- Konu Sahibi mulberry8092
- #5.501
kızlar aranızda düşükten hemen sonra hamile kalan varmı?
maalesef ben hemen kalamadım...neredeyse 1 sene olacak 1 hafta sonra....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar aranızda düşükten hemen sonra hamile kalan varmı?
çok teşekkürler herkese arkadaşlar
ne yalan söliyim dirayetli olucam ağlamıycam dedim ama elimde olmadı ağladım üzüldüm ilk gün isyan etmedim ama elimde değildi ağlamamak
ama düşündükçe anlıyorum bazı şeyleri Allahın dediği oluyo biz ne kadar çabalasakta herşey taktir. şu anda ateş ölçümü,ovulasyon testi,kürler herşey boş geliyo artık, çokta umursamamaya karar verdim. ben naparsam yapıyım herşey kader kısmet Allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen herkesle birlikte banada...
ben 20 yaşındayım desem
çok teşekkürler herkese arkadaşlar
ne yalan söliyim dirayetli olucam ağlamıycam dedim ama elimde olmadı ağladım üzüldüm ilk gün isyan etmedim ama elimde değildi ağlamamak
ama düşündükçe anlıyorum bazı şeyleri Allahın dediği oluyo biz ne kadar çabalasakta herşey taktir. şu anda ateş ölçümü,ovulasyon testi,kürler herşey boş geliyo artık, çokta umursamamaya karar verdim. ben naparsam yapıyım herşey kader kısmet Allahım hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin isteyen herkesle birlikte banada...
şu zamanlar muhtemelen benim yumurtlama dönemlerim.bebiş olusurken agır kaldırmak ev işi yapmak falan zarar verir mi yani düşüğe sebep olabilir mii aceba ? ben hiç dikkat etmemiştim
cvp verirmisiniz
şu zamanlar muhtemelen benim yumurtlama dönemlerim.bebiş olusurken agır kaldırmak ev işi yapmak falan zarar verir mi yani düşüğe sebep olabilir mii aceba ? ben hiç dikkat etmemiştim
cvp verirmisiniz
ayyy egemn sende küçükmüşsün kuzum küçük yasta anne olcan he hayırlısıyla inş. :)
Kafana takma bence eğer ağır iş yaptıysan rabbim verecekse hiiç birşey olmaz. Benim arkadaşımda öyle tek başına kanepeler bile kaldırdı şimdi nur topu gibi bir bebişi var inşallah hem hamişsindir hem birşey olmaz inşallah
canım tabiki ağır kaldırma kendini çok yorma, bide bana dr tavsiyesi olabildiğince ilaç kullanma ilk dönemde önemli düşük nedeniymiş
ağır iş yapmadım ama günlük rutin ev işleri işte.daha bişey yok ama olur inş. :)
İnşallah olur canım benimm. daha küçükmüşsün de ay sen ve benim gibilerin morali tavan olmalı kanımız deli akıyo o yüzden bişiciğimiz olmaz inşallah bebeğimiz hemeen gelir
inş. cok beklemeyiz ya korkuyorum yıllarca beklemek istemiyorum.normalde ben şimdi değil denisan, mayısta falan baslıycaktım calısmalara ama tabi mayısta yapıp subatta dogurcaktım :)(ben subat dogumluyum bebişimde öle olsun istiyordum da) öle zannediyordum ama bakalım bu ilk denemeydi ilk seferinde olcak mı olmıycak mı merakla bekliyorum gayet güzel calıstık bu ay :) hayırlısı Allahtan
bu arada senin yas kactı ne zamandır bebiş istiyorsun ?
inş. cok beklemeyiz ya korkuyorum yıllarca beklemek istemiyorum.normalde ben şimdi değil denisan, mayısta falan baslıycaktım calısmalara ama tabi mayısta yapıp subatta dogurcaktım :)(ben subat dogumluyum bebişimde öle olsun istiyordum da) öle zannediyordum ama bakalım bu ilk denemeydi ilk seferinde olcak mı olmıycak mı merakla bekliyorum gayet güzel calıstık bu ay :) hayırlısı Allahtan
Benimde bu ay ilk denemem bakalım ne olursa artık adetime iki hafta var ama belirtileri şimdiden başladı normalde bir hafta kala başlardı bilmiyom artık kendi kendime kuruntumu yapıyorum demeden de geçemiyorum İnşallah seninde ilk seferde tutar çalışmalardan inşallah güzel sonuç alırsın
Ben bu ay hamiş kalırsam bebemde benim gibi ağustoslu olacak
24 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim ve daha u ay başladım çalışmaya ne kadar verimli oldu bilmem ama
aynen bende senin gibiyim renkdaşım. gittim başka topiklere ama bi türlü kaynaşamadım..
kk ya girdiğim zaman hemen bu topiğe giriyorum sonra diğer topiklerre bakıyorum ama vala burdaki tadı bulamıyorum diğer topiklerde
bende minikgelinin dediği gibi yapıcam.. ay sonuna kada bekleyip bu topikle hareket edicem
Hakkımızdaa hayırlısı bu arada dün doktora gittim reglimin 4. günü idi. ultrasonla karndan baktı
bi problem yok dedi ilaç verdi 5 gün kullanıp yumurtladım mı die bakıcas.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
eneee kız sen şubat doğumlu musun,bn de şubat doğumluyum:) şubatın 10 u senin ne zaman:)