Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ben de baktım bu ay sonuna denk gelirse kız oluyo temmuz olursa erkek oluyo hay bin kunduz ben nasıl çözcem bu işi eğer 28 temmuzda bana iğne yapmaya başlarsa doktor ne zaman ilişkiye gir dicek kızlar aynı gün mü ??????????
yok cnm esmacım hatta sen 22ye bakcan diyim ben sana bizim gelinle bi tanıdığın o şekilde bakınca tutuo gülümm
ciddenmi ya hemen bakayım neymiş bu ayyyyy ben haziranda yumurtladım demiii kafam karıştıı
kimsecikler yoktu ki kaynatamsenağlamasenağlamahainlerrrrrrrrklava:beni yanlız bıraktınızz uyku da tutmadı zaten dön Allah dön nere kayboldunuz bakemmmmklava:klava:
haa çatlatma iğnesi diyosunnnnnnnnnn:1hug:canım benim dortorun reçetesine göre-inan yazdı valla-cuma ptesi çarş temas pazar iğne bilmem anlatabildim mi:roflol::roflol:ama genelde doktorlar iğneden 36 saat sonra temas diyorlarmış araştırdım bidahakine iğneden önce başlayacam hergün hergünnnnnnnnsırnaşık şeycanım iğneden 32 saat falan sonra ilişki öneriyorlar ama 24 saat diyenlerde oluyormuşşşş:uhm:
oo günaydınn ayşe hanımm kız sen şimdi kahvaltı ediyosundur biz yedi acıktıkta öğlen yemeği yicez kız:)
görürsün bebişim olsun bende bırakcam işi ozaman evden yazcm size:)
tutmaz tabi uyku öğlene kadar uyuyorsun dün arkadaşlara gittik eve geldik1.30 kimse yoktur diye girmedim uyuyum demeye 2 oldu sabahda 5.30da kalktımmm yaaaaaklava:klava:
kızlar merhaba
benim bu ay umudum filan kalmadı
demin dr dan geldim yumurtlamammışım
ilk defa progesteron testi yaptık değer çok düşük
7 aydan beri bebek bekliyoruz
dr da ilaç filan vermedi 3 4 ay yine deniyelim herşey daha çok yeni hemen rahim filmi almıyalım daha bir seneniz bile dolmadı diyor
ama ben bunu zaman kaybı olarak görüyorum ilaç kullansam iyi olmazmıydı
yaaaardımmmmmmmmm bunaldımmmmm
yok kız yok sıcaktan uyuyamadım yoksa nerdeeee:roflol::roflol:
ayşe 12.5 1 dedimi mümkünü yok uyurrrrrrrr:dance::dance:
ama dün 2 ye kadar burdaydım hain insan bi merak eder uykusu kaçan var mı diyeeeeeeeeeklava:klava:
üzülme hayatım elbet bir gün zamanı gelecek bak bana 2 senedir uğraşıyorum zaman kaybımı sayayım şimdi ben onu hoş öyle ama geç olsun güç olmasın sağlıklı bir hamişlik olsun sıkma canını için rahat değilse başka bir dr git ama şunu unutma 1 sene geçmeden hiçbir dr tedavi uygulamaz çünkü rahimin sperme alışması enaz 6 aymış