• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umudum hafta sonu lütfen bana dua edin :( :(

Numee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
49
5
66
Ankara
pazar günü hamiş olup olmadıgım belli olacak bu ay da umudumu kaybetmek istemiyorum artık yoruldum artık cünkü 3 aydır deniyoruz olmuyo ALLAH dan hayırlısı nı diliyorum umarım bu ay iyi olur benim için. .yeni yıla yeni güzel haberlerle baslarım inş .. lütfen dua edin benim için .. :( :( :( bu ay da ümitlerimi kaybetmek istemiyorum :( :(

inşallah hayırlı ve sağlıklı bir bebişin olur umudun hep taze kalsın Rabbim gönlündeki tez zamanda versin inşallah.

bizde 3. ayımızdayız denemelerin yorulma ve pes etme :) olmazsa önümüzdeki ay olacak de.

reyyan87 arkadaşım msj için çok sağol :) Umarım bizimde sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur:) o zman bu sıra durmaksızın calışalım :D Msj cevap yazmadım çünkü özel msj hakkım yok kusura bakma :( yeni üyeyim :(

bay sorun degil :) haber veririyimde çalışma yap diye yazmıştım :) snaks teşekürler inşallah isteyen herkese Rabbim o duyguyu taddırsın çalışmalara devam şekerler pes etmek yok kırmızılara karşı maçı kazanacagız bizde.

hahahhaha :D evet kırmızılara karşı kazanıcaz:) bizde hamiş olucaz Allahımın izniyle:):) Pes etmek yok:)

evet bak başlığı açan arkadaşımız sen ve ben de 3 ay denemesindeyiz moral ne kadar yüksek olursa başarı şansımız artar :)

aynen moralimizi yüksek tutalım ki şansımız artsn:) Umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız ve birbirimizi sevindirirz:) 3 ay Bebekleri olarakta kalırız forum da:):)

evet bak başlığı açan arkadaşımız sen ve ben de 3 ay denemesindeyiz moral ne kadar yüksek olursa başarı şansımız artar :)[/QUO

inş ya umutlarım cok yüksek bu ay .. 2 gündür midem bulanıyo cok fena .. ya üşüttüm ya da hamileyim inşş .. umarım 2. secenektir :) :) ne diyeyim sana da bana da tüm bebiş istyen anne adaylarına boooooooooooollllllllllllllllllll ssssaaaaannnnssss :D :D

arkadaşım öyle yoruldum falan deme bak daha 3. aydaymışsınız. benim 10 ay oldu tedavi görmeye başlayalı ben bile umudumu kaybetmedim, yorulmadım. Allahım hayırlı zamanı bilir. sadece bol bol dua et :49:

arkadaşım öyle yoruldum falan deme bak daha 3. aydaymışsınız. benim 10 ay oldu tedavi görmeye başlayalı ben bile umudumu kaybetmedim, yorulmadım. Allahım hayırlı zamanı bilir. sadece bol bol dua et :49:

cok haklısın.. güzel dileklerin için tşk ederim .. ALLAH inş hepimize bi bebiş nasip eder.. hayırlısıyla ve saglıklısıyla inş.. :) :)

cnmm daha 3.ayınız inşallahh çok bekletmes seni bebişin ..
umutsuzluğa kapılmak yok ...
ben ewleneli 15 ay oldu korunmadan ...
ama bebiş memiş yokkkk ....
allahhh yüzlerimizi güldürür en kısa zamnda inş....

siz daha 3. aydan yoruldum derseniz 5 sene 10 sene tedavi görenlerne yapsınlar o zaman inşallah hayırlısıyla istediğiniz zaman olur bebeğiniz ama daha 3 ayda yoruldum demeyin lütfen bunu ben ve benim gibi senelerdir uğraşanlar adına söylüyorum ...

Back