- Konu Sahibi mulberry8092
-
beni eklememişsiniz 16 aralıktı batım
kızlar koşunnnnn benim herhalde ovulasyon günüm bugün. adet yeni bitti ateşim bugün düşüktü az önce parmaklarımın arasında 10 cm kadar uzayan şeffaf akıntımda geldi. bugün halvet olsa bebek olurmu? yoksa dün mü yapmamız lazımdı ayyyyy nolur yardım edin
yok yok tam zamanı bugun yarı dene boş gecirme:)
kızlar koşunnnnn benim herhalde ovulasyon günüm bugün. adet yeni bitti ateşim bugün düşüktü az önce parmaklarımın arasında 10 cm kadar uzayan şeffaf akıntımda geldi. bugün halvet olsa bebek olurmu? yoksa dün mü yapmamız lazımdı ayyyyy nolur yardım edin
adet bitiminde ov. olurmu ya çok şaşırdım :)) testim de yok yapsam pofff
yok canım sen bugünü değerlendir çünkü ateş tekrar yükseldiğinde döllenme olasılığı düşmüş oluyo bildiğim kadarıyla :))
valla cnm oluyormuşşş diyorlar.. bende bugun ovulasyon testi alcam.. adetim tam anlamıyla yarın biter ...ama ben ovulasyon testini 14. günden sonra kulanayım diyorum bu ay 36 günde geldi reglim.. ondan heralde 16 gibi olur boşuna test kulanmıyayım pahalıda biraz:)
sen kaç günde bir oluyorsun cnmmm.
evet değerlendirelim dimi ayy inşaallah Allah yardım eder
sen bakma o 16. günde olur laflarına. benim adetim 30 günde olur ilk defa geçen ay gecikmişti. benim geçen ay 10. günde ov. oldu bayramda evde değildik kaçırdık. şimdide adet bitti öyle oldu. ben netten test siparişi verecektim bizimki izin vermedi kör inadı tuttu şimdi eczaneden alıcam bi tane bakıcam bugün ama eminim çünkü ateşim düştü veee acaip bir akıntım var. sende takip et sürekli ovulasyonun günü sürekli değişiyor çünkü
benimde kredi kartım yok yoksa internetten 35 tanesi falan 35 tl... ama eczanedeki fiyatları bilmiyorum.. ilişki oldugunda test yapmam olmadıgındada yapabilirm... bakalım çook pahalı deilse...20 li falan almayı düşünüyorum:) öle olursa hergün yaparım :)
benimde bayrama denk geldiginden yapamadıkkk evde yoktuk annemlerdeydik şans işte...
inş bu aya tutar cnmmmmm istemeden stres oluyorum inan
aynen bizde annemdeydik :)) neyse ben kaçtım bu arada eczanede prodictor 5 tanesi 56 lira baya pahalı. gelince görüşürüzz öptümm
günaydın cnm ben seniiiii hamilesin diye hatırlıyorum demek yalnış hatırlıyorum;:) inş bu aya kalırız hamiş:) az kalmışşşşş tam ovulasyon dönemlerin iyi degerlendir:)günaydın kızlarrrrr nasılsınızzzs???? benim bat 14 aralık daha 2 haftam varrrr :18::18: bu ay göbüşler dolacakmı bakalımmmm
günaydın cnm ben seniiiii hamilesin diye hatırlıyorum demek yalnış hatırlıyorum;:) inş bu aya kalırız hamiş:) az kalmışşşşş tam ovulasyon dönemlerin iyi degerlendir:)
ahhh keşkeeee canım :) Allah duysunnn.. inş. canım bu ay hamiş oluruz bizde umut etmeye devam :) ben ovulasyon testi yaptım 12. gün ile 13. gün çift çizgi gördüm dün yani 14. gün yoktu çizgi... o günleri değerlendirdim ama tabiki canım şimdi mola verdik hafta sonuna inş.sen naptın adet bittimi senin ?
canım ateşin dün kaçtı?günaydın canlarım. bişey soracaktım acaba adet bitiminde ovulasyon olurmu? daha ovulasyon testi almadım ben ama ateşimde düşme oldu bugün
ovulasyon tablosu derken ateş takip tablosumu demek istedin???:26:kızlar bana birde şu ovulasyon tablosunu nasıl paylaşıcam öğretirmisiniz
hoşgeldin hemek ekliyorum canımBenimde 4 Aralık..
canım daha önce test yapmışmıydın?günaydın...
herkese hayırlı haberli günler diliyorum...
bende hala tık yok bakalım hayırlısı diyorum. pazara kadar bekleyip tekrar test yapmayı düşünüyorum
bu gün gayet uygun canım.inşallah tutar bebişiniz bu ay...kızlar koşunnnnn benim herhalde ovulasyon günüm bugün. adet yeni bitti ateşim bugün düşüktü az önce parmaklarımın arasında 10 cm kadar uzayan şeffaf akıntımda geldi. bugün halvet olsa bebek olurmu? yoksa dün mü yapmamız lazımdı ayyyyy nolur yardım edin
yok canım sen bugünü değerlendir çünkü ateş tekrar yükseldiğinde döllenme olasılığı düşmüş oluyo bildiğim kadarıyla :))
valla cnm oluyormuşşş diyorlar.. bende bugun ovulasyon testi alcam.. adetim tam anlamıyla yarın biter ...ama ben ovulasyon testini 14. günden sonra kulanayım diyorum bu ay 36 günde geldi reglim.. ondan heralde 16 gibi olur boşuna test kulanmıyayım pahalıda biraz:)
sen kaç günde bir oluyorsun cnmmm.
hülyacım sen sağlık ocağında yaptır bence...boşuna 50 tl verme madem bedavaymış.....kızlar bır derdım var :S dertmı desem telaş mı bilemedim kı endıse bır yandan ılk testım silik cıkmıstı tekrarlıyayım dedim dun aksam 3 saat idrar yapmadım tekrar test yaptım negatıf ıkı saat sonra teste baktım 2. cizgi silik kafam allak bullak oldu bugun adet olmam gerekıyor ama adet olacak gibi değil bünyem yanı anlarım ben adet olcagım gun belımın sancısı yeter sadece okdr şiddetlı olur bel agrım ama yok ::S endıselıyım test benı yanılttımı acaba yarın kan tahlılı yapsam diyorum saglık ocagında bedava oldugu ıcın cunku cumartesı özel hastaneye gıtcem 50 tl den aşa cıkamam acaba önce saglık ocagında öğrensem mı yoksa hıc 50 tl bayılmaya gerek yok dıye dusunuyorum bu sıkınıtda :S ::/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?