- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi mulberry8092
-
dun aksam merakıma yenık düştüm ve test yaptım ıkıncı cızgı cok silik olmakla beraber görundu ama sevınemıyorum pek sadece gulebılıyorum tebessumle ya kımyasal falan olursa dıye cunku 3 dusuk yaptım kan pıhtılasması var 3 aralıga kadar sevınmıyorum :) 3 aralıkda dr ya randevum var bakalım kan tahlılım ne dıycek hayırlısı olsun kızlar :)1 aralık batım :)
folik asitin doğurganlığı artırdığını da duydum doktordan.
bana doktorum yazmıştı.gebe kalmayı planlamaya başlamadan 3 ay önce kullanamaya başla demişti.ben kullanıyorum.bi zararı yok faydası çok...Herkese selamlar;
Hülya kardeşimizi tebrik ediyorum Allah gönlüne göre versin canım, en kısa zamanda kesinleştirirsin inşallah. Ben de bugün folik asit almaya başladım çok faydalıymış bebek için gebelikten önce alınması daha uygunmuş, doktora gitmeden alıyorum ama yanlış yapmıyorumdur inşallah, ayrıca dün gece şiddetli bel ağrısı çektim sağ kasığımda ise batmalar vardı o gün çok yürümüştük eşimle belki ondan da olmuş olabilir ama ne bileyim işte umut dünyası
mulberry8092 kardeşim özel mesaj attım sana ama daha yeni olduğum için gönderilmedi :)
Pek önemsiz bir istek ama gördükçe gözüme batıyor bat tarihimi yazarken adımı yanlış yazmışsın san zahmet bi el atıversen tekrardan :)
folik asiti kullanmanızda hiççç bir sakınca yok kızlar soran olmuş??
bana da yazmıştı doktor kullandım 3 ay büyük bir iştahla baktım içiyorum içiyorum bebek yok sinirlerim bozulmaya başladı bıraktım..
ne zaman hamile kalırsam tekrar başlayacağım..
folik asit bebekte nöral tüp defekti olmasını önlemek için verildiğinden hamile kalmadan başlamayı öneriyorlar. boş ver arkadaşım sen yine de iç
iyi ama 6 ydır bebek yok...ne zamanak adar içeceğim ki..2 yıl olmazsa 2 yıl içecekmiyim..
boşuna içmek inanki sinir bozucu oluyo zaman geçtikçe..
folik asiti kullanmanızda hiççç bir sakınca yok kızlar soran olmuş??
bana da yazmıştı doktor kullandım 3 ay büyük bir iştahla baktım içiyorum içiyorum bebek yok sinirlerim bozulmaya başladı bıraktım..
ne zaman hamile kalırsam tekrar başlayacağım..
serapcım ben ateş ölçümü yapıyorum adete yakın bebek varsa ateşin aartar..adet geliyosada düşer..Aysunay BATlarımız yakın bir belirtin yokmu arkadaşım, benım bel sırt agrılarım gazım bıttı bugun cok fazla kasıkta batmalarım oluyor ınce bır batma degıl ya acı verıyor sankı, umarım bunlar gebelık belırtısıdır günler zaten gecmıyor birde hüsranla sonuclanınca daha kötü oluyor :2::2: Hayırlısı Allahtan
bende 3-4 ay kullandım .ben içmeme gerek varmı dedim.doktor eşimin sonuçlarını gördükten sonra herhal 3 ay içtiysen bırakabilirsin dedi:) daha sonra yeniden başlarım herhal.
serapcım ben ateş ölçümü yapıyorum adete yakın bebek varsa ateşin aartar..adet geliyosada düşer..
bugün ateşim düştü yani adet gelio...bebek değil ama adet belirtisi var..bel ağrısı gaz ve ishal
hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım inşallh senin bebeğin gelir bu ay..benim umudum ocaka kaldı..
bu ay hayıt ilacına başlayacağım..birde preesede...bakalım..
Bende adetı olayım sana sonrayım hayıt suyunu? preesede ne olaki:) bende termometre yok valla alacam yakın zamanda hatta artık ovulkasyon testıde kulanacam onumunzdekı ay bıraz daha tedbırlı olmak lazımdıye dusunuyorum
canım ovulasyon testi kullanıyomusun?kızlar bugün yumurtlama günümama başım ağrıyor belim ağrıyor yumurtalıklarım sızlıyor sankiii :18: noluyor bana üşüttümmü yoksa halvet olması lazım ama hiç içimden gelmiyorrrrr
serapcım ben ateş ölçümü yapıyorum adete yakın bebek varsa ateşin aartar..adet geliyosada düşer..
bugün ateşim düştü yani adet gelio...bebek değil ama adet belirtisi var..bel ağrısı gaz ve ishal
hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım inşallh senin bebeğin gelir bu ay..benim umudum ocaka kaldı..
bu ay hayıt ilacına başlayacağım..birde preesede...bakalım..
Bende adetı olayım sana sonrayım hayıt suyunu? preesede ne olaki:) bende termometre yok valla alacam yakın zamanda hatta artık ovulkasyon testıde kulanacam onumunzdekı ay bıraz daha tedbırlı olmak lazımdıye dusunuyorum
tamam canım inşallah bebeğin gelir bu ay..
olmazda kırmızıların gelirse ben buralardayım sorabilirsin yardımcı olurum ateş ölçümü..ovulasyon testi vs hakkında..
hayıt ilacı..kadınların tümm hormonlarını düzenleyen bitkisel bir ilaç..hamileliği kolaylaştırıyor..
pressed de..bi jel..spermlerin daha uzun zaman canlı kalmasını ve vajina içinde daha kolay yol almalarını sağlayan bir ilaç..
dediğim gibi daha sonra da sorarsan yardımcı olurum...
kızlar bugün yumurtlama günümama başım ağrıyor belim ağrıyor yumurtalıklarım sızlıyor sankiii :18: noluyor bana üşüttümmü yoksa halvet olması lazım ama hiç içimden gelmiyorrrrr
canım ovulasyon testi kullanıyomusun?
yumurtlama günüm demişşin de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?