Bu bölgede bildiğim anaokulları ile ilgili bende yazayım istedim belki birgün birine yol gösterici olur diye.
İlk oğlum 2010 yılında Mavimartı anaokulunda başladı ve 3 sene bu okula devam etti. Gayet memnunduk hatta aile gibi olduk oğlum okuldan ayrılırken ikinci oğluma hamileydim ve onun için okul araştırmama gerek yoktu, bildiğim güvendiğim okuldu sonuçta..
İkinci oğlum 2,5 yaşına gelince tekrar işe başladım ve yine gözüm kapalı mavi martıya gittim, ancak tabi 2 sene önce ki koşullar yoktu. Çalışma saatlerimin uymaması ve öğretmenlerin uyum sorununu benim okuldan geç almama bağlaması ayrıca büyük oğluma farklı bir çözüm bulamamış olmam sebebiyle başka bir arayışa girdim. Okul, öğretmenler çok iyi, civarın en profesyonel okulu diyebilirim ama bize uymadı işte.
Daha sonra şuanda adı Yedirenk olan okulla görüştüm. Arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim, her şartta anlaştık. Her iki çocuk aynı yerde olacaktı falan içim rahat verdim. Derken 1-2 sorunlar başladı, bezi değiştirilmemiş, eli yüzü kir pasak içinde gelmeler, okulda öğretmen olmaması kreşin sabah geç açılıp akşam erkenden kapanması vs gibi.. Okul sahibine bir kaç kez sorunları iletsem de red etti, umursamadı, en sonunda büyük oğlumun içerde olanları ( kötü muamele) bir bir anlatması üzerine canıma tak etti ve ilişkimizi kestik.
Şuanda Özgün fikirler Anaokuluna gidiyor ve gayet memnunuz. Kaliteli bir okul, yöneticiler profesyonel, öğretmenler ilgili.
umarım böyle devam ederler.