi öldürmekten ömür boyu hapis mahkumu olan adam hapisten kaçar. Kaçarken önüne çıkan bir eve girer ve yataklarında uyumakta olan bir çifti esir alır. Adamı bir sandalyeye, kadını da yatağa bağlar. Bir an etrafına bakınıp kadının üstüne atlar ve boynunu öpmeye başlar. Aradan bir dakika bile geçmez, mahkum yeniden ayağa fırlar ve odayı terkeder. Bunun üzerine adam karısıyla konuşmaya başlar: - "Sevgilim, bu adam yıllardır kadın görmemiş. Boynunu nasıl öptüğünü gördüm. Sanırım geri gelince seninle birlikte olmak isteyecektir. Aman ne derse yap, onu sinirlendirme, sadece memnun olmasını sağla ki burdan sağ çıkabilelim. Unutma ki hayatımız buna bağlı. Dayanıklı ol ve unutma, seni seviyorum!" Kadın bu sözler üzerine gülümser ve sakince konuşur: - "Haklısın sevgilim bu adam yıllardır kadın görmemiş ama o sırada benim boynumu öpmüyor, kulağıma senin çok yakışıklı olduğunu, seni çok beğendiğini söylüyordu. Hemen ardından da bana vazelinin banyoda olup olmadığını sordu. Dayanıklı ol ve unutma, ben de seni seviyorum
selaamkızlar selam ben geldim.emelcim hoş geldin canım nasıldı tatil
emelim geçmiş olsun canımmmmmmma.s.
sinemim tünaydınnnnnnnnnnnnnn:1hug:
esmam aylinim siz adamı öldürürsünüzzzzzzzzz:roflol::roflol:
gülşenim sustun yine nerdesinnnnnklava:klava:
nasipim nasıl işlettik ama değil miiiiiiiiiisırnaşık şey
kim kaldı yaaaaaaa ule gelmiyonuz unutuyom sonra adınızı hah sibelim hamişim sen de kayboldun gittinnnnn
şebnemi araki bulasınnnnnnnnn
unuttuklarım da kusuruma bakmasınnnnnnnnnn:enbuyukkk:
kızlar selam ben geldim.emelcim hoş geldin canım nasıldı tatil
emelim Geçmiş Olsun Canımmmmmmma.s.
Sinemim Tünaydınnnnnnnnnnnnnn:1hug:
Esmam Aylinim Siz Adamı öldürürsünüzzzzzzzzz:roflol::roflol:
Gülşenim Sustun Yine Nerdesinnnnnklava:klava:
Nasipim Nasıl Işlettik Ama Değil Miiiiiiiiiisırnaşık şey
Kim Kaldı Yaaaaaaa Ule Gelmiyonuz Unutuyom Sonra Adınızı Hah Sibelim Hamişim Sen De Kayboldun Gittinnnnn
şebnemi Araki Bulasınnnnnnnnn
Unuttuklarım Da Kusuruma Bakmasınnnnnnnnnn:enbuyukkk:
çok geçmiş olsuna.s.
:roflol::roflol::roflol: süpersinizz
selaam