Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok öyle duygu sömürüsü zaten müstakbel hamiş adayıyız hepimiz maşallah sen hiç acımamışsın boştan yere basmışsın köteği ben haklıyım en azındanklava:klava::roflol::roflol::roflol:
acaba sağlık ocağına gidip orda yaptırsammı onların idrar testleri daha sağlıklıdırCADIARZU
üzülmek yok iki ihtimal var zaten ya biri ya diğeri umarım vardır hamişsindir ama yoksa dağıtmak ta yok tamammı eğer sen dağıtırsan beni kimse toplayamaz sizlerden güç alıyorum ben bak 6 15 te randevum var kociş hala aşılama istemiyo aslında doktora da gitmek istemiyo ya zor ikna ettim bi konuşalım önce bakalım ne diyecek dedim ama o isteksiz böyle olunca da zaten hamişlik zor işte var inşallah ama yoksa da burdasın tamam mı beni yanlız bırakma ama var zaten teyze olacam ben:dance::1hug:ayşeciğim almasına alırım yapmasına yaparımda ya tek çizgi çıkarsa
üzülürüm diye korkuyorum aşkım aşkım
acaba sağlık ocağına gidip orda yaptırsammı onların idrar testleri daha sağlıklıdırCADIARZU
canım bende öğlene kadar çalışıyorum bugün ama dün aradım ne zaman bağlıyacaksınız daha neti diye biz size döneceğiz dedielr hala dönecekler tekrar arayım şu heriflri gelsinlerde bağlasınlar yoksaa:mymeka:klava:
Tamamda Doktor Benle Dalga Geçmesingit Kız Ne Olur çok Merak Ediyoruuuummm Bennn
Rüya Tabirleri Yaz Google Bak Hayatimya Kızlar Esım Benı Ruyasında Hamile Olarak Görmüşş.karnın Kocaman Olmustu Dıyoo.ne Demek Sızceee
Birakirmiyim Hayatim Ben Burdayim Olsada Olmasadaüzülmek Yok Iki Ihtimal Var Zaten Ya Biri Ya Diğeri Umarım Vardır Hamişsindir Ama Yoksa Dağıtmak Ta Yok Tamammı Eğer Sen Dağıtırsan Beni Kimse Toplayamaz Sizlerden Güç Alıyorum Ben Bak 6 15 Te Randevum Var Kociş Hala Aşılama Istemiyo Aslında Doktora Da Gitmek Istemiyo Ya Zor Ikna Ettim Bi Konuşalım önce Bakalım Ne Diyecek Dedim Ama O Isteksiz Böyle Olunca Da Zaten Hamişlik Zor Işte Var Inşallah Ama Yoksa Da Burdasın Tamam Mı Beni Yanlız Bırakma Ama Var Zaten Teyze Olacam Ben:dance::1hug:
Git Hadi Kız Ne Duruyosun Dahaaaaaaa
bence Yaptır Nasip Yaa...valla çok Merak Ettim....erken Gebelik Testleri Varmışya Ilişkiden 7 Gün Sonra Doğru Tespitler Veriyormuş.....ayrıca Yarın Regl Tarihi, çıkma Olasılığı Yüksektir....hadi Yap Yap.......ben Beklemedeyim Bakalım.....11 Gün Var Daha.....:dance:
ya kızlar esım benı ruyasında hamile olarak görmüşş.karnın kocaman olmustu dıyoo.ne demek sızceee
Günaydıııın:dance:
kızlar hızınıza yetişemiyom, maşallah, Allah muhabbet,n,z, artırsın:teytey:
Günaydıııın:dance:
dualarım seninle canım hadi müjdeyle gel inşallah:dance::dance:KIZLAR BEN GİDİYORUM GİYİNİP BENİM İÇİN DUA EDİN OLUR MU:çok üzgünüm::1hug:
Günaydıııın
ayşeee abbbaaaaaaaa sen hasta oldunmuuuuuuuuuuu