yok canım aşkolsun zaten sakıncası yoksa dedim tabiki zaten bende artık bankacı değilimsırnaşık şey tabiki anlayışla karşılarımm
ya arkadaşlar kuzenim benim dr. olduğu hastanede çalışıyor bir olay anlattı geçen hafta benim dr.hastası doğuma gelmiş çok kanaması varmış bebek doğmuş ama kadının kanamasını durduramamışlar benim dr.da ben hallederim diye fakülteye sevk etmemiş ve kadın ölmüş bebek yaşıyo hastanede olay çıkmış tabii ama en çok üzüldüğüm bebeğin anneannesi bebeği kucağına almış geberesice sen olmasan kızım ölmeyecekdi demiş minnacık bir bebek dünyadan haberi yok o istermi annesiz olmayı ama artık annesi yok allahım bizlere sağlık versin önceki bebeğimizi kendimiz büyütelim kimselere bırakmayalım eşim der bana esma önce senin sağlığın sen olmazsan bebeği ne yapayım ben diye (kafama takıp ağladıkca) gerçekden öyle arkadaşlar
ya arkadaşlar kuzenim benim dr. olduğu hastanede çalışıyor bir olay anlattı geçen hafta benim dr.hastası doğuma gelmiş çok kanaması varmış bebek doğmuş ama kadının kanamasını durduramamışlar benim dr.da ben hallederim diye fakülteye sevk etmemiş ve kadın ölmüş bebek yaşıyo hastanede olay çıkmış tabii ama en çok üzüldüğüm bebeğin anneannesi bebeği kucağına almış geberesice sen olmasan kızım ölmeyecekdi demiş minnacık bir bebek dünyadan haberi yok o istermi annesiz olmayı ama artık annesi yok allahım bizlere sağlık versin önceki bebeğimizi kendimiz büyütelim kimselere bırakmayalım eşim der bana esma önce senin sağlığın sen olmazsan bebeği ne yapayım ben diye (kafama takıp ağladıkca) gerçekden öyle arkadaşlar
sıkıyorsa haber vermeklava: başına gelecekleri düşünürsün artık:roflol:
hadi hayatım inşallah hayırlı haberler alırız da seviniriz:sm_cool::sm_cool:
nasipciğim allah seni oğluna bağışlamış fotoğrafdakide o galiba maşallah boyuna gelmiş darısı 2.yeöyle densiz insanlar var ne yazıkki esmacım benim oğlnın doğumunda da nerdeyse beni kaybediyorlardı da allahtan annem yırtık ya kızım ölüsünü yada dirisini gösterirsiniz yada hastaneyi başınıza yıkarım demiş bunun üzerine başhekim geldi yanıma o kurtardı beni
ayy canım ya cok kötü bişey ..allah kımseyı anasız babasız bırakmasın .cok haklısın o bebişin sucu ne?allah yardımcısıs olsun anneyede allah rahmet eylesın..eşin cok dogru soyluyo canım benımkı de aynı.ben senınle cocuk ıcın evlenmedım hayatımı senınle yasamak ıcın evlendım olur yada olmaz allahın takdırı dıyoo
annem dedimde anneme gitmem lazım ama canım hiç istemiyor yaaaaaaaaaa
ya kızlar bu ay çokmu kısaydı adetime 12 gün kalmış:roflol:
ya kızlar bu ay çokmu kısaydı adetime 12 gün kalmış:roflol:
ya bana daha 21 gün varr ilaçda kullanmadım bu ay ben yine geç olurum sonra kendimi hamiş sanar dururum artık:1no2:
nasip kız öle ellerini kaldırıon varya korkuyorum senden :) esmacım anlattığın olay çok üzücü ondan allah herşeyin hayrlısını versn
ama mecburuz değilmiiii bende evde olduğum zaman hiç bir yere gitmek istemiyorumm ama gitmesekde küsüyorlar benimki çok nazlı bu aralar yaşları ilerledikce bebekleşiyorlar
şu hamiş kelimesi çok hoşuma gitti yaww:roflol:
ahh ahh ahh çok üzüldüm yaa.Nasıl deneyimsiz bir doktormuş o yaaaklava:
hele benimki birde hastaya hiç yalnız kalmasın istiyor 2 kere kefeni yırttı bu yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?