• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ümraniye Şerifali civarında bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba,

Bebek bakıcılığı ile ilgili ilanınızı gördüm. Ben de Ümraniye'de oturmaktayım. Daha önce uzun süre bebek bakıcılığı yaptım.
Referans verebilirim. Mail adresim aşağıda yazılıdır. İlanınız hala geçerliyse mail adresime iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşmek isterim.İyi günler.

Nazan Sezer

***Bu mesaj iletişim bilgileri verildiği için editlenmiştir***

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben handan bende umranıyede adlıye yakınında oturuyorum 22 yasındayım ılanınızla ılgılenıyorum daha oncede cocuk baktım referans verebılırım saatler bana uyuyor sızede uygunsa goruselım bana donersenız sevınırım

Merhaba,

Bebek bakıcılığı ile ilgili ilanınızı gördüm. Ben de Ümraniye'de oturmaktayım. Daha önce uzun süre bebek bakıcılığı yaptım.
Referans verebilirim. Mail adresim aşağıda yazılıdır. İlanınız hala geçerliyse mail adresime iletişim bilgilerinizi yazarsanız görüşmek isterim.İyi günler.

Nazan Sezer

Nazan hanım,
mail adresinize mail attım

17 yasından berı bakıyorum maıl adresım

bende adliye ümraniye adliye civarında otumaktayım.konuyla ilgileniyorum buladıysanız eğer görüşelim buradan nasıl görüşülür bilmiyorum iletişim yasak sanırım
lise mezunuyum
35 yaşındayım
1 oğlum var 18 yaşında
acil iş arıyorum tşk ederim şimdiden

Back