- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #6.161
Ben geldim sevgi kelebeklerim nasılsınız diye sorucam ama anladığım kadarıyla karmakarışığız hepimiz
ben kaç gündür soruyom kisme beni tınlamıyo yaaaa valla küsecem artıkım
benim bat ocak 4 belki iki gün geç belki erken oynayabilir ama kasıklarım 3 4 gündür ağrıyo sanki şimdi adet olucam gibi. bugün dışarı çıktım eve gelirken otobüse bindim otobüs salladıkça kasıklarım sanki tuvaletim gelmiş gibi sıkıştırdı beni ve ağrı yaptı indikten eve nasıl yetişicem ben bu halde derken inince otobüsten hiçbirşeyim kalmadı :26: böyle bişi ilk oluyo adet yaklaştığı içinmidir yaa
lütfen artık birileri bana cevap versin yoksa kk dan kendimi aşşa atıcam
Ben geldim sevgi kelebeklerim nasılsınız diye sorucam ama anladığım kadarıyla karmakarışığız hepimiz
benim bat ocak 4 belki iki gün geç belki erken oynayabilir ama kasıklarım 3 4 gündür ağrıyo sanki şimdi adet olucam gibi. bugün dışarı çıktım eve gelirken otobüse bindim otobüs salladıkça kasıklarım sanki tuvaletim gelmiş gibi sıkıştırdı beni ve ağrı yaptı indikten eve nasıl yetişicem ben bu halde derken inince otobüsten hiçbirşeyim kalmadı :26: böyle bişi ilk oluyo adet yaklaştığı içinmidir yaa
fermi burda bende çok şey sordum pek kimse cvb vermedi.bazı insanlar üzerinde yoğunlaşma var her neyse daha batına var inan hamile kalmak istediğimiz için yaşıyoruz bunları.bende batıma 5 gün önce test yaptırdım sonuç koca sıfır bugün beklenmeyen bat ve günler öncesi adet olucak gibi ağrılar ve bir ıslaklık tam geldi diyorum sonuç gelen giden yok şuan göğüs yanlarım ağrıo ve akıntım var kan testinde ne gatif alınca çok üzüldüm erken oldugunu bildiğim halde artık idrarda cumaya kadar olmazsam cuma sabah yaparım
gerçket verende alanda allah onun için kafaya takmadan günlerini geçirmek stres çok etkiliyor bebek için değil mutluluk için birlikte olmak gerek.senin beklenmeyen bat nedirsanırım bencede..hamıle kalanlar hep umıtlerını kesıp rahata bıraktıklarında oluyor..evet hamılelık belırtılerı muhakkak var..vucudun degısıyor..bızde okuyup..kendımızdede varmıs gıbı hıssedıp dalıyoruz hayallere...tabi alanda verende Allah..inşallah olacak
canım benim 5 gün süren kahverengi lekelenemm oldu.doktorum düşük tehlikesi var dedi.progestan kullandım ve tabi istirahat ettim...şimdi lekelenme kesildi.
çarşamba kontrolum var kalp atışarı duyulacak inşallah...ondan sonra rahatlayacağım birazda olsa....bana dua edin kızlar.
onun dışında bişi yok valla kızımla zaman geçiriyoruz....
inşallah hamiş haberleri artarak devam eder...
amin cnmm inş ama benim adet belirtilerim başladı..Kendimi kandırmak istemiyorum bu ay geçti benden inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım..
buarada biraz önce anneannemden çoook değişik ve orjinal fikirler aldım bebek için..Bilmiyorum bunları deneyecek cesaretim yok sanırım..
ben deneyebilirim diyen varsa aranızda verebilirim:)
beklemedeyiz bacım dediğin gibi. BAT benim de 4 ocak lakin bende de hiç belirti yok...
cookk gecmıs olsun canım ınsallah yenıden anne olursun dusukten sonra bebek olması daha kolay denıyor
Bende de hiç bir belirti yok canım yaaüzülüyorum valla herkeste az bucuk bişeyler oluyor bnde tık yok neden kiiiiiiiii (
düşünüyorumda bunda önce psikolojik belirtilerim vardı ama sonuç negatifti şimdi belirti de yok ilginç canım
canımmmm bendede hiç belirti yok... sancım bile yok kızlar
normalde adet olacagımda sancıdan duramazdım tık yok anam
gerçket verende alanda allah onun için kafaya takmadan günlerini geçirmek stres çok etkiliyor bebek için değil mutluluk için birlikte olmak gerek.senin beklenmeyen bat nedir
bekleyip görelim bakalım canım
heyecandan ölmezsek
çiçeklara canım nasılsın....
senle BATtaşız.....belirtilerin varmı....
varsa ne gibi belirtiler var....paylaşırmısın.....
canım ben anlamıyorum bat falan da adet bekledıgım tarıh 1 ocak..bu 3.ayım...kasık agrıları cekmeye baslayınca yıne umudum kırıldı..daha ne kadar devam ederım bılmıyorum..bırakayım saymayayım olursa olur diyorum ..ama yine kendimi sayarken,,eczanelerde buluyorum..senin durumun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?