gelinliğimi beğendim diktireceğim , fakat güvenebileceğim bir yer olsun istiyorum.Malumunuz yorumları görüyoruz memnunsuz ayrılan cok arkadasımız var... Yardımlarınızı rica ediyorum...
gelinliğimi beğendim diktireceğim , fakat güvenebileceğim bir yer olsun istiyorum.Malumunuz yorumları görüyoruz memnunsuz ayrılan cok arkadasımız var... Yardımlarınızı rica ediyorum...
Öncelikle tebrikler ve mutluluklar şimdiden.. :)
Ben de beğendiğim modeli İlknur Gelinlik'e götürdüm ve denediğim orijinalinden çok daha içime sinen bir gelinlik ortaya çıkardılar. Ben ciddi anlamda hastalık derecesinde hassasımdır aldığım en küçük hırkada bile, inanın gelinlikle ilgili aklımda, içimde kalan hiçbir şey yok, üzerindeki dantel ucuna kadar hayran kaldığım bir gelinlik ortaya çıkardılar. Kesinlikle tavsiye ederim..
Ümraniye Alemdağ cad. Deniz Moda evi Hidayet abla süper bence nişanlığımı orada diktirdim çok özenli ve çok güzel iş yapıyor ne istediğinizi anlıyor çok güzel fikirler veriyor. Ayrıca fiyatlarda çok uçuk değil kızlar tavsiye ederim gelinlik içinde oraya gideceğim ben kesinlikle.