Ümidi kesme yaşı sanırım

Birine tutunma eğilimine bakman gerek. Bu bir reddedilme korkusu olabilir.
Kimseyi yakalamaya çalışma! İlişkiler çok çaba sarfedilerek işlemez. Böyle olmaz. Bir özgürlük olmalı, içsel bir güç,bir berraklık,bir bilgelik olmalı. Bir insana tutunmak onu uzaklaştırır. Çok fazla beklenti gerginlik yaratır. Her tür ihtiyaçtan boş olduğunda (bu bir kibir değil ), dogal ve varoluş halindeyken, onaylanma ihtiyacın olmaz. Sevilmek ihtiyacı bile hissetmezsin.
Böyle bir şeyi hayal edebiliyor musun? Sevilme ihtiyacı duymadığın bir yerde olmayı? Orası çok sessiz bir yer. Bu yerde SEVGİN çok ferrah bir hale gelir...Çok geniş , çok güzel ve çok güçlü..

Mooji

Suan tesadufi karsima cikan bir yazi🙃ne kadar da guzel geldi.

Burnu kalkmış bu herifin sal gitsin
Ya iste disardan bir bakis acisi daha objektif olabiliyor. Bana gore de ben itmisim gibi geldi ama ilk sorun ciktigindan beri bitsin modunda. Ben de duzeltelim ama sen de ozveride bulun modundayim. Bu iliski dinamiklerini bu yasa geldim cozemedim sanirim😅

Merhabalar kk,

Benim ki biraz iç dökmek olacak sanırım. 34 yaşındayım. Biraz ozgur buyudum. Ailemin evlen baskisi asla olmadi ama olsa mutlu olcaklarini belirttiler. Bir bucuk yil once cok sorunlu bir iliskiden ciktim. Evlensek evlenirdik de, su ara "evde cocugumla tek kaldim aldatildim" konusu aciyor olurdum. Neyse kendimi dinledim sonrasinda. Once benim akil sagligim yemisim yasini dedim. Sonra bir suru adayla tanistirildim ama (asla asagilama olarak algilanmasini istemem) vizyonlar hayata bakis acisi uymadi. Ben baska bir sehirde cok iyi bir universitede okudum. Su an dr bitmek uzere. Bu sehirde kalmayi dusunmuyorum kismetse.
Neyse 2 ay once internetten biriyle tanistim. Karakterini, huyunu, meslegini, caliskanligini sevdim. Tipi de tam hayalimdeki gibiydi. İste dedim evreka 💃🏽kader bana da gülür😅😅
Hersey iyi guzel, adam duzgun karakterli. Kadina ve yasantisina saygi duyan biri. Surekli konusuyoruz egleniyoruz guluyoruz. Espriler havada ucusuyor. Hemen gelmek istedi yanima. Karantina bitti iki kere geldi. Surekli konusuyoruz iletisimdeyiz. İki hafta once ben kritik bir doneme girdim kariyerle ilgili stresli bir donem. İlgisinin de azaldigini yavastan farkediyorum geyik yollu soylemeye calisiyorum. Anlamadi. Ciddi soyledim tartistik😅2 haftadir surekli bir gerginlik. Ben de uzattim farkindayim. İlk olayda bitirelime getirdin diyorum. Tamam duzelcek is yogun stresli diyip gecistiriyor. Neyse uzatmiyim. Bugun yine ayni konular acilinca mutsuzum istemiyorum bitsin dedi. Biraz duygusala bagladim ama tamam dedim. Sonra da yazdim ozur diledim uzdugum icin. Bir sey bekledigimden degil. Gerginlik bitsin boylece devam edelim kendi yollarimiza istedim. O konusmadan sonra bir daha konusmadik. Sanirim yazmaz artik. Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim. Bazen diyorum vazgec bu islerden. Sagligin, ailen, isin, vs... Yerinde. Yat kalk dua et aranma iste yapamiyosun😅bazen de diyorum vardir bir umit be. Ama bu son insan tam hayallerimdeki gibiydi. Sizce yazmali miyim? Yoksa yeter mi gari?😅😅
Bu kişiye yazmayın, daha doğrusu size kolaylıkla “bitsin” diyebilen bir erkeğe bir daha yazmayın! Yaş meselesine gelince, ilk evliliğimi 31, ikinci evliliğimi 39 yaşında yaptım. İkisi de aşk evliliğiydi, ve yüksek kriterlerime uygundu. Hiçbir şey için geç kalmadınız, her ne oluyorsa zamanında oluyor…

Ben ilk evliliğimi 20 yaşında yaptım. 15 sene sürdü. İkinci evliliğimi 39 yaşında yaptım. Kısmet bu işler. Allah’ın iyiler için her zaman bir planı vardır 🙏🏻
Bahsettiğinin adama çok anlam yüklemeyin. İnternet ilişkileri kolay erişilebilen ve bu yüzden de tüketilen ilişki tarzı oluyor.
Gündelik hayattan, arkadaş çevrenizden daha sağlam temelli, güvenilir biriyle ilişki yaşamaya bakın.

Merhabalar kk,

Benim ki biraz iç dökmek olacak sanırım. 34 yaşındayım. Biraz ozgur buyudum. Ailemin evlen baskisi asla olmadi ama olsa mutlu olcaklarini belirttiler. Bir bucuk yil once cok sorunlu bir iliskiden ciktim. Evlensek evlenirdik de, su ara "evde cocugumla tek kaldim aldatildim" konusu aciyor olurdum. Neyse kendimi dinledim sonrasinda. Once benim akil sagligim yemisim yasini dedim. Sonra bir suru adayla tanistirildim ama (asla asagilama olarak algilanmasini istemem) vizyonlar hayata bakis acisi uymadi. Ben baska bir sehirde cok iyi bir universitede okudum. Su an dr bitmek uzere. Bu sehirde kalmayi dusunmuyorum kismetse.
Neyse 2 ay once internetten biriyle tanistim. Karakterini, huyunu, meslegini, caliskanligini sevdim. Tipi de tam hayalimdeki gibiydi. İste dedim evreka 💃🏽kader bana da gülür😅😅
Hersey iyi guzel, adam duzgun karakterli. Kadina ve yasantisina saygi duyan biri. Surekli konusuyoruz egleniyoruz guluyoruz. Espriler havada ucusuyor. Hemen gelmek istedi yanima. Karantina bitti iki kere geldi. Surekli konusuyoruz iletisimdeyiz. İki hafta once ben kritik bir doneme girdim kariyerle ilgili stresli bir donem. İlgisinin de azaldigini yavastan farkediyorum geyik yollu soylemeye calisiyorum. Anlamadi. Ciddi soyledim tartistik😅2 haftadir surekli bir gerginlik. Ben de uzattim farkindayim. İlk olayda bitirelime getirdin diyorum. Tamam duzelcek is yogun stresli diyip gecistiriyor. Neyse uzatmiyim. Bugun yine ayni konular acilinca mutsuzum istemiyorum bitsin dedi. Biraz duygusala bagladim ama tamam dedim. Sonra da yazdim ozur diledim uzdugum icin. Bir sey bekledigimden degil. Gerginlik bitsin boylece devam edelim kendi yollarimiza istedim. O konusmadan sonra bir daha konusmadik. Sanirim yazmaz artik. Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim. Bazen diyorum vazgec bu islerden. Sagligin, ailen, isin, vs... Yerinde. Yat kalk dua et aranma iste yapamiyosun😅bazen de diyorum vardir bir umit be. Ama bu son insan tam hayallerimdeki gibiydi. Sizce yazmali miyim? Yoksa yeter mi gari?😅😅
Yanlış anlamazsınız bir şey sormak istiyorum.2 hafta önce kariyerle ilgili stresli bir döneme girdim demişsiniz.Bu dönemde işle ilgili sıkıntılarınızdan bahsettiniz mi?Belki de aynı sorunları konuşmaktan sıkılmıştır.Siz de stresli bir dönemde olduğunuz için normalden daha fazla ilgi beklemissiniz.Fakat şöyle ki erkekler kadinlar kadar ince düşünemez.Kadinlar detaycidir,erkekler düzdür.Şakayla karışık ilgi beklediğimi söyledim ama anlamadı demişsiniz.Anlamaz çünkü o bir erkek.Erkek soyle düşünür;surekli konuşuyoruz,eğleniyoruz,gülüyoruz bu ilişkide sorun yok.Erkekler mantık, kadınlar sevgi üzerine kurulmuş.Siz hiç arkadaşıyla tartıştığı için günlerce uykuları kaçan bir adam gördünüz mü? Uzun tartışmalar kadınların işi.Eğer bir kadın karşısındakinden istediği cevabı alamıyorsa susma ihtimali çok düşüktür.Durum erkeklerde farklı. Konu kapansın diye ‘tamam haklısın’ deyip gecistirir.Ve ayrıca 2 ay bir insanın huyunu,suyunu tanımak anlamak için çok kısa bir süre bitirmek için acele edilmiş gibi geldi.Bence en azından siz acele karar vermeyin.Biraz düşünüp kararınızı öyle verin derim.

Rüya ile hülya olmazsa züğürdün canı çıkar be bacım. Umudunu asla yitirme. Belkide " buldum buldum" diye yine diyeceksin. Kim bilir?
Senin deyimleri okuyunca aklıma Müge Anlidaki zeynep geliyor🤣🤣 şeytan eşer kendi düşer😂😂😂😂😂

Merhabalar kk,

Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim.

bakın bu sizin cümleniz.sanki sürdürememe sorunu sizden kaynaklanıyor gibi kendinizi suçlamışsınız.insanlar her şeyi anlar ama anlamamazlıktan gelirler.suçu kendinizde aramayın.şaka yollu değil açıkça bi kez söyleyin geçerli nedeni olmaksızın empati kuramıyorsa bitmesi daha hayırlı değil mi sizce de? Ben sizde yoğun kaybetme korkusu gördüm. Bence iletişime geçmeyin. Neden bu işlerden vazgeçesiniz ki? Amacınız doğru insanı aramak değil yanlışları elemek olsun.bu yanlış demekki deyip geçin hayatınıza devam edin ve denemeye de devam edin.kendinizi neden suçluyosunuz bunun üzerine düşünmelisiniz bence ama

Haklisiniz. Cok ilgi beklemedim ilk zamanlardaki ilgin yok dedim. Valla ben sucsuzum😅😅yazan arayan hep kendisiydi ama haklisiniz beceremedim demek ki. Uzen de bu sanirim. Yapamadim aklimdaki kisiyo buldum yine de kacirdim hissi.
İlişkiler uzlaşıyla emekle inşa edilir.karşınızdaki kişi sizi anlamaya tenezzül etmeden ik kavşaktan sola dönmüş.kendizi suçlamayı bırakır mısınız😅zorbaca ilgi talep etmediğiniz sürece ilgi beklediğinizi de söyleyebilirsiniz uygun bi üslupla.ilişkide her şeye sizin de hakkınız var.karşıdaki veremez ya da vermek istemeyebilir o ayrı konu.o zaman yolunuza bakmayı bilmeniz lazım. O yüzden doğru insan diye direkt yükselmeyin bi inceleyin bakalım önce sonra yükselirsiniz😅

Merhabalar kk,

Yazmayın bence.

Ben tam tersi düşünüyorum. Madem bu kadar beğenmişsiniz, son bir kere daha yazın bence. Ne kaybedersiniz ki? Ben böyle düşünüyorum. Belki o da pişmandır. Baktınız ki pişman değil, bırakırsınız gider. Bence deneyin. Ama yine de siz bilirsiniz.

Bu kişiye yazmayın, daha doğrusu size kolaylıkla “bitsin” diyebilen bir erkeğe bir daha yazmayın! Yaş meselesine gelince, ilk evliliğimi 31, ikinci evliliğimi 39 yaşında yaptım. İkisi de aşk evliliğiydi, ve yüksek kriterlerime uygundu. Hiçbir şey için geç kalmadınız, her ne oluyorsa zamanında oluyor…
Bu sanirim beynime kazimam gereken bir mesaj. Tesekkurler. Umarim dediginiz gibi olur😊🙏🏽

Ben ilk evliliğimi 20 yaşında yaptım. 15 sene sürdü. İkinci evliliğimi 39 yaşında yaptım. Kısmet bu işler. Allah’ın iyiler için her zaman bir planı vardır 🙏🏻
Bahsettiğinin adama çok anlam yüklemeyin. İnternet ilişkileri kolay erişilebilen ve bu yüzden de tüketilen ilişki tarzı oluyor.
Gündelik hayattan, arkadaş çevrenizden daha sağlam temelli, güvenilir biriyle ilişki yaşamaya bakın.
Cevremde keske olsa cidden hic boyle islere girmezdim. Ama haklisiniz. Hic umrunda olmadi. Sen isine odaklan beni dusunme diye avuttu bir de😅

Yanlış anlamazsınız bir şey sormak istiyorum.2 hafta önce kariyerle ilgili stresli bir döneme girdim demişsiniz.Bu dönemde işle ilgili sıkıntılarınızdan bahsettiniz mi?Belki de aynı sorunları konuşmaktan sıkılmıştır.Siz de stresli bir dönemde olduğunuz için normalden daha fazla ilgi beklemissiniz.Fakat şöyle ki erkekler kadinlar kadar ince düşünemez.Kadinlar detaycidir,erkekler düzdür.Şakayla karışık ilgi beklediğimi söyledim ama anlamadı demişsiniz.Anlamaz çünkü o bir erkek.Erkek soyle düşünür;surekli konuşuyoruz,eğleniyoruz,gülüyoruz bu ilişkide sorun yok.Erkekler mantık, kadınlar sevgi üzerine kurulmuş.Siz hiç arkadaşıyla tartıştığı için günlerce uykuları kaçan bir adam gördünüz mü? Uzun tartışmalar kadınların işi.Eğer bir kadın karşısındakinden istediği cevabı alamıyorsa susma ihtimali çok düşüktür.Durum erkeklerde farklı. Konu kapansın diye ‘tamam haklısın’ deyip gecistirir.Ve ayrıca 2 ay bir insanın huyunu,suyunu tanımak anlamak için çok kısa bir süre bitirmek için acele edilmiş gibi geldi.Bence en azından siz acele karar vermeyin.Biraz düşünüp kararınızı öyle verin derim.
Est. Ne demek😊tabii stresli donemimi biliyordu ama ben zaten stresimi ona ya da baskasina yansitacak biri degilim. Hic sorun konusmadim ilgisinin azaldigini farkettigim zamana kadar onunla. Son iki haftada da 4 kere falan konusuldu bu yurumeyen durum. Hepsinde de ayni cevaplar. Ben sıkıldım, bunaldim, darlandim. Uzaktan iliskiye baslamamak gerekirmis. Konusmayalim artik tarzi. Ve her bu konusmalarin sonu ayrilikti ben de bitmesin bak konusalim duzeltelim diyen taraf. Eger hic bu konular acilmadan sadece geyik yaparsak hersey superdi onun icin ama birseyleri hali altina supurmek gibiydi o da. Haklisiniz kadin-erkek cikarimlarinizda. İste o yuzden kendimi suclayip yapamadim gibi hissediyorum. Belki sussam hersey cozulurdu ama o zaman da benim icimde patlardi😅keske benim de karar hakkim olsa bu konuda ama yazmami istemiyor. Dun en son yazdiklarindan belli. Hani diycem doner mi belki diye ama mutsuz oldugu yere neden donsun insan😊oyle bir hal iste.

Yaş 33. Umutsuzluk hissi arada sırada olsa da gerçekten dualarıma sarılmış bir şekilde sabırla bekliyorum o kişiyi . Benim de kriterlerim var . Bunlar daha çok manevi kriterler. Bana ilgi dolu , sevgi dolu yaklaşması lazım. Beni sevdiğini hep belli etmesi lazım . Tahsil ya da maaş vs bir kenara bıraktım . Yakışıklı olsun demiyorum ama gözüme hoş görünmesi lazım . Kararlı bir duruşu olması lazım kararsızlardan nefret ediyorum.

İnsanlar 50 yaşında da evlenir olay evlilikse
Bende 35 yaşındayım bilmiyorum hiç takmıyorum kafama
Belki de böyle olacaktır benim hayatım
Hepimiz evlenip çoluk çocuğa karışmak zorunda mıyız
Bilmiyorum elimdekilerle mutlu olabiliyorum ben
Bir adamın kahrını çekmek için nedir bu heves?
Bu son ilişkin de birşey çıkmaz.adam ciddi değil ilgisiz olmaz erkek ciddiyse
Herkes kısa ilişkiler peşinde böyle tipler için üzmeyin kendinizi kasıyorsunuz boşa

Çok mu trip atıyorsunuz? Yani çok tripten bunalabilir. Kuzenimin uzak mesafe ilişkisi vardı. Kendisi tribi sever. Her gün bir konudan trip attıp gerginlik çıkarırdı. Ben hatta uyardım o dönem bak sürekli gerginlik çıkarıyorsun, sırf telefonda daha uzun konuşmak mesajlaşmak için yapıyorsun bunu yapma dedim. Ki gerçekten de bence telefonu kapatmamak için kavga çıkarıyordu. Sonunda adam pes etti gitti. Çok pişman oldu ama olmadı.
Eğer sürekli trip attığınız bir dönemse bunu açıklayabilirsiniz son kez.

Back