- 24 Haziran 2011
- 3.142
- 389
- 163
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #1.221
Cnm folik asit kalsiyum magnezyum ve vitaminden olusan hap.sen kullamiyormysun cok önemli bebeğin beyingelisimi icin şart yoksa Allah korusun özürlü oluyor kullanmıyorsam yarın hemen git al doktora girene gerek yok hamile lik düşünenlere 3 ay onceden veriyorlar hamile kalana kdr kullancan hamileliğinde ilk 3 ayı kullancaksin:) dereceyi 6.50 ye aldım cnm :)
merhaba kızlar nasılsınız işlerim yoğundu 2 gündür giremedimm napıyosunuz hamişlerimiz tebrik ederimm hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallahhh
aysunn canımm inşallahh bebişin yılbaşında seninle olur üzülme sakınnn
sağol tatlım...inşallah..
senin yımırtan ne oldu çatladı mı..tablonu koyver hele
bu arada ben hala yumurtlayamadımm sabırla bekliyorumm umudumu yitirdim gibi ama şimdidennn hayırlısı bakalımm buda umutsuz ateş tablomm benimle alay eder hali var yükselip düşüyor ama ne yazıkki ovucanlar hep negatiffffffffff
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url
folikasit kullanıyorum canım 2 aydır bu 3. ayım yinede bilgilendirdiğin için teşekkür ederim tatlımbende bi derece alayım dün a101 e gittim almak için kalmamış
hiç mi çizgi yok..hiç koyulaşmadı mı akıntında mı yok??
bu arada ben hala yumurtlayamadımm sabırla bekliyorumm umudumu yitirdim gibi ama şimdidennn hayırlısı bakalımm buda umutsuz ateş tablomm benimle alay eder hali var yükselip düşüyor ama ne yazıkki ovucanlar hep negatiffffffffff
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url
inş cnm bu ay herkese ugur getirirde hamiş kalırız..
bebek istememin bisürü nedeni var..
1.5 senelik evliyim..
artık bebekli kimi görürsem imreniyorumm normalde dönüp bakmazdım hatta offff nsl ugraşıyorlar diye acırdım hallerine:)
etrafıın baskısını denek istemiyorum bile.. okdr çok söylüyorlarki bunaldım.. kısırmısın diyen bile oldu düşün artık..
aslında bebek olunca beni çok yoracak biliyorm ama yinede istiyrum demek vakti zamanı gelince çok isteniyormuşş.
elendigimin ilk ayı kondom yırtıldı iki kez bende ertesi günü hapı içtim.. ve adet olmama ragmen içim içimi yedi test bile yaptım... iki çizgi görcem diye yüregim agzımdayken şimdi o iki çizgi için neler veririm anlatamam..
artıkkk sıkıcı bi evlilige dönüştü evliligimiz ..akşamları yapcak hiç bşyimiz yokk..monotonlaştı... önceden olsa hafta sonu eşim dışarı çıkıyor diye kıyamet koparırdım şimdi dışaır çıkalım dese bile çıkasım yok doymuşum herşeyden sanırım:)Artık hfta sonu bebegimi alıp eşimle ona kıyafetler almak için çıkayım:) nebilim hayalller çok:)rabimin mucizesini inş yaşarım bigün hamile kalırımmm :)
çizgi bugün biraz koyulaştı ama tam pozitif gibi değil silikk oda negatiff demek akıntım 1 haftadır kesilmedi hiçç bekliyorum bakalımm geçen ayki kimyasalın yan etkisi diye düşünüyorumm çünkü benim hiç böyle olmazdı
çizgi bugün biraz koyulaştı ama tam pozitif gibi değil silikk oda negatiff demek akıntım 1 haftadır kesilmedi hiçç bekliyorum bakalımm geçen ayki kimyasalın yan etkisi diye düşünüyorumm çünkü benim hiç böyle olmazdı
oyy ben senin hayallerini yerim cnm benim Allah en kısa zamanda hayallerimize kavuşmayı nasip etsin hepimize
ben buay baya dikatli ocam bakalımm nolcak.. bşy sorcam ovulasyonda çift çizgiyi görünce 3 gün üstüste ilişkiye girmekmi mantıklı yoksa çift çizgiyi gördügün gün yapıp ertesi gün bekleyip diger gün yapmakmı mantıklı.. 24-36 saat içinde yumurta çatlıyormuş yaaa..sanki pozitifi görünce 2.gün beklemekmi lazım off kafam karıştı:)
çizinin renklerinde azıcık farklılık olduysa yarın-birgün koyulaşır canım..geç yumurtluycaksın bu ay demek ki..oda dediğin gibi geçen aydan dolayıdır...düzene girecektir üzülme..
hem olan bişey yok henüz üzülmen için..her şey normal..sadece vucüdun toparlanıyor..
cnm laboguıck mi markası benim ki de her gecen gün koyulaştı ve çift çzgiyi koyu sekılde 2 gün üstüste gördüm yani yakındır tatlım koyulaşması
valla ben arkadaşlara sordum çizgiyi gördüğüm günde dahil 3 gün üst üste halvetlendimişimi garantiye alayım dedim bence sende öyle yappp minikim
cnm bence sen iki kez yumurtlamıssın birisi 13. gün digeride bugun :)
bence bugunu degerlendirrr cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?