Ümraniye'ye Yakın ''Titiz'' Gündelikçi Arıyorum

beterimki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
64
1
86
39
İstanbul
Slmlar.Annem fazlasıyla titiz birisidir ve kendisine her ay düzenli olarak temizliğe yardımcı olabilecek bir bayan arıyorum ama Annem gibi titiz biri varmıdır bilemiyorum :) Her yönden temiz olan bir bayan arıyorum ilgilenen yahut önerebileceğiniz birileri var ise;bilgilendirirseniz sevinirim ..

gündelik ev temizliği işi arıyorum sabit gidebileceğim ümraniye adliye yakınlarındayım ilgilenenler yazsın özelden msj atamıyorum tşk.

gündelik ev temizliği işi arıyorum sabit gidebileceğim ümraniye adliye yakınlarındayım ilgilenenler yazsın özelden msj atamıyorum tşk.

bana çok yakınmışsın şerfalide oturuyorum bende..
Titiz ve ve güvenilir birini arıyorum ..Fiyat bilgisi verebilir msiin ve telefon ?
kalıcı birini arıyorum 15 günde bir temizlik +yarım gün ütü

İstanbul Anadolu yakasındayım arkadaşlar maddi sorunlarımız yüzünden çalışmak zorundayım haftasonları yada ayda bir kaç kez gidebileceğim ev işi arıyorum..Yardımcı olursanız sevinirim..Şimdiden tşk ederim herkeze..

bende adliyenın orda oturuyorum ve titiz bi temizlik elemanı arıyorum lütfen telefon numaranızı yazarsanız bi denemek istıyorum eger begenırsem sürekli alacagım birde fiyat yazarsanız iyi olur

ilgilenenler lütfen telefon nosunu yazsınlar devamlı alacagım begenırsem

Merhaba ben garant,

Dudullu da oturuyorum. size çok yakınım aysgl.cnky75@gmail adresimden ulaşabilirsiniz. Telefon numarası yazmak yasak olduğundan mail adresimi verdim. Mailime tlf numaranızı yazarsanız bende sizi arayabilirim. Kadınlar kulübünden referansların var. 100 tl alıyorum. Görüşmek üzere. Sağlıcakla kalın.

ilgilenenler lütfen telefon nosunu yazsınlar devamlı alacagım begenırsem
merhaba sarıgazide oturuyorum. 16 yıldır yanında çalıştığım aile şehir dışına taşınınca yanlarından ayrılmak zorunda kaldım. eğer hala ihtiyacınız varsa ben görüşmek isterim. şimdilik hoşçakalın. 05074880380

Bana bugün birhan adlı üyenin tavsiye ettiği iki bayan geldi okadar seri ve temiz iş yaptılarki,ne kahvaltı molası verelim ne yemek molası verelim hiçbir şey yok öğlene kadar bitirdiler,100 lira verdim,hemen paylaşmak istedim,eski temizlikçimden sonra ilaç gibi geldi.

Bende almak istiyorumda acaba numarasını mail ime atabilir misiniz nalancatalkaya@gmail.com

Merhaba bende arıyorum temizlikçi kadınların numarası varsa elinizde verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…