Umre

Huzurlu_2010

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
89
14
Selam kızlar, sizlere bir şey danışmak istiyorum. 15 haftalık hamileyim. 5 yaşında da bir kızım var. Mart ayında eşim ben ve kızım umreye gitmeyi düşünüyoruz. Sizce hamile olmamın bir sakıncası var mı? Giden arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Şimdi tek çocukla daha kolay olucağını düşünüyorum. Iki çocuğa göre siz ne dersiniz?

Benim tanıdığım cok insan gitti cok şükür sorun olmadan döndüler. Düşük tehlikeniz yoksa..

Var canım ben tam 8 aylıkken gittim döndükten 40 gün sonrada doğum yaptım hiç bir sıkıntım olmadı
Sadece Medine'den Mekke'ye gittiğîmiz gün çok yorulmuştum o kadar
Ama benim genel olarak hamileliğim hep çok iyiydi
Ay çok sevindim 4 sene önce gittik biz ama. Sanki daha dün gibi
Benim için de dua ederseniz çok sevinirim

Hamilelik problem değil de 5 yaş çocuk zor.Yoğun bi program yapıyorsa şirket zor olur.Ben kendimi taşıyamaz haldeydim.Bide yeni gelen arkadaşlar var çoluk çocuk hepsi hasta orda serumlanmışlar.

Tabiki ederim Rabbim nasip ederse, çok sevindim maaşallah size

Çocukla zor olmaz eşinde yardımcı olursa kücük kucak bebeğiyle gelenler vardı. Yalnız orası çok sıcak fakat otel ve Mescid-i Haram Mescid-i Nebevi içi çok soğuk oluyor yanına şal vs almayı unutma orada çoğu kişi üşütüyor hasta olup. Aşırı kendini yormazsan zor olacağını sanmıyorum. Ağrı kesici, kas gevşetici kremler de olsun. Herhangi bi hastalık durumunda zaten her otelde doktor hemşirede oluyor sıkıntı olmaz. Eğer doktorun uçağa izin vermişse şimdiden Allah kabul etsin derim :) Ha bi de oranın yemeklerinin kokusu seni rahatsız edebilir otelde verilenlerin dışında dışarıdakilere çok yaklaşma eğer oteldekileri de yiyemezsen hem Mekke de hem Medine de Bin Dawood market var orada meyve sebze vs bulabilirsin.

Hamilelik problem değil de 5 yaş çocuk zor.Yoğun bi program yapıyorsa şirket zor olur.Ben kendimi taşıyamaz haldeydim.Bide yeni gelen arkadaşlar var çoluk çocuk hepsi hasta orda serumlanmışlar.
Bende onu düşünüyorum aslında hava değişiminden hasta olur mu diye aslında anneme bırakabilirim okula da gidiyor zaten

Çookk teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

Merhaba kizlar, huzurlu-2010 oncelikle hayirli olsun simdiden..p.tesi dondum umreden, Allah kabul etsin ins. Int.de arastirma yapiyodum umreye gitmeden once yapilan asilar ki ben ekstra kizamik asisi da oldum, kizamikla birlikte menenjit ve felc asisi.. simdi ben bebek dusunuyrm yalniz asiyi yaptirdigim an aklima geldi asiyi yapan hemsireye sordum bu asilar gebelik dusunursem eger sikinti olur mu dedim. Bana sanirim 3-6 ay gibi bi sure korunmaniz lazim gibi biseyler geveledi..neyse dedim arastiririm kendim dedim. Gittik geldik aklima geldi simdi int.de hic bisey yok bu konu ile ilgili. Belki burda yazimi okuyan olur da bilgisi varsa yazar dedim. Bi sikinti olur mu arkadaslar bu asilar hamileligi dusunenler icinn..

Allahın izniyle bir şey olmaz kızını yanından bir an olsun ayırma. Ve sabah namazına gideken hırka veya şal al yanına .. Allah ziyaretinizi kabul etsin.

Evlat hasreti çekenler dua edermisin

Allahın izniyle bir şey olmaz kızını yanından bir an olsun ayırma. Ve sabah namazına gideken hırka veya şal al yanına .. Allah ziyaretinizi kabul etsin.

Evlat hasreti çekenler dua edermisin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Tabiki dua ederim. Rabbim sizede gönlünüzden geçeni tez zamanda versin inşallah

Ne mutlu size güle güle gidin inş Allah kabul etsin eşim he dese bende yarın giderim ama şimdilik yok Rabbim bilir gözlerim doldu gene çok istiyorum çok.bence kızı bırakın daha küçük yanınızda bi kişi daha olsaydı olurdu ama bilmediğiniz yer çok yorulursunuz Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…