Umit verdi, yari yolda birakti, evli, ah'imi aldi..

Allah'a havale edin. Beddua etmeyin doner dolasir sizi bulur. Benimde evliligim baska kadin yuzunden yikildi. Onemli olan yol yakinken geri donmektir hatayi devam ettirmemektir. Bak ben 5 yasindaki oglumla ayrildim. 17 sene oldu. Insan neleri unutuyor ki. Hersey gelip geciyor. Daha gencsin onunde uzun bir omur var. Allah hayirli insanlarla karsilastirsin.

Bazen kendimi tutamiyorum malesef.. okadar icerleniyorumki beddua cikiyor agzimdan
Sizin icinde cok uzuldum.. Ogrendiginizde ne hisettiniz? Umarim kendinize guzel bir yol cizmisinizdir.
Sizde ettigini bulacagina inaniyormusunuz?

İşte böyle bir serefsiz icin kendini yediğin bitirdiğin saniyeye yazık Allah a havale et kendine başka uğraşlar bul elbet bunun acısını ceker bu dünyada olmazsa ahirette..

Ben bi insani uzmek istemem asla... ama ya benim halim benim bunalimlarim.. nu dusunceler bana cok koyuyor kaldiramiyorum.. bende devam etmek istiyorum hayatima ama malesef onun aile saadetini dusunurken sinir krizi geciriyorum

Evet haklısın kolay değil ama evliler ayrılıp herkes yoluna gidiyor. Sen sevildiğini sanıp aldanmışsın,
Bir gün gelecek onun için mi kendimi o kadar mahvetmişim diyeceksin.
Keşke söylemek çözüm olsa ama daha çok karmaşıklaştıracak.
Aile saadeti olmaz o adamın hiçbir zaman, kimsenin yaptığı da yanına kalmaz.
Ama sebep olan sen olma Allaha havale et. Allahın acelesi yok er geç çıkar ondan.

Ay anlamadım artık ilk sorulması gereken şey medeni durum galiba bu erkekler iyice ele aldı bu evliyken sevgili yapmayı ya

Zaman herseyin ilaci olduguna inaniyorum.. Zamanla onu unutacagim ve insAllah o zaman icersinde gun gectikce batacak kendisi.

Son sozleriniz bana yine umut veriyor; yaptigi yaninda kalmiyacak insAllah.... buna inanarak ben sebep olmak istemiyorum. Rabbim icimdeki siziyi ve haksizligi goruyor...

Ben olsam söylerdim kadına neden hiçbir şey olmamış gibi inansın güvensin ki.Adam tam bir pislik karısı hamileyken bunları yapabilmiş bir insan neden eşi onu mükemmel koca olarak görsün ki.O kadının ne suçu var söyleme demişssiniz de asıl suçu olmadığı için bilmesi gerekmez m bir yalancıya güvenmesi boş yere haketmediği bir durumdur.Ha öğrenir yuvasını yıkmak istemez büyük ihtimalle ama bu adam bunlara devam edecek belki öğrendıkten sonra kendine çeki düzen verir eğer bir kanıtın varsa kadını inandır ve söyle derim.

Bazen kendimi tutamiyorum malesef.. okadar icerleniyorumki beddua cikiyor agzimdan
Sizin icinde cok uzuldum.. Ogrendiginizde ne hisettiniz? Umarim kendinize guzel bir yol cizmisinizdir.
Sizde ettigini bulacagina inaniyormusunuz?
Ogrendigimde yikildim tabi. Ortada kavga yok gurultu yok. Gul gibi geciniyorduk. Megerse aldatiyormus. Cok cokk agladim. Olmeyi bile dusundum. Oglumun yuzune baktikca agliyasim geliyordu. Kendimi gectim oglum icin cok uzuldum. Kendide ettigini buldu. Kendisi cok titiz birisiydi. Pis pasakli birine dusmus. Ve kadini defalarca dovmus. Oglum buyudu cok zorluklarla buyuttum. Guzel bir meslek sahibi oldu. Yillarca aramayan sormayan baba karsisina cikmak istedi. Oglumda ben simdiye kadar baba nasil birsey bilmiyorum dedi. Bu yastan sonrada bana baba lazim degil. Beni öldü bil dedi. Eskiden agladiklarima simdi cok guluyorum degmezmis diyorum. Gozyaslarima yazik olmus diyorum.

Asik oldugum erkegin aylarca beni uyuttugunu surekli aldattigini ve ustune ek 3 yillik sevgilisi oldugunu sonradan ogrenmjs bir insan olarak sevgi ask olayini rafa kaldirdim. Ask diye bir sey yok artik bence. Zamanla bu aci gececek inan bana senin sucun yok bile isteye aldatmasina goz yummadin.

olan olmuş bu kadar kendini parçalama
bir sonraki ilişkinde lütfen cinsel organının durumunu adamlara anlatma bakireyim şöyleyim böyleyim diye

Evli erkeklerin bahanesi: mutsuzum ama çocuklarım oldupu için boşanamam. Sen bilseydin girmezdin bu yola, eminim. Saklamış senden. Bi de baştan söyleyenler, karısıyla mutsuzlupundan bahsedip ajitasyon yapanlar var. Yapacak bişey yok, yoluna bakacaksın. Ama benim başıma gelse sessiz kalmazdım sanırım. Tabii kadının seni değil de eşini desteklemesi de mümkün. Adam muhtemelen diyecek ki evli oldupumu söyledim ama peşimi bırakmadı.

Üç ay içinde çocuk hayali bile kurmak çok anlamsız olmuş. Fazla kaptırmışsiniz kendinizi.
Ayrıca tanıştığınız erkeklere , hele daha yolun başındayken bekaretinizden söz etmenize hiç gerek yok.
Aile ile tanistirilmakta ciddiyet değildir.

26 yaşında koca kadinsiniz. Değmez , beş para etmez bir erkek için intiharı düşünüyorum demekte neyin nesi ?

Arada nikah yok , bit şey yok. Silin gitsin. Elbet canınız yanacak , kandırılmak çok acı bir durum ama canınıza kast etmeyi düşünecek kadar olmamalı bu.

Özür dileseydi afedecektim kismini bosta bulunup yazdiniz sayiyorum.
Bence sükredin bela gibi pesinizi birakmayacak bi piskopat cikmasin herifin icinden. 3 ay cok bi zaman degil. Hataydi deyip toparlanmaya calisin. Ilk hayallerinizi onunla kurdunuz sevildiginizi hissettiniz diye daha baska hatalara düsmeyin.

Allah seni kurtarmis karisini da o pislikte kurtarsin ne diyim. sen guclu ol. bilmeden etmeden kaptrmissin kendini tamam ama artik ogrendin nasil bi pislik oldugunu. hatirlama bile, birak uzulmeyi.

Bence karısına söyleme.. yeni doğum yapmış.. 4 çocuğu var boşanması kolay olmaz.. bunları bilip evliliğine devam etmek zorunda kalması çok kötü olur. Muhakkak onun nasış bir şerefsiz olduğunu kendi anlıcaktır. Sonra onlar iyi olur sen aralarına giren şıllık (bunu başka bir konuda okumuştum) olarak kalırsın maalesef..

Sakin ol sadece ilk iliskin oldugu icin boyle dusunuyorsun. Buradaki kadinlarin da cogu ilk iliskisi bittiginde ayni seyi hissetti ve cogu da kazik yedi. Yalniz degilsin, Allah kurtarmis onune bak..

sen ölsen ne olacak mutlu mesut yasıyor işte değer mi? Ben olsam durust davranırdım eşi bunu bılmelı dıye dusunuyorum yalan bır mutlulugun ıcınde kendısı cunku pislik eşi yıne baska hayaller sondurme peşine dusecek emınım. Bu devirde gercekten evlı oldugunu anlamamak ımkansız gıbı bırsey.. Benım sevgılım mesela aıle uyelerını tanıstırdıgı sırada ben hepsını tanıyordum dusun derinlemesine arkadaslarına kadar arastırır bakarım bu cok önemli bi durum.

Benim anlamadığım adamin evli olduğunu ogrendikten sonra niye mutsuzum da bosanamiyorum da bilmem ne gibi yalanlari siralamasina izin verir bu kadinlar....

Kimse canindan kiymetli değil hayat devam ediyor .
O olmadiysa daha iyisi olacagi içindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…