- 12 Mayıs 2008
- 3.903
- 17
KIZLAR NEŞELİ NE YAPTI ACABA:1shok:
bir bilebilsem umarım iyidirrrrrrr:1hug::1hug::1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saat kestirsemmi acabasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
sakın haaaaaaaaaaaklava:klava:klava:1 saat kestirsemmi acabasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
hayırrrr geç kalırsın sona......haa bur arada kızlar ben bugün mide bulantısı ile uyandım
Tamam anladık hamilesinde uyur kalırsın haber gecikir uyku falan yok otur oturduğun yerde1 saat kestirsemmi acabasengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
hayırrrr geç kalırsın sona......haa bur arada kızlar ben bugün mide bulantısı ile uyandım
kızlar ben çıkıyorum görüşürüzzzzzzz:dance:
ya kızlar bu arad benim karnımda aşırı şişkinlik var adet olacağım zaman olurdu ne dersiniz hamişlikde olabilirmi böyle bişey yoksa bana kırmıza kartmı çıkaracak hakem ilerleyen dakikalarda:çok üzgünüm:
bende yemeğe gidiyorum kimsecikler kalmamış zatennnnnnnn
KIZLAR BENDE GELDİM GÜLŞEENNN KIZIM YOKSA HAMİŞ MİSİN SEN?
AY kızlar bişi diyim mi nasip için dua edelim inş. hamiştir:)
KIZLAR BENDE GELDİM GÜLŞEENNN KIZIM YOKSA HAMİŞ MİSİN SEN?
AY kızlar bişi diyim mi nasip için dua edelim inş. hamiştir:)
valla bilmiyorum mervem yaa........sabah öle bi bulantı oldu geçti ama 15 dakika önce acayip derecede bişey oldu....sanki içim çekildi gibi......oturdum hemen yerime sona yine bulantı başladı kiraz yedim geçti başka bi belirtim yok ama çok halsizim bugün:çok üzgünüm:
ben neciyim canım bostan korkuluğu mu ne o insandan saymıyon galibaaaaklava:klava::roflol::roflol:Şeniz