- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
- Konu Sahibi strawberryland
-
Yok soyle olmus. Bir is arkadasi o siteden evlenmis. Bir gece konusurlarken o da profil acmis. 'Biri olsun, duzgun hayat kurayim istedim" dedi basta. Hatta iste sen de bu sehre tayinini aldirirsan daha buyuk eve geceriz, seni ailenden almak zordur falan laflari vardi. Ben de ciddi dusundugunu dusundum. Surekli seni seviyorum derdi. Her yaptigini haber veren ev is arasinda giden gelen biriydi. İki hafta once duygu eksikliginden bahsedince sinirlendi tamam bitsin dedi. Ben konusalim dedim toparladigimizi sandim. İki haftadir vardi bi uzaklasmasi. Ama arada da gece konuyu cinsellige getiriyo. Sert yapmadan sinir ciziyodum ben de. Dun gece aydinlandi herhalde birden anlamadim. Empati yapmis. Kendini benim yerime koymus. Bana cok haksizlik yaptigini dusunmus. Kadin olarak beklentimin olmasi normalmis ama o karsilayamazmis. Her gorustugumuzde olay cinsellige doner bu da sana haksizlik olur dedi. Anlamadigim hic kimseyle bu kadar guzel bir iletisim kuramadigini soylemesiydi. Guya cok guzel buluyo, guclu durusumu seviyo, isimi hayata bakis acimi seviyo, arzuluyo ama bisey hissedememis. Ben anlamadigima kanaat getirdim bu isleri.ha niyeti belliymiş o zaman
Cinsellik istemek kötü değil de duygusal bir arayış içinde değilim amacım sadece cinsellik diyor yani.
Nasıl bir yoklukta ise bunun için interneti mi kullanmış 18 yaşında ergenler gibi
bana şöyle geldiYok soyle olmus. Bir is arkadasi o siteden evlenmis. Bir gece konusurlarken o da profil acmis. 'Biri olsun, duzgun hayat kurayim istedim" dedi basta. Hatta iste sen de bu sehre tayinini aldirirsan daha buyuk eve geceriz, seni ailenden almak zordur falan laflari vardi. Ben de ciddi dusundugunu dusundum. Surekli seni seviyorum derdi. Her yaptigini haber veren ev is arasinda giden gelen biriydi. İki hafta once duygu eksikliginden bahsedince sinirlendi tamam bitsin dedi. Ben konusalim dedim toparladigimizi sandim. İki haftadir vardi bi uzaklasmasi. Ama arada da gece konuyu cinsellige getiriyo. Sert yapmadan sinir ciziyodum ben de. Dun gece aydinlandi herhalde birden anlamadim. Empati yapmis. Kendini benim yerime koymus. Bana cok haksizlik yaptigini dusunmus. Kadin olarak beklentimin olmasi normalmis ama o karsilayamazmis. Her gorustugumuzde olay cinsellige doner bu da sana haksizlik olur dedi. Anlamadigim hic kimseyle bu kadar guzel bir iletisim kuramadigini soylemesiydi. Guya cok guzel buluyo, guclu durusumu seviyo, isimi hayata bakis acimi seviyo, arzuluyo ama bisey hissedememis. Ben anlamadigima kanaat getirdim bu isleri.
Yazmayıp, hayati akisa birakmak..Merhabalar kk,
Benim ki biraz iç dökmek olacak sanırım. 34 yaşındayım. Biraz ozgur buyudum. Ailemin evlen baskisi asla olmadi ama olsa mutlu olcaklarini belirttiler. Bir bucuk yil once cok sorunlu bir iliskiden ciktim. Evlensek evlenirdik de, su ara "evde cocugumla tek kaldim aldatildim" konusu aciyor olurdum. Neyse kendimi dinledim sonrasinda. Once benim akil sagligim yemisim yasini dedim. Sonra bir suru adayla tanistirildim ama (asla asagilama olarak algilanmasini istemem) vizyonlar hayata bakis acisi uymadi. Ben baska bir sehirde cok iyi bir universitede okudum. Su an dr bitmek uzere. Bu sehirde kalmayi dusunmuyorum kismetse.
Neyse 2 ay once internetten biriyle tanistim. Karakterini, huyunu, meslegini, caliskanligini sevdim. Tipi de tam hayalimdeki gibiydi. İste dedim evrekakader bana da gülür
Hersey iyi guzel, adam duzgun karakterli. Kadina ve yasantisina saygi duyan biri. Surekli konusuyoruz egleniyoruz guluyoruz. Espriler havada ucusuyor. Hemen gelmek istedi yanima. Karantina bitti iki kere geldi. Surekli konusuyoruz iletisimdeyiz. İki hafta once ben kritik bir doneme girdim kariyerle ilgili stresli bir donem. İlgisinin de azaldigini yavastan farkediyorum geyik yollu soylemeye calisiyorum. Anlamadi. Ciddi soyledim tartistik2 haftadir surekli bir gerginlik. Ben de uzattim farkindayim. İlk olayda bitirelime getirdin diyorum. Tamam duzelcek is yogun stresli diyip gecistiriyor. Neyse uzatmiyim. Bugun yine ayni konular acilinca mutsuzum istemiyorum bitsin dedi. Biraz duygusala bagladim ama tamam dedim. Sonra da yazdim ozur diledim uzdugum icin. Bir sey bekledigimden degil. Gerginlik bitsin boylece devam edelim kendi yollarimiza istedim. O konusmadan sonra bir daha konusmadik. Sanirim yazmaz artik. Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim. Bazen diyorum vazgec bu islerden. Sagligin, ailen, isin, vs... Yerinde. Yat kalk dua et aranma iste yapamiyosun bazen de diyorum vardir bir umit be. Ama bu son insan tam hayallerimdeki gibiydi. Sizce yazmali miyim? Yoksa yeter mi gari?
Ya şöyle de olabilir , o olayların bir anda ciddiye gitmesinden ürküp kendi kendini salt cinsellik istediğine inandırmış da olabilir biliyomusun. Erkeklerde böyle şeyler olurmuş çünkü. Dediğine göre 2 ay gibi kısa bir süre içersinde biraz hızlı bi iletişim olduysa bazen erkekler bundan ürkebiliyor. Biraz bekleyin derim . Bence arayacak sizi kendine itiraf etmekten ürktüğü duygularından emin olunca daha farklı bir şans vermek isteyecek diye hissettim . Olayın gidişatı bana yalnız cinsellik üzerine bi ilişkiymiş gibi gelmedi açıkçasıYok soyle olmus. Bir is arkadasi o siteden evlenmis. Bir gece konusurlarken o da profil acmis. 'Biri olsun, duzgun hayat kurayim istedim" dedi basta. Hatta iste sen de bu sehre tayinini aldirirsan daha buyuk eve geceriz, seni ailenden almak zordur falan laflari vardi. Ben de ciddi dusundugunu dusundum. Surekli seni seviyorum derdi. Her yaptigini haber veren ev is arasinda giden gelen biriydi. İki hafta once duygu eksikliginden bahsedince sinirlendi tamam bitsin dedi. Ben konusalim dedim toparladigimizi sandim. İki haftadir vardi bi uzaklasmasi. Ama arada da gece konuyu cinsellige getiriyo. Sert yapmadan sinir ciziyodum ben de. Dun gece aydinlandi herhalde birden anlamadim. Empati yapmis. Kendini benim yerime koymus. Bana cok haksizlik yaptigini dusunmus. Kadin olarak beklentimin olmasi normalmis ama o karsilayamazmis. Her gorustugumuzde olay cinsellige doner bu da sana haksizlik olur dedi. Anlamadigim hic kimseyle bu kadar guzel bir iletisim kuramadigini soylemesiydi. Guya cok guzel buluyo, guclu durusumu seviyo, isimi hayata bakis acimi seviyo, arzuluyo ama bisey hissedememis. Ben anlamadigima kanaat getirdim bu isleri.
Kolay yoldan cinsellik amacına ulaşmak için ciddiyet kartını kullanmış.aslında çok klasik bi numara.bence en az 4 ay karşı tarafa hemen hemen hiç yükselmemek için yüksek çaba harcayarak herşeye şüpheyle yaklaşmal şazım.zaten genel olarak da kulağınıza tıkaç tıkayıp davranışlara bakacaksınız.sabah kadar 100 kişiye aşırı inandırıcı şekilde ilanı aşk edebilirimYok soyle olmus. Bir is arkadasi o siteden evlenmis. Bir gece konusurlarken o da profil acmis. 'Biri olsun, duzgun hayat kurayim istedim" dedi basta. Hatta iste sen de bu sehre tayinini aldirirsan daha buyuk eve geceriz, seni ailenden almak zordur falan laflari vardi. Ben de ciddi dusundugunu dusundum. Surekli seni seviyorum derdi. Her yaptigini haber veren ev is arasinda giden gelen biriydi. İki hafta once duygu eksikliginden bahsedince sinirlendi tamam bitsin dedi. Ben konusalim dedim toparladigimizi sandim. İki haftadir vardi bi uzaklasmasi. Ama arada da gece konuyu cinsellige getiriyo. Sert yapmadan sinir ciziyodum ben de. Dun gece aydinlandi herhalde birden anlamadim. Empati yapmis. Kendini benim yerime koymus. Bana cok haksizlik yaptigini dusunmus. Kadin olarak beklentimin olmasi normalmis ama o karsilayamazmis. Her gorustugumuzde olay cinsellige doner bu da sana haksizlik olur dedi. Anlamadigim hic kimseyle bu kadar guzel bir iletisim kuramadigini soylemesiydi. Guya cok guzel buluyo, guclu durusumu seviyo, isimi hayata bakis acimi seviyo, arzuluyo ama bisey hissedememis. Ben anlamadigima kanaat getirdim bu isleri.
Bence hiç de dürüst olmamış sonuçta ilişkiye başlarken cinsellik odaklı olduğunu düşünüyor muydunuz ikiniz de ? Sen ciddi ilişki dusunuyordun baştan soylrmesi lazımdı sen de üstüne gittiğin için söyledi yoksa uzatacakti . Bu tip internet sitelerindeki risk bu işte ya millet yatıp kalkmak için arıyor ama karşındaki sosyallesme filan belli bir yaştan sonra çok olmadığı için ciddi ilişki istediğini düşünüp hayal kırıklığına uğruyor.Baskasi olmadigini cok guzel izah etti. O konuya inandim. Zaten ondan daha cok canimi yakan bir sey soyledi. Bana karsi duygusu yokmus. Cinsel olarak istiyormus sadece. Dun gece dusunup anlamis beyefendi. Sagolsun durust oldu ama tabi bu uzulmemi engellemedi.
Sanırım Arşimet suyun kaldirma kuvvetini buldugunda "evreka" diye bağırmıs ya konu sahibi arkadasimizda aradigimi buldumm anlaminda kullanmis.evreka ne kız
yeni bir kelime öğrendimSanırım Arşimet suyun kaldirma kuvvetini buldugunda "evreka" diye bağırmıs ya konu sahibi arkadasimizda aradigimi buldumm anlaminda kullanmis.
Yunancaydi sanirimm
Ne tatli bir kadinAnnemin halasi eşi öldükten sonra 70 inde yeniden sevip, aşıķ oldu kacti gitti kocaya. Hoş kaçtığı adamda 5 -6 yil sonra öldü ama olsun. En azindan o yaşta bile ümidini hic kaybetmemişti34 de ümit kesmekte ne demek. Bir çok kişi artik 35 ondan sonra buluyor ve daha sağlam kalıcı temeller üzerine kuruyor yuvasini
Evet sanirim normalde davranis olarak hissettirmesem de enerjisini hissetti. Kendi kendime kafamdaki adami buldugumu sandim. Son soylediklerinden sonra zaten yolu acik olsun. Pazar gunu konustuk en son. Daha da aramam sormam telefonunu bile sildim gitti. Sevsem olmuyo, sevmesem zaten olmuyo. En iyisi bu isleri kestirip atmak diye karar aldim ben deBen bi de şuna inanıyorum ki bazı 20 lerindeki kızlarda dahi var bu.geç kaldım,tren kaçtı hissi bu enerji karşı tarafa geçiyor bi şekilde. Sonra bi ilişki flört vs olursa eliniz zayıflıyor.hangi yaşta olursak olalım özgüven , kendine değer vermek karşı tarafın da bize özenli davranmasını sağlıyor.o kafalara hiç girmemek lazım
Ben 27 olmak üzereyim. Umarım benim de karşıma çıkar35 yasimda aşık oldum.
Inşallah ❤ ben aşkın adolesan dönem takintisi olduğunu düşünürdüm.Ben 27 olmak üzereyim. Umarım benim de karşıma çıkarNe mutlu size :)
Demek ki umut varInşallah ❤ ben aşkın adolesan dönem takintisi olduğunu düşünürdüm.
Bak şimdi, ben küçüklükten beri zor bir hayat geçirdim, 30 yaşımda biraz toparlanıp artık evlilik düşüneyim derken erken menopoza girdiğimi, Asla çocuk sahibi olamayacağımı öğrendim. Bir kadının ölmeden önce öldüğü durumlardandır yaşayan bilir. Depresyonun dibine vurdum, antidepresanla ayaktayım, yaşayan bir ölüyüm. Tabi haber yollayanlar tanışmak isteyenler oluyor sürekli, ben durumumu anlatacak cesaretim olmadığı için hiçbirini kabul etmiyordum. Yapamazdım böyle bişey, her erkek çocuk sahibi olmak için evlenir, hiçkimsenin mutluluğuna mani olmaya hakkım yok. Evlilik, yuva kurmak, bir eş, artık bunlar benim hayatımdan, gelecek planlarımdan çıkmalıydı, çıkardım, zaten o güne kadar hiç erkek arkadaşım olmamıştı, o günden sonra da 6 yıl kadar da olmadı.Ama insani duygu, fıtrat işte, 6 yıl boyunca her gün çocuğu olan, evlenip boşanmış yani, bir adam çıkarsın karşıma diye dua ettim. Ve bir gün aynen böyle bir adam çıkıverdi karşıma. Üstelik uzun boylu yakışıklı biri, ben öyle sıradan hatta çirkin sayılan bir tipim, bu resmen mucize. Neyse beni o kadar çok seviyor ki, çocuğum olmayacağını söylediğimde, benim tek istediğim sensin, umrumda değil, cevabını vermişti. Beş altı ay içinde evlendik. Öyle büyük hata yaptım ki acele etmekle, birçok şeyi gözardı etmişim. Sonra öyle büyük problemler yaşadım ki, o kadar çok acı çektim ki, hem huy olarak denk olmadığımız için hem de çocuğu olan biri olsun diye dua ettiğim için. Eşler genelde birlikte yaşarlar evlat sahibi olamamanın acısını, ben tek başıma yaşadım. Şu anda 5 yıllık evliyim ama mutlu olduğum günleri toplasam bir elin parmağı, çok seviyorum onu, aşktan öte bişey, annenin çocuğunu sevmesi gibi, onsuz bir hayat cehennem, ama onunla da cehennem, keşke hiç karşıma çıkmamış olsaydı, diyorum şimdi. Zaten 10 yıldır antidepresanlarsız uyku haplarsız bir hayatım yok, bi de bu çıkmazlar başetmeye çalışıyorum.Merhabalar kk,
Benim ki biraz iç dökmek olacak sanırım. 34 yaşındayım. Biraz ozgur buyudum. Ailemin evlen baskisi asla olmadi ama olsa mutlu olcaklarini belirttiler. Bir bucuk yil once cok sorunlu bir iliskiden ciktim. Evlensek evlenirdik de, su ara "evde cocugumla tek kaldim aldatildim" konusu aciyor olurdum. Neyse kendimi dinledim sonrasinda. Once benim akil sagligim yemisim yasini dedim. Sonra bir suru adayla tanistirildim ama (asla asagilama olarak algilanmasini istemem) vizyonlar hayata bakis acisi uymadi. Ben baska bir sehirde cok iyi bir universitede okudum. Su an dr bitmek uzere. Bu sehirde kalmayi dusunmuyorum kismetse.
Neyse 2 ay once internetten biriyle tanistim. Karakterini, huyunu, meslegini, caliskanligini sevdim. Tipi de tam hayalimdeki gibiydi. İste dedim evrekakader bana da gülür
Hersey iyi guzel, adam duzgun karakterli. Kadina ve yasantisina saygi duyan biri. Surekli konusuyoruz egleniyoruz guluyoruz. Espriler havada ucusuyor. Hemen gelmek istedi yanima. Karantina bitti iki kere geldi. Surekli konusuyoruz iletisimdeyiz. İki hafta once ben kritik bir doneme girdim kariyerle ilgili stresli bir donem. İlgisinin de azaldigini yavastan farkediyorum geyik yollu soylemeye calisiyorum. Anlamadi. Ciddi soyledim tartistik2 haftadir surekli bir gerginlik. Ben de uzattim farkindayim. İlk olayda bitirelime getirdin diyorum. Tamam duzelcek is yogun stresli diyip gecistiriyor. Neyse uzatmiyim. Bugun yine ayni konular acilinca mutsuzum istemiyorum bitsin dedi. Biraz duygusala bagladim ama tamam dedim. Sonra da yazdim ozur diledim uzdugum icin. Bir sey bekledigimden degil. Gerginlik bitsin boylece devam edelim kendi yollarimiza istedim. O konusmadan sonra bir daha konusmadik. Sanirim yazmaz artik. Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim. Bazen diyorum vazgec bu islerden. Sagligin, ailen, isin, vs... Yerinde. Yat kalk dua et aranma iste yapamiyosun bazen de diyorum vardir bir umit be. Ama bu son insan tam hayallerimdeki gibiydi. Sizce yazmali miyim? Yoksa yeter mi gari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?