Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ciddimisin hayatım pes 1 hafta 10 gün geçikmeleri duydumda 24 gün dile kolay nedeni neymiş hayatım ya dr göründün mü
ama yinede umudlu olman sevindirdi beni :1hug:
kızlar bende yaptırsammı ki kan testi bilmiyorum ki bekleyeyimmi
gerçi benim adet düzenim tam gününde geliyor yani muntazam ama ne bileyim göz bebeklerimin büyünesi beni umutlandırıyor
bende 5 haziranda 24 gün gecikmeli olarak adet oldum nasip artık umutluyum yinede
17 Haziranmıydı Nasip Senin.....bence Yaptırma şimdi....yada Yaptır Ama Cuma Olsun Bari....ya Ne Bilim..bende Heyecan Yaptım şimdi......içinden Nasıl Geliyorsa öle Davran Arkadaşım:1hug:
kızlar bende yaptırsammı ki kan testi bilmiyorum ki bekleyeyimmi
gerçi benim adet düzenim tam gününde geliyor yani muntazam ama ne bileyim göz bebeklerimin büyünesi beni umutlandırıyor
kızımda çatlatma iğnesinden 13 gün sonra normal testte çıkmıştı senin kaç gün oldu nasip:uhm:kan testinde çıkar belki:1hug:var kız var ne düşünüyonklava:klava:
KIZ GEÇEN AYDA NEŞELİM BENİ ÜMİTLENMİŞTİ AMA REGL OLDUM O YÜZDEN BU AY KAFAMA TAKMAYACAĞIM DEDİM AMA DEDİKÇE TAKTIM:roflol::roflol:
kızımda çatlatma iğnesinden 13 gün sonra normal testte çıkmıştı senin kaç gün oldu nasip:uhm:kan testinde çıkar belki:1hug:var kız var ne düşünüyonklava:klava:
Allah bu ay tamamına erdirir bu son bekleyişin olur inşallah canıma.s.
Valla 30 Mayis Ile 3 Haziran Arasi Yumurtlamamdi Kaç Gün Olmuş Oluyor
kızlar ben kaçar kociş geldisenağlama:1hug::dance::teytey: