gündelik ev temizliği işi arıyorum sabit gidebileceğim ümraniye adliye yakınlarındayım ilgilenenler yazsın özelden msj atamıyorum tşk.
bana çok yakınmışsın şerfalide oturuyorum bende..
Titiz ve ve güvenilir birini arıyorum ..Fiyat bilgisi verebilir msiin ve telefon ?
kalıcı birini arıyorum 15 günde bir temizlik +yarım gün ütü
gündelik ev temizliği işi arıyorum sabit gidebileceğim ümraniye adliye yakınlarındayım ilgilenenler yazsın özelden msj atamıyorum tşk.
ilgilenenler lütfen telefon nosunu yazsınlar devamlı alacagım begenırsem
merhaba sarıgazide oturuyorum. 16 yıldır yanında çalıştığım aile şehir dışına taşınınca yanlarından ayrılmak zorunda kaldım. eğer hala ihtiyacınız varsa ben görüşmek isterim. şimdilik hoşçakalın. 05074880380ilgilenenler lütfen telefon nosunu yazsınlar devamlı alacagım begenırsem
Merhaba mail adresinize telefon numaramızı yazdık,memur eşiyiz,iki kişi gidip öğlene kadar bitiriyoruz,kadınlar kulübünden gittiğimiz dört kişi var,mail adresimiz ayse.turan_000@hotmail.com,saygılar...Şerifalide ki evim ve ofisim için düzenli aralıklarla gündelikçi almak istiyorum bana simge_uzrek@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
Bana bugün birhan adlı üyenin tavsiye ettiği iki bayan geldi okadar seri ve temiz iş yaptılarki,ne kahvaltı molası verelim ne yemek molası verelim hiçbir şey yok öğlene kadar bitirdiler,100 lira verdim,hemen paylaşmak istedim,eski temizlikçimden sonra ilaç gibi geldi.
Merhaba dusunurseniz bn glebilirimŞerifalide ki evim ve ofisim için düzenli aralıklarla gündelikçi almak istiyorum bana simge_uzrek@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz
Merhaba dusunurseniz bn glebilirim
Merhaba bende arıyorum temizlikçi kadınların numarası varsa elinizde verebilir misinizBana bugün birhan adlı üyenin tavsiye ettiği iki bayan geldi okadar seri ve temiz iş yaptılarki,ne kahvaltı molası verelim ne yemek molası verelim hiçbir şey yok öğlene kadar bitirdiler,100 lira verdim,hemen paylaşmak istedim,eski temizlikçimden sonra ilaç gibi geldi.
NumaranızıMerhaba dusunurseniz bn glebilirim
Merhaba mailime temizlik için telefon numarası yazan sizmiydinizMerhaba ben tama 120 gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?