Ümraniye'ye Yakın ''Titiz'' Gündelikçi Arıyorum

Merhaba bn umraniyeye yakinim birini bulmadiysaniz ozelden tel atarsaniz sevinirim

Anadolu yakasi atasehirde oturuyorum evli iki cocuk annesiyim gundelik ev temizlik isi ariyorum gvenilr aile yaninda olursa svinirim isimi temiz yaparim

Merhaba ben ataşehirdeyim temiz, titiz ve Güvenilir birini arıyorum ütü de yapacak ve vileda ile yerleri silmeden yapmasını istiyorum 15 günde bir alacağım

Merhaba ben ataşehirdeyim temiz, titiz ve Güvenilir birini arıyorum ütü de yapacak ve vileda ile yerleri silmeden yapmasını istiyorum 15 günde bir alacağım
....tel ulasabılir sınız

Son düzenleyen: Moderatör:
bende adliyenın orda oturuyorum ve titiz bi temizlik elemanı arıyorum lütfen telefon numaranızı yazarsanız bi denemek istıyorum eger begenırsem sürekli alacagım birde fiyat yazarsanız iyi olur
ben çekmeköyde oturuyorum ve gündelik temizlik işi yapıyorum boş günlerim var ilgilenen bayanlar beni nolu telden... arıyabilirler

merhaba ben çekmeköyde oturuyorum ve gündelik temizlik işi yapıyorum telim ...

merhaba bnde atasehir mustafa kemalde oturuyorum gnluk ev temizlik islerine gtmekteyim birini bulamadiysaniz g

merhabalar,
ben şerifalide oturuyorum, işinde titiz ,duzgun temizlik yapan aynı zamanda eve ceki duzen verecek haftalık duzenli olarak gelebilecek bir yardımcıya ihtiyacım var. ilgilenenlerden haber bekliyorum.
tşk.

M
merhabalar,
ben şerifalide oturuyorum, işinde titiz ,duzgun temizlik yapan aynı zamanda eve ceki duzen verecek haftalık duzenli olarak gelebilecek bir yardımcıya ihtiyacım var. ilgilenenlerden haber bekliyorum.
tşk.
Merhaba ben camlıca da oturuyorum sıze mesajla tel bıldırdım dusunursenız goruselım

Ümraniye uskudar cevresınde ev işi arıyorum tıtız düzenli sekılde çalışırım

anadolu yakasında temizliğe gidiyorum işimde titiz düzenli ve özenli davranırım ilgilenenler 0536 873 81 24 numaralı telefondan ulaşabilirler

Merhaba
Ümraniye Necip Fazıl'da oturuyorum. Evime 2 haftada bir düzenli gelecek, çamaşır ve ütü işi de yapan bir yardımcı arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…