Umre

Bu arada biseyler yazmadan gecmeyeyim, kendi derdime dustum ksra baakma oncelikle bizim grupta 5 yasinda dunyalar tatlisi bi cocuk vardi masallah cok da rahat umre yaptilar.cocuk arabasina koydu babasi onunla birliktevyapti umresini.bi tanede 10 aylik bi bebek vardim hic sesini duymadim cok uslu bi bebekti bilmiyrm belki ondan.. hamilelige gelince pek bilgim yok cnm bu konuda. Ama dikkat ettikten sonra Rabbim zaten orada insana ekstra bi guc veriyo resmen..sikma canini hele bi niyet et gitmeye ve yola cik inan hersey kendiliginden gelisiyo. Ben de korkuyodum acikcasi nasil olacak napicaz diye ama bosna yormusum kafami.. Allah simdiden kabul etsin ins.

Âmin çok teşekkür ederim inşallah sizede tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin

Bende bisey sorabilirmiyim mart ayinin kacinda gidiliyor umreye tam bilgi verirmisiniz 12sindemi 9 undami yoksa farkli gunlerdemi

Allah kabil etsin bu arada sknti olmaz insallah allahin izniyle banada dua edermisiniz ismim muge allahim hayirlisyla kucaginiza almayi nasip etsin

Allah kabul etsin..bizede nasip etsin...doktoruna danış istersen ama birşey olacağını sanmıyorum..bizim içinde dua et..özellikle bana bebek dile

allah kabul etsin..
giden arkadaşlarım var herhangi bir sorun yaşamadılar.
riskli bi hamileleiğin yoksa sorun olacağını sanmıyorum.

ben oğlum 4 yaşındayken de, 5 yaşındayken de gittim. çok da kolay oldu. eşle dönüşümlü bakarsınız. mesela bizde genelde ikindiye kadar bende, akşam yatsı eşimde oluyordu oğlum. ya da tam tersi. kimi zaman da beraber. küçük bebekle zor biraz, fazladan bakabilecek bir anane filan olunca ancak. doktoruna danış tabi ki önce ve öğle saatinde sakın dışarı çıkma. haremdeysen bile içinde kal, tavafa filan çıkma. bol su iç arkadaşım. şimdiden allah kabul etsin.

canım öncelikle Allah kabul etsin bebişini sağlıkla kucağına al annem yeni geldi sakıncası yoktur ama orda inşaat çokmuş dikkat et mikrop kapma derim annem geldiğinden beri ilaç kullanıyor

bizim bi arkadas hamileydi ve sknti yasamamisti.. sorun olacagini sanmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…