G Gulcan71 Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2015 14 0 6 53 15 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beterimki #41 ümraniye ikbalde oturuyorum.1 vesaitte gidebileceğim bir yer arıyorum. şerifali, elalmış caddesi, ikbal caddesi, ümraniye tercihimdir.
ümraniye ikbalde oturuyorum.1 vesaitte gidebileceğim bir yer arıyorum. şerifali, elalmış caddesi, ikbal caddesi, ümraniye tercihimdir.
Z Zhll05 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 85 3 48 42 28 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beterimki #42 Besyildiz .!.: Merhaba Ümraniye Necip Fazıl'da oturuyorum. Evime 2 haftada bir düzenli gelecek, çamaşır ve ütü işi de yapan bir yardımcı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer hala arayışınız devam edıyırsa mesajla ulasabılırsınız görüşmek ısterım
Besyildiz .!.: Merhaba Ümraniye Necip Fazıl'da oturuyorum. Evime 2 haftada bir düzenli gelecek, çamaşır ve ütü işi de yapan bir yardımcı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer hala arayışınız devam edıyırsa mesajla ulasabılırsınız görüşmek ısterım
Z Zhll05 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2015 85 3 48 42 16 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi beterimki #43 Ümraniye ve cevresı haftada bır gun yada 15 günde bır gun gudebılecegım aıle yanı temızlık işi arıyorum
Ümraniye ve cevresı haftada bır gun yada 15 günde bır gun gudebılecegım aıle yanı temızlık işi arıyorum