inşallah hayırlı ve sağlıklı bir bebişin olur umudun hep taze kalsın Rabbim gönlündeki tez zamanda versin inşallah.
bizde 3. ayımızdayız denemelerin yorulma ve pes etme :) olmazsa önümüzdeki ay olacak de.
evet bak başlığı açan arkadaşımız sen ve ben de 3 ay denemesindeyiz moral ne kadar yüksek olursa başarı şansımız artar :)[/QUO
inş ya umutlarım cok yüksek bu ay .. 2 gündür midem bulanıyo cok fena .. ya üşüttüm ya da hamileyim inşş .. umarım 2. secenektir :) :) ne diyeyim sana da bana da tüm bebiş istyen anne adaylarına boooooooooooollllllllllllllllllll ssssaaaaannnnssss
aynen moralimizi yüksek tutalım ki şansımız artsn:) Umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız ve birbirimizi sevindirirz:) 3 ay Bebekleri olarakta kalırız forum da:):)
inş inşşş ... agzından bal damlıyo valla..
arkadaşım öyle yoruldum falan deme bak daha 3. aydaymışsınız. benim 10 ay oldu tedavi görmeye başlayalı ben bile umudumu kaybetmedim, yorulmadım. Allahım hayırlı zamanı bilir. sadece bol bol dua et
cok haklısın.. güzel dileklerin için tşk ederim .. ALLAH inş hepimize bi bebiş nasip eder.. hayırlısıyla ve saglıklısıyla inş.. :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?