- 22 Temmuz 2011
- 4.708
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdiii bütün enerjimi yayıyorum ve benim canlarım hep toplanıyosunuz buraya ösledim sizi yaaa hadii hadiii
bütüüüünnnn enerjini alıyorum şu anda...loaaadinng......%40.....
valla canım ben de aynı durumdayım 3 gündür yoktum;bugün geldim buralar.a.canımmm naber tatlım.. ben bayadır gelemedm hiç nevar ne yok...
valla canım ben de aynı durumdayım 3 gündür yoktum;bugün geldim buralar.a.
ne olsun canım;günlerin hayırlısıyla geçmesini bekliyorum.Ovulasyon günümdeyim ben de.Hadi hayırlısı bakalım.sende durumlar nedir
geçen ay yumurtlama günümde çok akıntım olmuştu.Bugün de yumurtlama günüm;hiç akıntım yok yaw.Yumurtlamadım mı bu ay sence,oysa 14.gün yumurtluyodum ben.benimde ovulasyon dönemlerim ama bugün test yaptım daha yımırtlamamışım aslında 13. günüm bugün bende çok sürmez yımırtlarım herhal hayırlısıyla.....
geçen ay yumurtlama günümde çok akıntım olmuştu.Bugün de yumurtlama günüm;hiç akıntım yok yaw.Yumurtlamadım mı bu ay sence,oysa 14.gün yumurtluyodum ben.
cnm benm bunu duyduğum iyi oldu;teşekkür ederim;inaşşalh bu ay dilediğimiz olur Allah'ım bize de nasip eder inşallah.canım benim bu ay benimde yumurtlama dönemimde hiç akıntım olmadı sordum soruşturdum bazen olmayabiliyormuş.ben inanıyorum 2012 berektli bir yıl olacak herkes bebiş haberi verecek Allahın izniyle:))
cnm benm bunu duyduğum iyi oldu;teşekkür ederim;inaşşalh bu ay dilediğimiz olur Allah'ım bize de nasip eder inşallah.
:2::13::18::26:
:44:
:76::78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90:
haha çok şekerlerrrrrr
geçen ay yumurtlama günümde çok akıntım olmuştu.Bugün de yumurtlama günüm;hiç akıntım yok yaw.Yumurtlamadım mı bu ay sence,oysa 14.gün yumurtluyodum ben.
İnşaallah canım benim hakkımızda hayırlısını aklı başındasını eli ayağı düzgününü sağlıklısını İnşaallah Rabbim bizede verir.kendi kendime kaldığım zamanlar bazen hayal kuruyorum hayali bile bu kadar güzelken gerçeği kimbilir nasıl harikadır...
Ovulasyon testi nasıl yapılıyor
canım bişeciği yok sabah ilk idrarınla yapmıyosun ve bide yapmadan önce 2 saat sıvı alımını kesiyosun gerisi gebelik testi gibi 3 damla damlatıyosun sonra ikinci çizgide ilk çizgi kadar koyu çıkınca yumurtlamışsın demektir inş yardımcı olabilmişimdir tatlım asma yüzünü nie asıyosunkiii