- 26 Aralık 2012
- 284
- 168
-
- Konu Sahibi Huzurlu_2010
Bu arada biseyler yazmadan gecmeyeyim, kendi derdime dustum ksra baakmaSelam kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. 15 haftalık hamileyim. 5 yaşında da bir kızım var. Mart ayında eşim ben ve kızım umreye gitmeyi düşünüyoruz. Sizce hamile olmamın bir sakıncası var mı? Giden arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Şimdi tek çocukla daha kolay olucağını düşünüyorum. Iki çocuğa göre siz ne dersiniz?
Âmin çok teşekkür ederim inşallah sizede tüm isteyenlere Rabbim nasip etsinNe mutlu size güle güle gidin inş Allah kabul etsin eşim he dese bende yarın giderim ama şimdilik yok Rabbim bilir gözlerim doldu gene çok istiyorum çok.bence kızı bırakın daha küçük yanınızda bi kişi daha olsaydı olurdu ama bilmediğiniz yer çok yorulursunuz Rabbim yardımcınız olsun
Bu arada biseyler yazmadan gecmeyeyim, kendi derdime dustum ksra baakmaoncelikle bizim grupta 5 yasinda dunyalar tatlisi bi cocuk vardi masallah cok da rahat umre yaptilar.cocuk arabasina koydu babasi onunla birliktevyapti umresini.bi tanede 10 aylik bi bebek vardim hic sesini duymadim cok uslu bi bebekti bilmiyrm belki ondan.. hamilelige gelince pek bilgim yok cnm bu konuda. Ama dikkat ettikten sonra Rabbim zaten orada insana ekstra bi guc veriyo resmen..sikma canini hele bi niyet et gitmeye ve yola cik inan hersey kendiliginden gelisiyo. Ben de korkuyodum acikcasi nasil olacak napicaz diye ama bosna yormusum kafami.. Allah simdiden kabul etsin ins.[/QUOT çok teşekkür ederim âmin inşallah
Şirkete göre bildiğim kadarıyla farklı günlerde yaniBende bisey sorabilirmiyim mart ayinin kacinda gidiliyor umreye tam bilgi verirmisiniz 12sindemi 9 undami yoksa farkli gunlerdemi
Âmin Tabiki dua ederimAllah kabil etsin bu arada sknti olmaz insallah allahin izniyle banada dua edermisiniz ismim muge allahim hayirlisyla kucaginiza almayi nasip etsin
canım öncelikle Allah kabul etsin bebişini sağlıkla kucağına al annem yeni geldi sakıncası yoktur ama orda inşaat çokmuş dikkat et mikrop kapma derim annem geldiğinden beri ilaç kullanıyorSelam kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. 15 haftalık hamileyim. 5 yaşında da bir kızım var. Mart ayında eşim ben ve kızım umreye gitmeyi düşünüyoruz. Sizce hamile olmamın bir sakıncası var mı? Giden arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Şimdi tek çocukla daha kolay olucağını düşünüyorum. Iki çocuğa göre siz ne dersiniz?
bizim bi arkadas hamileydi ve sknti yasamamisti.. sorun olacagini sanmiyorum..Selam kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. 15 haftalık hamileyim. 5 yaşında da bir kızım var. Mart ayında eşim ben ve kızım umreye gitmeyi düşünüyoruz. Sizce hamile olmamın bir sakıncası var mı? Giden arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Şimdi tek çocukla daha kolay olucağını düşünüyorum. Iki çocuğa göre siz ne dersiniz?