Ümidi kesme yaşı sanırım

Çok mu trip atıyorsunuz? Yani çok tripten bunalabilir. Kuzenimin uzak mesafe ilişkisi vardı. Kendisi tribi sever. Her gün bir konudan trip attıp gerginlik çıkarırdı. Ben hatta uyardım o dönem bak sürekli gerginlik çıkarıyorsun, sırf telefonda daha uzun konuşmak mesajlaşmak için yapıyorsun bunu yapma dedim. Ki gerçekten de bence telefonu kapatmamak için kavga çıkarıyordu. Sonunda adam pes etti gitti. Çok pişman oldu ama olmadı.
Eğer sürekli trip attığınız bir dönemse bunu açıklayabilirsiniz son kez.
Yok yok hic trip olayina girmedim. Zaten beceremem de sanirim😅son iki haftadir duygusuz ve ilgisiz oldugunu dile getirdim sadece. Her bu konusmayi actigimda olayi ayriliga bagladi. Ben yapamiyorum demek ki bunaldim dedi. Bunaldim demesine ben de sasirdim cunku bunu ilk dediginde ortada olay yoktu daha once. Gecmisini bana yansitiyosun dedim. Daha once 1 yillik bir evlilik yapmis. Kadin cok negatif ve hep mutsuz oldugu icin 6. Ayda ayrilma karari almislar. Onu yansittigini dusundum ben. En ufak olumsuzluga tahammulu yok. Duzeltme cabasi da yok. Belki de ben cok taviz verdigimden degerimi yitirdim o yuzden duzeltmek istemedi. Ben de boyleyim demek ki ugrasmiyorum diyip kestirip atti.

Seni anlıyorum :) ben de de artık böyle bir durum var. İyi mi yoksa kötü mü bilemem 😅 sorun çıksın istemiyorsun ya da uğraşmak. Elbet bir yere kadar uğraşırsın tabii ama karşı taraf yapmıyorsa sal gitsin 😄

Yok yok hic trip olayina girmedim. Zaten beceremem de sanirim😅son iki haftadir duygusuz ve ilgisiz oldugunu dile getirdim sadece. Her bu konusmayi actigimda olayi ayriliga bagladi. Ben yapamiyorum demek ki bunaldim dedi. Bunaldim demesine ben de sasirdim cunku bunu ilk dediginde ortada olay yoktu daha once. Gecmisini bana yansitiyosun dedim. Daha once 1 yillik bir evlilik yapmis. Kadin cok negatif ve hep mutsuz oldugu icin 6. Ayda ayrilma karari almislar. Onu yansittigini dusundum ben. En ufak olumsuzluga tahammulu yok. Duzeltme cabasi da yok. Belki de ben cok taviz verdigimden degerimi yitirdim o yuzden duzeltmek istemedi. Ben de boyleyim demek ki ugrasmiyorum diyip kestirip atti.
Emin ol o yüzden boşanmıştır:)
Zaten bütün yükü kadının üstüne atıyorsa o suçludur emin ol
Aldatmıştır bence bunu diyemiyor tabi
Bu adam bir gün onla bir gün bunlardır eminim
O kadar çok var ki piyasada bunlar
Biraz kadının ciddiyetini anlayınca hemen sıkıldım bunaldımlar falan filan
Güzelim sen 34 yaşındasın hiç tanımıyor musun erkekleri
Seni umursamayan adamın hala peşinden gideyim mi diyorsun
E yaz ne olucak en fazla bir kaç ay daha gider
Arada arar arada yazar arada görüşür yüz bulunca senden senelerce bile sürebilir
Adamın kaybettiği birşey yok
Gel deyince gelmeyen bir adam gösterin bana ya
Kendinizi gururunuzu lütfen bu tip adamlar için mahvetmeyin!

Peki sizce aramadik yazmadik. Doner mi bir sekilde. Uzak mesafe oldugu icin umrunda degil bu durum sanirim
Duygusal düşünmeyin, kaybetmekten korkan, görüşmek isteyen bir insan neden arayıp sormasın? Bu forumda bazı mesajlarda evli olduğu halde aylarca bir kadınla görüşen erkekler olduğunu okudum, evli olmadığına emin misiniz? İnternetten tanışmaya karşı değilim ama dikkatli olmak gerekiyor.

Ben eski erkek arkadaşımdan ayrıldığımda defalarca mesaj atmıştım çünkü gurur yapmıştım. Şimdiki aklım olsaydı ahh keşke diyorum ilk andan itibaren tek bir mesaj atmasaydım.

Peki sizce aramadik yazmadik. Doner mi bir sekilde. Uzak mesafe oldugu icin umrunda degil bu durum sanirim.
yani döner mi diye düşünerek sürekli beklenti enerjisinde kalırsan hayatına bakamazsın, hayatına bakamazsan yıl sonra bile hala bekliyor olursun benden demesi çok tehlikeli çok...

Sabah aradi. Gece boyunca dusunmus. Nerede eksiklik oldugunu neden bunu soyledigimi. Beni sevmedigini sadece cinsel olarak asiri istedigini, hayatinda cinsel olarak kimsenin onu bu kadar tamamlamadigini farketmis. Duygularima cevap veremedigi icin uzgunmus. Ben surekli toparlamaya calismisim.

Boyle bitti arkadaslar. Cok sagolun fikirlerinizi paylastiginiz icin. Kendimi sorguladim durdum dun. Daha az konussaydim soyle yapsaydim boyle olsaydi falan...ne gerek var. Kadin bir sey hissedince dogruymus demek ki. Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki suan. Ben hic evlilik konusu bile acmadim. Kendisi aciyodu. Soyle yapariz boyle yapariz😅😅buna inanan aklimi seviyorum suan. Şu iki kritik ayı ona harcadigima uzuluyorum. Falan filan...kabullenmekten baska care yok.

Sabah aradi. Gece boyunca dusunmus. Nerede eksiklik oldugunu neden bunu soyledigimi. Beni sevmedigini sadece cinsel olarak asiri istedigini, hayatinda cinsel olarak kimsenin onu bu kadar tamamlamadigini farketmis. Duygularima cevap veremedigi icin uzgunmus. Ben surekli toparlamaya calismisim.

Boyle bitti arkadaslar. Cok sagolun fikirlerinizi paylastiginiz icin. Kendimi sorguladim durdum dun. Daha az konussaydim soyle yapsaydim boyle olsaydi falan...ne gerek var. Kadin bir sey hissedince dogruymus demek ki. Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki suan. Ben hic evlilik konusu bile acmadim. Kendisi aciyodu. Soyle yapariz boyle yapariz😅😅buna inanan aklimi seviyorum suan. Şu iki kritik ayı ona harcadigima uzuluyorum. Falan filan...kabullenmekten baska care yok.
En azından dürüstmüş fazla oyalamadan bitirmiş
Uzatabilirdi de
Boşver 2 ay kısa bir süre
Yıllarını yiyip giderdi valla nasılsa cinsellik yaşıyorum arada takılırım kafasına girmemiş
Duygularım oluşmadı demiş
Neyse sende yoluna bak yapıcak birşey yok
Hemen herkese bağlanma biraz ölç tart

En azından dürüstmüş fazla oyalamadan bitirmiş
Uzatabilirdi de
Boşver 2 ay kısa bir süre
Yıllarını yiyip giderdi valla nasılsa cinsellik yaşıyorum arada takılırım kafasına girmemiş
Duygularım oluşmadı demiş
Neyse sende yoluna bak yapıcak birşey yok
Hemen herkese bağlanma biraz ölç tart
😅😅cidden oyle hemen herkese baglanan bir yapim yok. Niyeyse bir adam betimle deseler, birebir onu betimleyecegim icin (karakter, durus, meslek, gorunus, aile vs...) buyutmustum bu kadar kafamda. Sagolsun o da guzel hayal kurdurdu😅haklisiniz durust oldu ama kendimi kotu hissettim.

😅😅cidden oyle hemen herkese baglanan bir yapim yok. Niyeyse bir adam betimle deseler, birebir onu betimleyecegim icin (karakter, durus, meslek, gorunus, aile vs...) buyutmustum bu kadar kafamda. Sagolsun o da guzel hayal kurdurdu😅haklisiniz durust oldu ama kendimi kotu hissettim.
Yine arar seni
Cinsellik falan iyi demiş yolunu yapmış akıllı
Bence asla görüşme
Hayatının içine edersin sana söyleyim
Böyle ilişkiler yaşayıp senelerini kaybeden kadınlar var çevremde
Ne psikolojileri kaldı ne birşey
Sana vereceğim tavsiye bu olur

Yine arar seni
Cinsellik falan iyi demiş yolunu yapmış akıllı
Bence asla görüşme
Hayatının içine edersin sana söyleyim
Böyle ilişkiler yaşayıp senelerini kaybeden kadınlar var çevremde
Ne psikolojileri kaldı ne birşey
Sana vereceğim tavsiye bu olur
Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin😊 ama sanmam birdaha arayacagini. Cinsellik icin 600 km gelmeye calismak ve bunun icin ugrasmak onun tarzi degil 😅😅oldugu sehirde bulur. Ya bu insani bir duygu mu bilmiyorum ama keske diyorum pisman olsa ya. Pisman olsa haberim olmasa da olur. Seni seviyorum diyip sonra aaaa pardon sevmemisim diyen herkes pisman olsa. Yok ya sabah duydugum laflardan sonra ben zaten hicbir erkekle gorusmek istemiyorum artik😓

Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin😊 ama sanmam birdaha arayacagini. Cinsellik icin 600 km gelmeye calismak ve bunun icin ugrasmak onun tarzi degil 😅😅oldugu sehirde bulur. Ya bu insani bir duygu mu bilmiyorum ama keske diyorum pisman olsa ya. Pisman olsa haberim olmasa da olur. Seni seviyorum diyip sonra aaaa pardon sevmemisim diyen herkes pisman olsa. Yok ya sabah duydugum laflardan sonra ben zaten hicbir erkekle gorusmek istemiyorum artik😓
Benimle görüşmek için ülke değiştireni gördüm sorsan cinsellik değil amaç yersen
Bu erkekler garip yaratıklar bende çok yoruldum
Boşver kurtuldum diye bak
Yıllarını verebilirdin o zaman daha kötü olurdu
Böyle çok kadın var etrafımda mutsuz
O yüzden akıllı olmak gerek

Bu tarz konularda hep söylerim size de söylemek istedim.

Teyzem çok güzel bir kadındı. Mesleği elindeydi, evi bile vardı. Ama bir türlü istediği aşkı bulamazdı. Ondan çirkin erkekler dahi bir süre sonra gidiyordu, düşünün biz küçükken yanına bile yakıştırmazdık bazılarını çocuk aklımızla. O da çok üzülürdü. Benim de ailem olsun çocuklarım olsun vs..

Sonra sizinle aynı yaşlarda iken biri ile tanıştı. Aşık oldular hemen evlendiler. Arka arkaya iki bebek yaptılar. Eniştem hala gözünün içine bakar teyzemin. Mutlu güzel bir ailesi var şimdi. Nasip işi yani. İnsanı nasibi bir şekilde buluyor.

Ümidinizi yitirmek için çok gençsiniz. Zaten hayat 30dan sonra başlıyor bence. Öncesi hep okul, iş, karakterimizi ve hayatımızı oturtma telaşı ile geçiyor. Biraz rahatlayın ve sonrasında enerjiniz değişince istediğiniz, bir dediğinizi iki etmeyen, gönlünüze göre olan kişinin geleceğine inanıyorum. Benim tanık olduklarım hep böyle, ne zaman takmayıp hayatına bakıyorlar o zaman hayatlarının aşkı geliyor 😊

Dünden beri konuyu okuyorum sizi kendime çok benzettim:)) ben de 1 haftadır artık bu defteri kapatıp önüme bakmaya çalışıyorum bakabilirsem tabi:) tövbe daha yanıma erkek sinek bile yaklaştırmam:)) ömrüm değmeyecek adamlar için üzülmekle geçti. Artık kendime üzülmeye başladım, bize de yazık günah yahu. Bundan sonra şimdiyi ve ilerisini yalnız geçirecekmişim gibi planlıyorum. Önceden evlenirsem ben böyle yaparım ya da hayatımda biri olursa diye var sayarak söylediğim alışkanlık olmuş cümlelerden bile kurtulmaya çaluşıyorım:) hala toparlanajabilmiş değilim toparlandıktan sonra sadece kendim için yaşayacağım, bir devir kapandı yeni bir devir başlıyor:))

Seni okuyunca kendimi hatırladım. Mükemmel bir ilişkinin içinde kendimi bulup, kısa zamanda hüsranla sonuçlanıyordu. Her seferinde yeniden toparlanmak çok güç oluyordu. Hatta herkes öğretmen eş ister derlerdi, bir tanesi bile tutmamıştı, e hani diyordum 😂 Hiç bir şey için geç değil, ben de çok geç evlendim, aramaya devam, elbet bulacaksın seni hakeden birini 🥰

Bu tarz konularda hep söylerim size de söylemek istedim.

Teyzem çok güzel bir kadındı. Mesleği elindeydi, evi bile vardı. Ama bir türlü istediği aşkı bulamazdı. Ondan çirkin erkekler dahi bir süre sonra gidiyordu, düşünün biz küçükken yanına bile yakıştırmazdık bazılarını çocuk aklımızla. O da çok üzülürdü. Benim de ailem olsun çocuklarım olsun vs..

Sonra sizinle aynı yaşlarda iken biri ile tanıştı. Aşık oldular hemen evlendiler. Arka arkaya iki bebek yaptılar. Eniştem hala gözünün içine bakar teyzemin. Mutlu güzel bir ailesi var şimdi. Nasip işi yani. İnsanı nasibi bir şekilde buluyor.

Ümidinizi yitirmek için çok gençsiniz. Zaten hayat 30dan sonra başlıyor bence. Öncesi hep okul, iş, karakterimizi ve hayatımızı oturtma telaşı ile geçiyor. Biraz rahatlayın ve sonrasında enerjiniz değişince istediğiniz, bir dediğinizi iki etmeyen, gönlünüze göre olan kişinin geleceğine inanıyorum. Benim tanık olduklarım hep böyle, ne zaman takmayıp hayatına bakıyorlar o zaman hayatlarının aşkı geliyor 😊
Teyzenizin mutlulugunun daim olmasi dilegiyle❤️ne guzel ornek oldu tesekkurler😊 Nasip tabi otesi yok. Bulduguma fazla anlam yukledim. Cidden okulum cok zordu muhendislik, yuksek lisans, doktora, kamuda is derken hayatim hep kosturmaca oldu. Ailem hep destekler sagolsunlar. Ev, araba vs. hic bir sekilde maddi kaygim olmasin diye de cok ugrastilar. Geriye tek bir konu kaldi gundemimde😊 Ama bu islerde hep bir talihsizlik durumu yasadim. 2 yil once karar aldim enerjimi degistirmek icin. Hep ayni tip adamlari cektigime inandim. Dedim ki bundan sonra duzgun karakterli biri olabilir anca hayatimda. Bula bula kendimi boyle bir durumun icinde buldum😅😅dediginiz gibi teslimiyete gecip akista kalmaktir belki de cozum. Tesekkurler🍀

Seni okuyunca kendimi hatırladım. Mükemmel bir ilişkinin içinde kendimi bulup, kısa zamanda hüsranla sonuçlanıyordu. Her seferinde yeniden toparlanmak çok güç oluyordu. Hatta herkes öğretmen eş ister derlerdi, bir tanesi bile tutmamıştı, e hani diyordum 😂 Hiç bir şey için geç değil, ben de çok geç evlendim, aramaya devam, elbet bulacaksın seni hakeden birini 🥰
Cok tesekkurler mesajiniz icin❤️gercekten artik arayabilecek gucu kendimde bulacagimi sanmiyorum. Son soyledikleri travma oldu resmen. Yasadiklarimizdan sogudum.

Gelip kendisi bulamiyor mu bu dogru insanin😅umarim dediginiz gibi olur. Sevgiler❤️

Teyzenizin mutlulugunun daim olmasi dilegiyle❤️ne guzel ornek oldu tesekkurler😊 Nasip tabi otesi yok. Bulduguma fazla anlam yukledim. Cidden okulum cok zordu muhendislik, yuksek lisans, doktora, kamuda is derken hayatim hep kosturmaca oldu. Ailem hep destekler sagolsunlar. Ev, araba vs. hic bir sekilde maddi kaygim olmasin diye de cok ugrastilar. Geriye tek bir konu kaldi gundemimde😊 Ama bu islerde hep bir talihsizlik durumu yasadim. 2 yil once karar aldim enerjimi degistirmek icin. Hep ayni tip adamlari cektigime inandim. Dedim ki bundan sonra duzgun karakterli biri olabilir anca hayatimda. Bula bula kendimi boyle bir durumun icinde buldum😅😅dediginiz gibi teslimiyete gecip akista kalmaktir belki de cozum. Tesekkurler🍀
doğru insanı bekleyince de böyle oluyor saçma insanlar için acaba o mu düşüncesine kapılıyor insan. Birincisi sezgilere aldanma yanıltır, potansiyele bakma davranışlara bak ikincisi de herkes için bir doğru insan yoktur belki, bu kişiyi belki de hiç bulamayabiliriz bunun farkında olmak lazım.

Herkes için var da benim için neden yok deme çünkü doğru kişiyi bulduğu için evlenmiyor ki herkes, aslında hatırı sayılır bir miktarda kişi için doğru insan falan yok ben böyle düşünüyorum...Kurban psikolojisine girmemek lazım yani sadece seçimler kalıyor ortada bu noktada.

Bu adam çok yanlış biri. Açık açık söylemiş cinsellik için birlikte olduğunu. Sizi etkilemek için de bazen evlilikten bahsetmiş. Bu kadar çabuk bitmesinin nedeni de Sizin ona bağlanmanız. Ciddiyet talebinde bulunursunuz diye hemen kaçmış. Siz de ona bağlanmasaydınız ilgi sevgi beklemeseydiniz biraz daha devam ederdi. Adam korktu sizden.
Tam istediğim gibiydi diyorsunuz siz onun istediği gibi değilsiniz maalesef. Genelde oyle olur zaten. Beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez. Tabi günümüzde bundan bağımsız ciddi ilişki istemeyen ne istediği belli olmayan bir ton insan var özellikle erkekler. Karşısına en mükemmeli çıksa yine de evlilik düşünmeyen. İşte bu sebeplerden dolayı doğru kişiyi bulmak ve bir ilişki başlarsa eğer bu ilişkiyi nihayete erdirmek deveye hendek atlatmaktan zor. Kısaca sorun sizde değil. Şöyle yapsaydım daha farklı davransaydım diye kendinizi suçlamayın. Olay o değil.
Ama umudunuzu kaybetmeyin. Şaşıp yanılıp o doğru kişiyi bulabilirsiniz. Bende oyle oldu.

Back