• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umudum hafta sonu lütfen bana dua edin :( :(

bu ay da olmadı :( :(

Geçmiş olsun cnm ama hiç üzülme bende 4 ay bekledim bebiş olsun diye rabbim çok bekletmedi şükürler olsun 5 haftalık gebeyim :49: Adet bittikten sonra mümkünse 2 günde bir ilişkiye girmeni tavsiye ederim azimli ol ve inancını yitirme mutlaka olucaktır sevgiler.....

Geçmiş olsun cnm ama hiç üzülme bende 4 ay bekledim bebiş olsun diye rabbim çok bekletmedi şükürler olsun 5 haftalık gebeyim :49: Adet bittikten sonra mümkünse 2 günde bir ilişkiye girmeni tavsiye ederim azimli ol ve inancını yitirme mutlaka olucaktır sevgiler.....

tşk ederim iyi dilekleriniz için umarım ALLAH bana da nasip eder kısa süre içinde bebegim beni cok bekletmez umarım :) .. bu arada hayırlı olsun ALLAH sağlılı bi şekilde doğum nasip etsin inş.. :) :) tavsiyelerinize uyacagım :)

selam canım nasılsın? bu ay olmamış ama üzülme önümüzdeki aylara bak inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder :) bol dua et....selam ve dua ile.

selam canım nasılsın? bu ay olmamış ama üzülme önümüzdeki aylara bak inşallah rabbim hayırlısı ile nasip eder :) bol dua et....selam ve dua ile.

tşk ederim sen nasılsın .. biraz hayal kırıklıgına ugradım tabi ama olsun hayırlısı daha en basındayız umarım cok beklemeyiz.. :) :) herseyin hayırlısı.. :) :)

Back