- 15 Mayıs 2008
- 2.694
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız hamiş olsam bebişin canı çekti dicem bide resim koymuşklava: açız diyorumm kız
ben adet oldum kızlar şimdide temmuz 14 ü mü beklicem ben yaa
kızlarrrrrrr uykum varrrrrrrrrrrr
kaçta kalktın şekerim sende uykun var aaaaaaaaaa
senin gibi öğlene kadar yatmadımn ben emelciğim saat 7de kalktım yaaaaa:bbo:
ama hep bu saatlerde kalkıyorum bazen 6da oluyo tabiiii
selam kızlarrrrr..ben geldim....nasılsınınız bakalım
tamam ne kızıyonda parnak kadar çocuğasenağlamasenağlama
şekerim hoşgeldin iyiyiz ben yarın yolcuyum işte
şaka bi yana hafta sonlarıda uyuyamıyorum ya alışıyo vücud
hoş buldum canım sizleri baya..ortalık şenlik valla ne güzel..yarın yolcusun ha ne güzel valla tatil yaparsın gerçi kocişini özlersin ama olsun dönüşü muhteşem olur dimi amayerimsenibenyerimseniben
canım anlıyorum seni ben bir ara allah 6 diyorum gözlerimi açıyorum pazarları bile öyleydi eşimde öyleydi şimdi ise uyumaktan kendimi alamıyorum dr.gittim oda dediki kansızlık varsa oda yapabılır dedi
CADIARZU olabilir ya bende iri biriyim ama bende kansızlık varrr görseniz inanmazsınız kansı olduğuma:roflol::roflol:
canım vallahi dün sağlık ocağına gittim dedim ben böyle böyle uyuyorum yani yastık gördüğüm yerde 10 dk sızıyorum yorgun kalkıyorum oda dediki kansızlık varmı dedi var dedim o zaman tekrar idrar ve kan testi yapalım bakalım dedi muhtemelen bundan dedi istersen bir git
valla kansızlık için dr. gitmem hiç bakalım hasta olursam testler için gideceğimm(inş. olmam tabi )ne olacak o zaman göreceğiz
bak emel yine kimse kalmadı burda
AYŞE,MERVE,NASİP,GÜLŞEN,ŞEBNEM,NAZMİYE hadi nasip hamile uyuyoda siz nerdesiniz