- 4 Mayıs 2008
- 3.614
- 2
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben biraz önce bir karar aldım bebişi erteleyeceğim koçiş geldi ve tartıştık canım çok sıkkın sanırım bebiş olayını tekrar düşünsem iyi olacak çünkü sonumuz ne olur bilmiyorum şuan ama yanınızdayım bebiş istemesemde burdayım sizi yalnız bırakmayacağım:1hug:
kızlar ben biraz önce bir karar aldım bebişi erteleyeceğim koçiş geldi ve tartıştık canım çok sıkkın sanırım bebiş olayını tekrar düşünsem iyi olacak çünkü sonumuz ne olur bilmiyorum şuan ama yanınızdayım bebiş istemesemde burdayım sizi yalnız bırakmayacağım:1hug:
sıkıldım artık aylin hep alttan alan benimnasip üzüldüm.. ama durun yahu, olur arasıra böle, öfkeyle kalkmayın, biraz sakinleşin unutursunuz gider...
ablamızsın bizim düşüncelerimiz fikir oluşturur mu sizin için bilmem ama umarım herşey düzelir......sen hep yanımızda ol her zaman.........:1hug:
gülşen düzelttim hayatım
birdilektut senide yazdım canım temmuza kusura bakma adını bilmediğim için nickini kullandım
hiç farketmez canım.. adım dilek bu arada :)
gülüm oluruna bırakınca eğer problem yoksa zaten olur ilk bebişimi hatırla eşinle probleminizi biran önce çözersiniz inşallah bu arada bebişe endeksli olmazsanız bakarsın o size endekslenir neden olmasın herşey gönlünce olsun mutlu ol huzurlu ol canım en önemli şey bu zaten bebiş de arkadan gelecek inşallahhh
sıkıldım artık aylin hep alttan alan benim
ben herzaman yanınızda olacağım:1hug:
tartışmamız bebek için değil ki başka şeyler
sıkıldım yoruldum hep aynı sorun aynı sorun hep tartışma tartışma sonunda ağlayan nasip
şunu bir terk edeyim de belki o zaman değerimi anlar iş yerinde birilerine kızıyor gelince hıncını benden çıkarıyor
arkadaşlar göğüs ucumun çevresinde yani koyu renk olayuvarlak halkada çok miktarda küçük kabarcıklar oluştu sürekli kaşınıyor son 2 gündür bugün daha belirgin acaba enfeksiyon olabilir mi?fisfisfis
çok zor bu dengeler ya... ben de genelde alttan alırım ama bıçak kemiğe dayandı patlamalarım olur bazen, ayar çekiyorum arada kocişe öyle, ama siz biz diilsinizki, bambaşka insanlarız, o yüzden sen en doğrusunu bilirsin.. ama tek diceğim sakın öfkeliyken hareket etme, önce bırak bi sakinleşsin ortam, tamam alttan alma ama sadece yatışmayı bekle,sakinleş ve o da sakinleşsin, sonra al karşına derdini söle ve onun da derdini dinle derim ben haddim olmayarak..
daha önce yokmuydu yeni oluşmaya başladıysa gebelik belirtisi olabilir hadi hayırlısı
bu hamişlik belirtisi canım, hadi inşallahh:teytey:arkadaşlar göğüs ucumun çevresinde yani koyu renk olayuvarlak halkada çok miktarda küçük kabarcıklar oluştu sürekli kaşınıyor son 2 gündür bugün daha belirgin acaba enfeksiyon olabilir mi?fisfisfis
şebnem kimdi gülüm, isim hafızam birz zayıftır da..kızlaaarrrrr şebnem bugün hiç gelmediiii yaaa nedense