Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ümraniye Şerifali civarında bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhaba.ben adliye ve okyanus sport centere yakın oturuyorum.daha önce bostancıda elektrik mühendisi bir babayla,hakim olan bir annenin çocuğuna baktım.ilanınız hala geçerliyse,başka bir akadaşla anlaşılmadıysa görüşebiliriz.iyi günler

merhaba 1.5 yaşındaki kızımın bakımı konusunda anneannesinin evinde yardımcı olacak ,saatler konusunda esnek olabileceğim bir bakıcı ve yardımcı arıyorum.Ümraniye adliyesi civarında oturanlar varsa iletişime geçebiliriz.

canım onu sne banan yolla 4 yasında kızım var benımde evde aksama kadar sıkılıyor ıkısı oynarlar bahcede ben onlara organık organık sebze toplarım yedırım bende cengelkoyde oturyorum

Ben Bursa da oturuyorum. Bebek bakıcılığı yapmak istiyorum. İlgilenen olursa bana mesaj atabilir.

Adresinize yakın sayılırım konuyla ilgileniyorum ben 18 yaşındayım Anadolu meslek lisesi mezunuyum daha önce çalışmadım ama kardeşime bne baktım diyebilirim fiyatı konuşuruz ilgilenirsniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…