- 15 Kasım 2014
- 43
- 2
- 26
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala düşünüyorsanız görüsebilirizMerhaba istediğiniz ücret nedir?
....tel ulasabılir sınızMerhaba ben ataşehirdeyim temiz, titiz ve Güvenilir birini arıyorum ütü de yapacak ve vileda ile yerleri silmeden yapmasını istiyorum 15 günde bir alacağım
ben çekmeköyde oturuyorum ve gündelik temizlik işi yapıyorum boş günlerim var ilgilenen bayanlar beni nolu telden... arıyabilirlerbende adliyenın orda oturuyorum ve titiz bi temizlik elemanı arıyorum lütfen telefon numaranızı yazarsanız bi denemek istıyorum eger begenırsem sürekli alacagım birde fiyat yazarsanız iyi olur
merhaba ben çekmeköyde oturuyorum ve gündelik temizlik işi yapıyorum telim ...Merhaba ben ataşehirdeyim temiz, titiz ve Güvenilir birini arıyorum ütü de yapacak ve vileda ile yerleri silmeden yapmasını istiyorum 15 günde bir alacağım
merhaba ben atasehır tarafına gıdıyorum temızlıgı vıledasız yaparım uygun görürsüniz gorselınmerhaba ben çekmeköyde oturuyorum ve gündelik temizlik işi yapıyorum telim 05394519910
Merhaba ben ataşehirdeyim temiz, titiz ve Güvenilir birini arıyorum ütü de yapacak ve vileda ile yerleri silmeden yapmasını istiyorum 15 günde bir alacağım
Merhaba ben camlıca da oturuyorum sıze mesajla tel bıldırdım dusunursenız goruselımmerhabalar,
ben şerifalide oturuyorum, işinde titiz ,duzgun temizlik yapan aynı zamanda eve ceki duzen verecek haftalık duzenli olarak gelebilecek bir yardımcıya ihtiyacım var. ilgilenenlerden haber bekliyorum.
tşk.
Ümraniye uskudar cevresınde ev işi arıyorum tıtız düzenli sekılde çalışırım
mesaj attım sızeMerhaba yarım gün ücreti nedir?