- 21 Mayıs 2024
- 74
- 11
- 29
- Konu Sahibi Cicegim2210
Sonucum 1.60 şuan. Reglym 3 Haziranda şuan negatif gibi görünüyor inşallah artar dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tutmuştur kavuşursun minik mucizene herhangi bi takviye kullandınız mı?Sonucum 1.60 şuan. Reglym 3 Haziranda şuan negatif gibi görünüyor inşallah artar dua edin bana
Ben bulumadım mehtap hanım söylemişti bana onu nerden ve ne kadar alsınız acaba?Maxiper diye multivitamin vermişti onu içiyorum hergün
Mehtap hanım çok tatlı ona randevu bulamayınca İbrahim beyi araştırıp almıştım ama kendisi yoktu asistan vardı İbrahim beyle denk gelemedikEczanemize söyledik getirdi. 950 TL falandı sanırım. Bana da mehtap hanım verdi. Aşılamamı da kendi yaptı. İnşallah tutmuştur
Belirtileriniz var mı? Erken gebelik testi varsa deneyin istersenizEczanemize söyledik getirdi. 950 TL falandı sanırım. Bana da mehtap hanım verdi. Aşılamamı da kendi yaptı. İnşallah tutmuştur
Reglinize daha var inşallah artarDün kan verdim 1.60 çıktı beta bu zaten negatif artar mı bilmiyorum. Pazartesi tekrar yaptıracağım.
Hiç belli olmaz düşünme şimdi olumsuz güzel haberini bekliyorum inşallahİnşallah kuzum kalbim kırıldı bir tık
Hadi inşallah güzel haberlerle canımİnşallah bakalım adet olmazsam bu arada tabi erkenden pazartesi yine kan vereceğim. Krın ağrım var hafiften çünkü kısmet artık bakalım.
Merhaba canım ne yaptın var mı gelişme ?Aşılama iÇin infertilite bölümünden randevu alınması gerekiyor. Bilginiz olsun.
Merhaba ben önümüzde ay başlayacağım tedaviyeKızlar bende bu ay aşılama yaptıracağım mehtap hocaya gidiyordum ama bugün ilk kez İbrahim beye denk geldim daha bilgili geldi bana ve yumurtanız kaç cm oldu da çatlatma iğnesi vuruldunuz acaba?
Çok teşekkür ederim. İnşallah pozitif sonuç alırsınız herhangi bi takviye kullanıyor musunuz?hayırlı olsun şimdiden benim yarın aşılamam var bi sorunuz olursa yardımcı olurum seve seve
İlaçlar dışında beslenmeme dikkat ettim yumurtalarım olumlu büyüdü onun dışında doktor ne diyorsa onu yaptım ama ben İbrahim hocayı daha iyi buldum çözüm odakli ve gerçekten akıllı bi adam mehtap hoca da tatlı ama çok hasta aldığı için unutuyor bazı şeyleri söylemeyiÇok teşekkür ederim. İnşallah pozitif sonuç alırsınız herhangi bi takviye kullanıyor musunuz?
Evet ben de İbrahim beyi daha çok beğendim ama işte her gittiğimizde farklı doktora denk geliyoruz orası kötü biraz tek doktorlar devam etsek daha iyi olurdu. Multi vitamin alıyor musun?İlaçlar dışında beslenmeme dikkat ettim yumurtalarım olumlu büyüdü onun dışında doktor ne diyorsa onu yaptım ama ben İbrahim hocayı daha iyi buldum çözüm odakli ve gerçekten akıllı bi adam mehtap hoca da tatlı ama çok hasta aldığı için unutuyor bazı şeyleri söylemeyi