- 8 Temmuz 2014
- 89
- 14
-
- Konu Sahibi Huzurlu_2010
Çok şükür öyle bir durum yok. Ilerde iki çocukla zor olur diye düşünüyorumBenim tanıdığım cok insan gitti cok şükür sorun olmadan döndüler. Düşük tehlikeniz yoksa..
Tabiki ederim Rabbim nasip ederse, çok sevindim maaşallah sizeVar canım ben tam 8 aylıkken gittim döndükten 40 gün sonrada doğum yaptım hiç bir sıkıntım olmadı
Sadece Medine'den Mekke'ye gittiğîmiz gün çok yorulmuştum o kadar
Ama benim genel olarak hamileliğim hep çok iyiydi
Ay çok sevindim 4 sene önce gittik biz ama. Sanki daha dün gibi
Benim için de dua ederseniz çok sevinirim
Allah kabul etsin.Çok şükür öyle bir durum yok. Ilerde iki çocukla zor olur diye düşünüyorum
Bende onu düşünüyorum aslında hava değişiminden hasta olur mu diye aslında anneme bırakabilirim okula da gidiyor zatenHamilelik problem değil de 5 yaş çocuk zor.Yoğun bi program yapıyorsa şirket zor olur.Ben kendimi taşıyamaz haldeydim.Bide yeni gelen arkadaşlar var çoluk çocuk hepsi hasta orda serumlanmışlar.
Âmin inşallahAllah kabul etsin.
Bırakın hem sizin hem onun için .Çok yoğunduk biz 2 -3saat uykuyla birbirimizi bile zor gördük.Bende onu düşünüyorum aslında hava değişiminden hasta olur mu diye aslında anneme bırakabilirim okula da gidiyor zaten
Çookk teşekkür ederim verdiğin bilgiler içinÇocukla zor olmaz eşinde yardımcı olursa kücük kucak bebeğiyle gelenler vardı. Yalnız orası çok sıcak fakat otel ve Mescid-i Haram Mescid-i Nebevi içi çok soğuk oluyor yanına şal vs almayı unutma orada çoğu kişi üşütüyor hasta olup. Aşırı kendini yormazsan zor olacağını sanmıyorum. Ağrı kesici, kas gevşetici kremler de olsun. Herhangi bi hastalık durumunda zaten her otelde doktor hemşirede oluyor sıkıntı olmaz. Eğer doktorun uçağa izin vermişse şimdiden Allah kabul etsin derim :) Ha bi de oranın yemeklerinin kokusu seni rahatsız edebilir otelde verilenlerin dışında dışarıdakilere çok yaklaşma eğer oteldekileri de yiyemezsen hem Mekke de hem Medine de Bin Dawood market var orada meyve sebze vs bulabilirsin.
Biz mayısta gitmiştik .Medine soğuk oluyo.Bizim oteller hep çok yakındı şimdi mekke hep inşaat ve oteller uzakmış.Yanında uçağa alacağin bi yedek çanta olsun .Mescidlere kadın erkek ayrı gireceğiniz için çocuk hep sizde olacak.Bence götürmeyin .Çookk teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Tabiki dua ederim. Rabbim sizede gönlünüzden geçeni tez zamanda versin inşallahAllahın izniyle bir şey olmaz kızını yanından bir an olsun ayırma. Ve sabah namazına gideken hırka veya şal al yanına .. Allah ziyaretinizi kabul etsin.
Evlat hasreti çekenler dua edermisin