- 31 Mart 2008
- 5.857
- 76
- 37
döv kız benim için de döv haketti oklava:ama fazla ileriye gitme malum dahalık lazım kardeş yapcanız benimkine:roflol::roflol::roflol::1hug:
yalnış yazmışın benimkilere olacakdıııııı kızzikiz olacak yaaaa:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
döv kız benim için de döv haketti oklava:ama fazla ileriye gitme malum dahalık lazım kardeş yapcanız benimkine:roflol::roflol::roflol::1hug:
sana cevap yetiştirmeye:roflol::roflol::roflol:
yalnış yazmışın benimkilere olacakdıııııı kızzikiz olacak yaaaa:roflol:
hadi kız inşallah seni de yazarız hamiş listesine:1hug:merhabalarrr.. ben de varım ben de.. :) 14 -15 Mayıs regl tarihim. innnşşşallahhh olmammm.. dua edin. iki gün kaldı....
mız mızlanmaaaaaa klava: bakayım karnım acıkdııııı benimmmm yemek yiyeyim bariiii
kızlar noluyoruz aloooo esma bu ne moralsizlik dayak mı istiyon kız. dur hele yaşın kaç başın kaç gelmiyim oraya. ben senden kaç yaş büyüğüm biliyomusun bilme zaten artık son ümitlerim iki yıldır evliyim ama yaş kemale erdi olacaksa olacak olmayacaksada bi tarafımızıda yırtsak senede bi koca bile değiştirsek olmaz. eğer anne olmayı allah nasip ettiyse sen ben biz siz onlar tıpp ne yapsa faydasız. öne çekemeyiz. küçücük bi insan parçası bi evlat bi canlı ya hayata gelecek bu dünyada nafakası varsa gelecek eğer bunun tarihi atıyorum 2010 sa biz 2008 hazirandayız buna bi el atıp 2008 e çekme şansımız yok yok yok. o yüzden napcaz beklicez. vazgeçmicez. ümitsizliğe kapılmıcaz. versede vermesede şükretcez. benim kuzenim 10 yaşında oğlunu trafik kazasında kaybetti. kayınvalidem 13 yaşında kızını kaybetmiş yine trafik kazasında. gelmesi rahme düşmesi de yetmiyo. kucağına alman lazım. büyütmen lazım. yaşadığını görmen lazım. mutlu olduğunu görmen lazım. kendini kurtardığını görmen lazım. lazım lazım lazım. ne döktürdüm be. hadi kızlar hadı iş başına vazgeçmek yok . hadi rastgeleeee
kızlar noluyoruz aloooo esma bu ne moralsizlik dayak mı istiyon kız. dur hele yaşın kaç başın kaç gelmiyim oraya. ben senden kaç yaş büyüğüm biliyomusun bilme zaten artık son ümitlerim iki yıldır evliyim ama yaş kemale erdi olacaksa olacak olmayacaksada bi tarafımızıda yırtsak senede bi koca bile değiştirsek olmaz. eğer anne olmayı allah nasip ettiyse sen ben biz siz onlar tıpp ne yapsa faydasız. öne çekemeyiz. küçücük bi insan parçası bi evlat bi canlı ya hayata gelecek bu dünyada nafakası varsa gelecek eğer bunun tarihi atıyorum 2010 sa biz 2008 hazirandayız buna bi el atıp 2008 e çekme şansımız yok yok yok. o yüzden napcaz beklicez. vazgeçmicez. ümitsizliğe kapılmıcaz. versede vermesede şükretcez. benim kuzenim 10 yaşında oğlunu trafik kazasında kaybetti. kayınvalidem 13 yaşında kızını kaybetmiş yine trafik kazasında. gelmesi rahme düşmesi de yetmiyo. kucağına alman lazım. büyütmen lazım. yaşadığını görmen lazım. mutlu olduğunu görmen lazım. kendini kurtardığını görmen lazım. lazım lazım lazım. ne döktürdüm be. hadi kızlar hadı iş başına vazgeçmek yok . hadi rastgeleeee
:roflol:kııızzz ayşeeeee taze çay demle geliyoooruuum oraya ayrıca terminalden karşıla beni haaa kırmızı halıyıda unutmaaaaaa:roflol::roflol::teytey::dance:
sen gel kız çaylar feda olsun sana kırmızı neymiş altın yaldızlı halılar serecem ayaklarının altına:roflol::roflol:kaçta geleyim canım terminale:1hug::roflol::roflol:
KIZLAR BEN ÇOK ÜZGÜNÜM
BUGUN ADET OLDUM :a015::a015::a015::a015::a015:
http://www.milliyet.com.tr/default....am&ArticleID=875634&Date=12.06.2008&reftype=1
kızlarrr okuyun daha neler ne olacak neler
üzülme canım. Yalnız değilsin..Hazıran olmadı ama Temmuz bizi bekliyor merak etme. Ümitsizliğe kapılmak yok..:içelim: