şimdiden Allah kabul etsin arkadaşım. biz ramazanda gitmiştik. malum yazın sıcak oralar . ben feraceden başka bişey giyememiştim. çocuk olmayınca ve yazın gidince acıkcası kıyafet konusunda pek yardımcı ollamayacagım canım uzgunum. ama gideceğiniz şirkette bayan varsa onlardan bilgi alabilirsin .yada gorevli beylerin eşleride gidiyo çoğu zaman. onlara ulasabılırsen daha net bilgi verebilirler.
bende kuranı cok ıyı okuyamıyorum canım. giderken mp3 e hatim programı yukleyıp gıtmıstım .yeri geldi onunla beraber takıp ettım. geri geldi dilim dondugunce üç beş satır okudum . " kuran bilmeden orada ibadet etmek zor olurmu " dıye hiç olumsuz düşünme bence. cevşenler var onlardan al. hem arapçası hem türkçe okunusu hemde mealleri birarada olan cevsenler var. onlar işini gorebilir. dua kitapları var. onlardan yararlanabilirsin. değişik tesbihler çekebilirsin.namazlardan sonra tesbihat yapabilirsin . zaten tavaf yaparken kuran okumaya firsatın olmayacak. Allah katında hangi ibadetimiz makbuldur bilmiyoruz. önemli olan içten,ihlasla dua edebilmek değil midir? sen dilinin döndüğünce dua etsen bile Rabbim anlar emin ol. tekrardan Allah kabul etsin arkadaşım. bizim içinde dua etmeyi unutma inş. hayırlı cumalar
kizlar buraya yazalim ilerde ümreye gideceklere lazim olacaklar olarak toplasak cok güzel olur
arkadaslar yazmis bogaz pastili cok ise yariyor inanin
MasAllah ne mutlu size :)
Suan yerinizde olmayi cok isterdim.
En son bir arkadasim bir ayligina gitmisti.
İnsan gipta ediyor gercekten.
Dede Torun fotograflarini gormustum arkadasimin 4 yasinda oglu vardi.
Allahim ne kadar tatli bir goruntu anlatamam :)
Bizde gitmek istiyoruz insaAllah.
Rabbim ne zaman nasip edecek bakalim.
Arkadaslar ozel soru olacak biliyorum fakat gercekten merak ediyorum..
Maddi acidan ne kadar maal oluyor bir umre seyahati?
Buradan yazmak istemezsenide ozelden bilgilendirebilirseniz sevinirim :)
Birde ben avusturya esim turk vatandasi.
Ben islemleri acaba turkiyden yapamayacakmiyim bu yuzden?
Allah'ım güle güle gidip gelmeyi nasip etsin, umreniz kabul olsun inşallah.
Gidenleri, gitmek isteyenleri okuyunca öyle mutlu oluyorum ki göz yaşlarım kendiliğinden akıveriyor.
Allah'ım nasip ederse bizde Nisan ayında 8 günlüğüne gideceğiz, 2 yaşında ki yavrumuzla birlikte.
Bende neler götürmem lazım ne alma lazım bilemiyorum, şimdiden çok heyecanlıyım, içim içime sığmıyor.
Gidip geldiğinizde lütfen benimle irtibata geçin, anlatacaklarınızı heyecanla bekliyorum.
Etmez olur muyum, canı yürekten diliyorum. Rabbım güçlük göstermeden hayırlısıyla gitmeyi nasip etsin.Tabi ki arkadasim gelir gelmez haber veririm sana. Benimde cocuk oldugu icin ben sana bilgi veririm. Ins yavrularimiz o guzel yerin yuzu suyu hurmetine hayirli dinine kitabina bagli akli selim birer evlat olurlar...bende esim bana ilk soylediginde hemen odaya girdim kimseye gostermeden agladim . Sevincten aglmak hic bu kadar guzel olmamisti benim icin. Bilet islerimiz biraz sikintili korkuyorum bir aksilik cikacak diye. Biliyorum esim halledecek ama korkuyorum . Lutfen dua et bir sorun cikmasin dakavusalim oralara
Merhaba, işlemleri acenteler takip ediyor. fiyat kalınacak süre, dönem, oda da kaç kişi kalınacağına göre değişiyor.MasAllah ne mutlu size :)
Suan yerinizde olmayi cok isterdim.
En son bir arkadasim bir ayligina gitmisti.
İnsan gipta ediyor gercekten.
Dede Torun fotograflarini gormustum arkadasimin 4 yasinda oglu vardi.
Allahim ne kadar tatli bir goruntu anlatamam :)
Bizde gitmek istiyoruz insaAllah.
Rabbim ne zaman nasip edecek bakalim.
Arkadaslar ozel soru olacak biliyorum fakat gercekten merak ediyorum..
Maddi acidan ne kadar maal oluyor bir umre seyahati?
Buradan yazmak istemezsenide ozelden bilgilendirebilirseniz sevinirim :)
Birde ben avusturya esim turk vatandasi.
Ben islemleri acaba turkiyden yapamayacakmiyim bu yuzden?
Allah'ım güle güle gidip gelmeyi nasip etsin, umreniz kabul olsun inşallah.
Gidenleri, gitmek isteyenleri okuyunca öyle mutlu oluyorum ki göz yaşlarım kendiliğinden akıveriyor.
Allah'ım nasip ederse bizde Nisan ayında 8 günlüğüne gideceğiz, 2 yaşında ki yavrumuzla birlikte.
Bende neler götürmem lazım ne alma lazım bilemiyorum, şimdiden çok heyecanlıyım, içim içime sığmıyor.
Gidip geldiğinizde lütfen benimle irtibata geçin, anlatacaklarınızı heyecanla bekliyorum.
Etmez olur muyum, canı yürekten diliyorum. Rabbım güçlük göstermeden hayırlısıyla gitmeyi nasip etsin.
Ben 2 senedir rüyalarımda görüyorum sürekli aklım oralarda gitme ihtimali bile beni benden alıyor.
Benim halam geçen yıl gitmişti oradan kızıma ihram ve pamuklu elbise almış Allah nasip ederse bir kaç parça da ben alırım oradan.
Buralarda çocuklar için o tür kıyafetler bulmak zor, birde yanımda kısa kollu çıtçıtlı badi götürmeyi düşünüyorum
Neden bilet işlerinizde sıkıntı çıkıyor onu anlamadım acente halletmiyor mu?
Biz sadece pasaport işini kendimiz yaptık onun dışındaki hiç bir işleme karışmıyoruz acente hallediyor.
Reklama girer mi acaba, hangi firmayla gidiyorsunuz?