Ümidi kesme yaşı sanırım

Dünden beri konuyu okuyorum sizi kendime çok benzettim:)) ben de 1 haftadır artık bu defteri kapatıp önüme bakmaya çalışıyorum bakabilirsem tabi:) tövbe daha yanıma erkek sinek bile yaklaştırmam:)) ömrüm değmeyecek adamlar için üzülmekle geçti. Artık kendime üzülmeye başladım, bize de yazık günah yahu. Bundan sonra şimdiyi ve ilerisini yalnız geçirecekmişim gibi planlıyorum. Önceden evlenirsem ben böyle yaparım ya da hayatımda biri olursa diye var sayarak söylediğim alışkanlık olmuş cümlelerden bile kurtulmaya çaluşıyorım:) hala toparlanajabilmiş değilim toparlandıktan sonra sadece kendim için yaşayacağım, bir devir kapandı yeni bir devir başlıyor:))
Haha kadinlar icin duygusallik lanet gibi bir sey. Erkekler tarafindan manipulasyona cok acik. Ben o donemi gectigimi dusunuyordum yine kendimi icinde buldum😅demek ki ben yapamiyoruma bagladim artik. Terazi burcu yukselenim. Normalde asiri dikkatliyim ince seyleri gorurum. Bu konulardaki saf salak tavrim burcuma bagli sanirim😅😅evet evet ben de hayatimi tek gibi planlamaya basladim. Arkadaslarla biran once deli gibi tatillere gitme planlari yapiyoruz. Toparlanmak guclu kalmak lazim. Biran once toparlanmamiz dilegiyle😊😊🙏🏽

Bu adam çok yanlış biri. Açık açık söylemiş cinsellik için birlikte olduğunu. Sizi etkilemek için de bazen evlilikten bahsetmiş. Bu kadar çabuk bitmesinin nedeni de Sizin ona bağlanmanız. Ciddiyet talebinde bulunursunuz diye hemen kaçmış. Siz de ona bağlanmasaydınız ilgi sevgi beklemeseydiniz biraz daha devam ederdi. Adam korktu sizden.
Tam istediğim gibiydi diyorsunuz siz onun istediği gibi değilsiniz maalesef. Genelde oyle olur zaten. Beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez. Tabi günümüzde bundan bağımsız ciddi ilişki istemeyen ne istediği belli olmayan bir ton insan var özellikle erkekler. Karşısına en mükemmeli çıksa yine de evlilik düşünmeyen. İşte bu sebeplerden dolayı doğru kişiyi bulmak ve bir ilişki başlarsa eğer bu ilişkiyi nihayete erdirmek deveye hendek atlatmaktan zor. Kısaca sorun sizde değil. Şöyle yapsaydım daha farklı davransaydım diye kendinizi suçlamayın. Olay o değil.
Ama umudunuzu kaybetmeyin. Şaşıp yanılıp o doğru kişiyi bulabilirsiniz. Bende oyle oldu.
Cok yanlismis evet. Bu sabah "cinsellikten baska istegim yokmus meger ben gorememisim" diyene kadar ben de bilmiyordum. Duygu eksikligi oldugunu hissettim ve soyledim. Kendisi sonuna kadar reddedip, bosuna sorun cikardigimi, sevmese neden boyle bir ise giriscegini soyledi. 35 yasinda 600 km uzakta adam sevmese neden seni seviyorum desin diye gecistirdim. Hata etmisim. Sezgiler onemliymis. Cidden artik cok zor geliyor istedigim gibi birini bulup evlilik yoluna girmek.

Ben elendim, evlilere mutluluklar dilerim😅😅

Cok yanlismis evet. Bu sabah "cinsellikten baska istegim yokmus meger ben gorememisim" diyene kadar ben de bilmiyordum. Duygu eksikligi oldugunu hissettim ve soyledim. Kendisi sonuna kadar reddedip, bosuna sorun cikardigimi, sevmese neden boyle bir ise giriscegini soyledi. 35 yasinda 600 km uzakta adam sevmese neden seni seviyorum desin diye gecistirdim. Hata etmisim. Sezgiler onemliymis. Cidden artik cok zor geliyor istedigim gibi birini bulup evlilik yoluna girmek.

Ben elendim, evlilere mutluluklar dilerim😅😅
Elenmediniz. Ben 35 yaşında evlendim. Artık söyliyim 45 e kadar evlilik ve çocuk olabilir. Durmak yok aramaya devam😄

Sevindim gercekten😊ozel olmazsa kriterlerinize uyuyor muydu esiniz, sizinle cok ilgilendigi icin mi tercih ettiniz?
Ben eşimi çok severek evlendim. Aynı yaştayız ve yakışıklı bir erkek. Sadece maddiyata ilişkin bir takım sorunları vardı. Ama şimdi daha iyi bir işe girdi o sorunu da aştık. Herşey çok iyi gidiyor çok şükür.

Est. Ne demek😊tabii stresli donemimi biliyordu ama ben zaten stresimi ona ya da baskasina yansitacak biri degilim. Hic sorun konusmadim ilgisinin azaldigini farkettigim zamana kadar onunla. Son iki haftada da 4 kere falan konusuldu bu yurumeyen durum. Hepsinde de ayni cevaplar. Ben sıkıldım, bunaldim, darlandim. Uzaktan iliskiye baslamamak gerekirmis. Konusmayalim artik tarzi. Ve her bu konusmalarin sonu ayrilikti ben de bitmesin bak konusalim duzeltelim diyen taraf. Eger hic bu konular acilmadan sadece geyik yaparsak hersey superdi onun icin ama birseyleri hali altina supurmek gibiydi o da. Haklisiniz kadin-erkek cikarimlarinizda. İste o yuzden kendimi suclayip yapamadim gibi hissediyorum. Belki sussam hersey cozulurdu ama o zaman da benim icimde patlardi😅keske benim de karar hakkim olsa bu konuda ama yazmami istemiyor. Dun en son yazdiklarindan belli. Hani diycem doner mi belki diye ama mutsuz oldugu yere neden donsun insan😊oyle bir haL

Est. Ne demek😊tabii stresli donemimi biliyordu ama ben zaten stresimi ona ya da baskasina yansitacak biri degilim. Hic sorun konusmadim ilgisinin azaldigini farkettigim zamana kadar onunla. Son iki haftada da 4 kere falan konusuldu bu yurumeyen durum. Hepsinde de ayni cevaplar. Ben sıkıldım, bunaldim, darlandim. Uzaktan iliskiye baslamamak gerekirmis. Konusmayalim artik tarzi. Ve her bu konusmalarin sonu ayrilikti ben de bitmesin bak konusalim duzeltelim diyen taraf. Eger hic bu konular acilmadan sadece geyik yaparsak hersey superdi onun icin ama birseyleri hali altina supurmek gibiydi o da. Haklisiniz kadin-erkek cikarimlarinizda. İste o yuzden kendimi suclayip yapamadim gibi hissediyorum. Belki sussam hersey cozulurdu ama o zaman da benim icimde patlardi😅keske benim de karar hakkim olsa bu konuda ama yazmami istemiyor. Dun en son yazdiklarindan belli. Hani diycem doner mi belki diye ama mutsuz oldugu yere neden donsun insan😊oyle bir hal ist
Est. Ne demek😊tabii stresli donemimi biliyordu ama ben zaten stresimi ona ya da baskasina yansitacak biri degilim. Hic sorun konusmadim ilgisinin azaldigini farkettigim zamana kadar onunla. Son iki haftada da 4 kere falan konusuldu bu yurumeyen durum. Hepsinde de ayni cevaplar. Ben sıkıldım, bunaldim, darlandim. Uzaktan iliskiye baslamamak gerekirmis. Konusmayalim artik tarzi. Ve her bu konusmalarin sonu ayrilikti ben de bitmesin bak konusalim duzeltelim diyen taraf. Eger hic bu konular acilmadan sadece geyik yaparsak hersey superdi onun icin ama birseyleri hali altina supurmek gibiydi o da. Haklisiniz kadin-erkek cikarimlarinizda. İste o yuzden kendimi suclayip yapamadim gibi hissediyorum. Belki sussam hersey cozulurdu ama o zaman da benim icimde patlardi😅keske benim de karar hakkim olsa bu konuda ama yazmami istemiyor. Dun en son yazdiklarindan belli. Hani diycem doner mi belki diye ama mutsuz oldugu yere neden donsun insan😊oyle bir hal iste.
Ben şöyle düşünüyorum;bu kişiyle sanal ortamda tanıştığınız için başta sizinle belki de geyik muhabbeti yapmayı düşündü.Ama iş duygusal boyuta dönüşünce korktu.Mesafe koymak istedi.1 yıl önce boşanmış olduğunu yazmışsınız.Neler yaşadığını bilemezsiniz.Belki de bu evlilikte çok yıprandı.Aynı şeyleri tekrar yaşayacaksam neden boşandım ki diye düşündü.Ona da hak verin.İnsanlar çok yorulduklarında ve yıprandıklarında tahammülleri daha da azalıyor.Evet,geçmişinde yaşadığı kötü tecrübelerin sorumlusu siz değilsiniz.Keşke biraz akışına bıraksaydınız her şeyi..Size tavsiyem madem son sözlerinizi söylemişsiniz.O halde şimdi biraz geri çekilip bekleyin.Bence geri dönecektir.Çünkü bu ilişkiye başlarken gerçekten hevesli davranmış.Çok güzel vakit geçiriyorduk,2 kere de yanıma geldi demişsiniz.Demek ki bu ilişkinin başlamasını o da çok istemiş.Bırakın biraz kafasını dinlesin.Eğer sizi unutamayacak kadar aranızda güçlü bir bağ oluştuysa bu kadar kısa sürede ne olursa olsun geri döner.

Ben şöyle düşünüyorum;bu kişiyle sanal ortamda tanıştığınız için başta sizinle belki de geyik muhabbeti yapmayı düşündü.Ama iş duygusal boyuta dönüşünce korktu.Mesafe koymak istedi.1 yıl önce boşanmış olduğunu yazmışsınız.Neler yaşadığını bilemezsiniz.Belki de bu evlilikte çok yıprandı.Aynı şeyleri tekrar yaşayacaksam neden boşandım ki diye düşündü.Ona da hak verin.İnsanlar çok yorulduklarında ve yıprandıklarında tahammülleri daha da azalıyor.Evet,geçmişinde yaşadığı kötü tecrübelerin sorumlusu siz değilsiniz.Keşke biraz akışına bıraksaydınız her şeyi..Size tavsiyem madem son sözlerinizi söylemişsiniz.O halde şimdi biraz geri çekilip bekleyin.Bence geri dönecektir.Çünkü bu ilişkiye başlarken gerçekten hevesli davranmış.Çok güzel vakit geçiriyorduk,2 kere de yanıma geldi demişsiniz.Demek ki bu ilişkinin başlamasını o da çok istemiş.Bırakın biraz kafasını dinlesin.Eğer sizi unutamayacak kadar aranızda güçlü bir bağ oluştuysa bu kadar kısa sürede ne olursa olsun geri döner.
Sabah aradi. Gece boyunca dusunmus. Nerede eksiklik oldugunu neden bunu soyledigimi. Beni sevmedigini sadece cinsel olarak asiri istedigini, hayatinda cinsel olarak kimsenin onu bu kadar tamamlamadigini farketmis. Duygularima cevap veremedigi icin uzgunmus. Ben surekli toparlamaya calismisim.

Boyle bitti arkadaslar. Cok sagolun fikirlerinizi paylastiginiz icin. Kendimi sorguladim durdum dun. Daha az konussaydim soyle yapsaydim boyle olsaydi falan...ne gerek var. Kadin bir sey hissedince dogruymus demek ki. Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki suan. Ben hic evlilik konusu bile acmadim. Kendisi aciyodu. Soyle yapariz boyle yapariz😅😅buna inanan aklimi seviyorum suan. Şu iki kritik ayı ona harcadigima uzuluyorum. Falan filan...kabullenmekten baska care yok.

Sabah aradi. Gece boyunca dusunmus. Nerede eksiklik oldugunu neden bunu soyledigimi. Beni sevmedigini sadece cinsel olarak asiri istedigini, hayatinda cinsel olarak kimsenin onu bu kadar tamamlamadigini farketmis. Duygularima cevap veremedigi icin uzgunmus. Ben surekli toparlamaya calismisim.

Boyle bitti arkadaslar. Cok sagolun fikirlerinizi paylastiginiz icin. Kendimi sorguladim durdum dun. Daha az konussaydim soyle yapsaydim boyle olsaydi falan...ne gerek var. Kadin bir sey hissedince dogruymus demek ki. Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki suan. Ben hic evlilik konusu bile acmadim. Kendisi aciyodu. Soyle yapariz boyle yapariz😅😅buna inanan aklimi seviyorum suan. Şu iki kritik ayı ona harcadigima uzuluyorum. Falan filan...kabullenmekten baska care yok.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Beyfendiye de uğurlar olsun o zaman.Bu da bir tecrübe oldu.Ya istediğini alıp sizden öyle uzaklaşsaydı belki daha da kötü hissedecektiniz kendinizi.Bunda da vardır bi hayır.Kendi kaybetmiş ne diyelim.

Merhabalar kk,

Benim ki biraz iç dökmek olacak sanırım. 34 yaşındayım. Biraz ozgur buyudum. Ailemin evlen baskisi asla olmadi ama olsa mutlu olcaklarini belirttiler. Bir bucuk yil once cok sorunlu bir iliskiden ciktim. Evlensek evlenirdik de, su ara "evde cocugumla tek kaldim aldatildim" konusu aciyor olurdum. Neyse kendimi dinledim sonrasinda. Once benim akil sagligim yemisim yasini dedim. Sonra bir suru adayla tanistirildim ama (asla asagilama olarak algilanmasini istemem) vizyonlar hayata bakis acisi uymadi. Ben baska bir sehirde cok iyi bir universitede okudum. Su an dr bitmek uzere. Bu sehirde kalmayi dusunmuyorum kismetse.
Neyse 2 ay once internetten biriyle tanistim. Karakterini, huyunu, meslegini, caliskanligini sevdim. Tipi de tam hayalimdeki gibiydi. İste dedim evreka 💃🏽kader bana da gülür😅😅
Hersey iyi guzel, adam duzgun karakterli. Kadina ve yasantisina saygi duyan biri. Surekli konusuyoruz egleniyoruz guluyoruz. Espriler havada ucusuyor. Hemen gelmek istedi yanima. Karantina bitti iki kere geldi. Surekli konusuyoruz iletisimdeyiz. İki hafta once ben kritik bir doneme girdim kariyerle ilgili stresli bir donem. İlgisinin de azaldigini yavastan farkediyorum geyik yollu soylemeye calisiyorum. Anlamadi. Ciddi soyledim tartistik😅2 haftadir surekli bir gerginlik. Ben de uzattim farkindayim. İlk olayda bitirelime getirdin diyorum. Tamam duzelcek is yogun stresli diyip gecistiriyor. Neyse uzatmiyim. Bugun yine ayni konular acilinca mutsuzum istemiyorum bitsin dedi. Biraz duygusala bagladim ama tamam dedim. Sonra da yazdim ozur diledim uzdugum icin. Bir sey bekledigimden degil. Gerginlik bitsin boylece devam edelim kendi yollarimiza istedim. O konusmadan sonra bir daha konusmadik. Sanirim yazmaz artik. Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim. Bazen diyorum vazgec bu islerden. Sagligin, ailen, isin, vs... Yerinde. Yat kalk dua et aranma iste yapamiyosun😅bazen de diyorum vardir bir umit be. Ama bu son insan tam hayallerimdeki gibiydi. Sizce yazmali miyim? Yoksa yeter mi gari?😅😅
Merhaba
İnternette nasıl tanıştınız? Hangi uygulama? Bende 34 yaşındayım. Tükenmiş yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Bende dr yaptım akademik devam ediyorum hersey ok, yolunda ancak bu konuda bir türlü denk gelmedi.

Merhaba
İnternette nasıl tanıştınız? Hangi uygulama? Bende 34 yaşındayım. Tükenmiş yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Bende dr yaptım akademik devam ediyorum hersey ok, yolunda ancak bu konuda bir türlü denk gelmedi.
Ya benim kisisel onerim hic bulasmayin bu ise. Benim cok onemli bir zamanimda aklimin karismasina sebep oldu. Ayda yilda bir duzgun bir profil vardi gibi gelmisti. O da anlattigim gibi oldu :) ama siz bilirsiniz tabi ki. Pp diyeyim bas harfleri.

Teyzenizin mutlulugunun daim olmasi dilegiyle❤️ne guzel ornek oldu tesekkurler😊 Nasip tabi otesi yok. Bulduguma fazla anlam yukledim. Cidden okulum cok zordu muhendislik, yuksek lisans, doktora, kamuda is derken hayatim hep kosturmaca oldu. Ailem hep destekler sagolsunlar. Ev, araba vs. hic bir sekilde maddi kaygim olmasin diye de cok ugrastilar. Geriye tek bir konu kaldi gundemimde😊 Ama bu islerde hep bir talihsizlik durumu yasadim. 2 yil once karar aldim enerjimi degistirmek icin. Hep ayni tip adamlari cektigime inandim. Dedim ki bundan sonra duzgun karakterli biri olabilir anca hayatimda. Bula bula kendimi boyle bir durumun icinde buldum😅😅dediginiz gibi teslimiyete gecip akista kalmaktir belki de cozum. Tesekkurler🍀
Siz hayatınızı yoluna koymuşsunuz zaten bu inanılmaz bir artı inanın. Genç evlenince zaten insan 30a kadar, iş hayatını yoluna koymaya çalışıyor, mal mülk yatırım olsun derdi ile uğraşıyor. Çocuk da aynı şekilde eğer güzel gelecek verilmek isteniyorsa, maddi manevi bir şeyler oturmadan bebek yapılmıyor ki. Annem benim yaşındayken kardeşim bile vardı. Ama benim hala bebeğim yok. Şartlar eskisi gibi değil. Bu açıdan da geç kalmış değilsiniz bence. Aksini düşünenler de vardır tabi, bu benim şahsi fikrim.

Bu maddi olgular gerçekleştikten, insanın yaşı karakteri oturunca, evliliğin asıl güzel kısmı başlıyor bence. Siz zaten ilk aşamayı kendiniz başarmışsınız. Nasipteki kişiyle en güzel aşamada başlayacaksınız. Bu çok güzel bir şey bence.

Bir de bu kişi ile internette tanımışsınız, her internet tanışması risklidir demiyorum yanlış anlaşılmak istemem ama, bence arkadaş ya da tanıdık vasıtasıyla tanışmak bazen daha garanti olabiliyor. Çünkü araya giren kişi iki tarafın da niyeti evlilik ise, iş durumu vs uygun duruyor ise giriyor bu işe. En azından etkilenirseniz karşılıklı işin sonunun ne olacağı belli oluyor. Muallakta kalmıyor iki taraf da. Belki bunu denemek istersiniz 😊
Not: Teyzem de bir tanıdık vasıtası ile tanışıp aşık olup evlendi. 🙈

Ya benim kisisel onerim hic bulasmayin bu ise. Benim cok onemli bir zamanimda aklimin karismasina sebep oldu. Ayda yilda bir duzgun bir profil vardi gibi gelmisti. O da anlattigim gibi oldu :) ama siz bilirsiniz tabi ki. Pp diyeyim bas harfleri.
Pp nedir diye iki saattir düşünen tek ben miyim ya 😂

bence yazacağını yazmışsın zaten
Suçlu olmamana rağmen özür bile dilemişsin.
Yazma derim.

İnternette tanıştığınız site evlilik sitesi ya da flört sitesi falan ise oradan başkasını bulmuş olabilir.

bence yazacağını yazmışsın zaten
Suçlu olmamana rağmen özür bile dilemişsin.
Yazma derim.

İnternette tanıştığınız site evlilik sitesi ya da flört sitesi falan ise oradan başkasını bulmuş olabilir.
Baskasi olmadigini cok guzel izah etti. O konuya inandim. Zaten ondan daha cok canimi yakan bir sey soyledi. Bana karsi duygusu yokmus. Cinsel olarak istiyormus sadece. Dun gece dusunup anlamis beyefendi. Sagolsun durust oldu ama tabi bu uzulmemi engellemedi.

Baskasi olmadigini cok guzel izah etti. O konuya inandim. Zaten ondan daha cok canimi yakan bir sey soyledi. Bana karsi duygusu yokmus. Cinsel olarak istiyormus sadece. Dun gece dusunup anlamis beyefendi. Sagolsun durust oldu ama tabi bu uzulmemi engellemedi.
ha niyeti belliymiş o zaman

Cinsellik istemek kötü değil de duygusal bir arayış içinde değilim amacım sadece cinsellik diyor yani.
Nasıl bir yoklukta ise bunun için interneti mi kullanmış 18 yaşında ergenler gibi

Back