- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
ya canım bende yoktum dunnnn küsmmeeee banaaa
peki sanada küsmedim ama ayşeye küsüüüm neredeyse kalkamadı daha:dilcikar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya canım bende yoktum dunnnn küsmmeeee banaaa
peki sanada küsmedim ama ayşeye küsüüüm neredeyse kalkamadı daha:dilcikar:
HA ESMA KIZ NEYDİ O UMUTSUZLUĞUN ÖYLE klava:SEN HİÇ ABLA DAYAĞI YEDİN Mİklava:klava:BİR DAHA ÖYLE ŞEYLER OKUMAYAYIM BAK KALKAR ORAYA ÖZEL SENİ DÖVMEYE GELİRİMKötü Kazen
öleceğim heyecandan bugün yapsam çıkarmı ki test kızlarşakkıdı
kan testi yaptırmayacakmısın yaptır çıkar bugünnn hadi teyze yap bizi
kan testi için geç kaldım sanırım sabahtan yapıyorlar hastanede ben idrar diyorum
kızlar konuşun ya sessiz kalmayın
sende konuşsana yaaaaaaaaaaa naniknanik
günaydııınn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne habersiniz saatelerdir geçmişi okuyorummm kız ayşeeeee nasıl kaynatmısın öyleeeeeeee
dua et bu seferki olsun esma öyle kızdımki sürekli yazıyı siliyom yanlışlıkla kız sen net yokmuş demedinmi yok bide uykucu kalkmaz diyo galiba onu nasip dedi ama kıyamam ona hamiş o onunda yerine sen ye köteğiklava:klava::çok üzgünüm:amaaaaaan hiç esmayı merak eden olmamış küstüm hepinize:
hamişsin işte kız hem bugün gitmicekmiydik doktora niye yarına attın bakimmmmmmmm:1hug:o kaynatır naber hayatım senden ne haber ne var ne yok bak baana yarını bekliyorum ama dünden beri göğüs uçlarıma dokunulmuyor
bencede bencede ama sakın şımarma hala kızgınım sana:roflol::roflol:kız sen bebek varsa 2. demişin 3. gelmiş ikiz olmasınlar
inşallah hamiş olur teyze yaparsın bizi canım:1hug:kizlar Nasilsiniz Ben Sessiz Bi Bekleyişteyim....yumurta Takibi Yapiyor Diktorum Bu Ay 18 Haziran Yumurtlama Günüm Ve Benim Doktor Randevum Var Bakalim Gelişmeler Ne Alemde Olacak
dua et bu seferki olsun esma öyle kızdımki sürekli yazıyı siliyom yanlışlıkla kız sen net yokmuş demedinmi yok bide uykucu kalkmaz diyo galiba onu nasip dedi ama kıyamam ona hamiş o onunda yerine sen ye köteğiklava:klava:
hamişsin işte kız hem bugün gitmicekmiydik doktora niye yarına attın bakimmmmmmmm:1hug:
bencede bencede ama sakın şımarma hala kızgınım sana:roflol::roflol:
inşallah hamiş olur teyze yaparsın bizi canım:1hug:
gülşen nazmiye günaydınnnnnnnnnnn:dance::1hug:
bu sefer oldu galibaa:roflol:
uyandın mı kız sen klava:nerdesin bakayım sen bu saatte kadar bak bana uyku tutmuyornaniknanik bu sefer olan ne bakayım:roflol::roflol:
rumelili nazers sizler nerdesiniz bakayımklava:
ne biliyorsun belki bende hamileyimmmmsenağlama