Ümidi kesme yaşı sanırım

Haha kadinlar icin duygusallik lanet gibi bir sey. Erkekler tarafindan manipulasyona cok acik. Ben o donemi gectigimi dusunuyordum yine kendimi icinde buldumdemek ki ben yapamiyoruma bagladim artik. Terazi burcu yukselenim. Normalde asiri dikkatliyim ince seyleri gorurum. Bu konulardaki saf salak tavrim burcuma bagli sanirimevet evet ben de hayatimi tek gibi planlamaya basladim. Arkadaslarla biran once deli gibi tatillere gitme planlari yapiyoruz. Toparlanmak guclu kalmak lazim. Biran once toparlanmamiz dilegiyle

Cok yanlismis evet. Bu sabah "cinsellikten baska istegim yokmus meger ben gorememisim" diyene kadar ben de bilmiyordum. Duygu eksikligi oldugunu hissettim ve soyledim. Kendisi sonuna kadar reddedip, bosuna sorun cikardigimi, sevmese neden boyle bir ise giriscegini soyledi. 35 yasinda 600 km uzakta adam sevmese neden seni seviyorum desin diye gecistirdim. Hata etmisim. Sezgiler onemliymis. Cidden artik cok zor geliyor istedigim gibi birini bulup evlilik yoluna girmek.

Ben elendim, evlilere mutluluklar dilerim

Elenmediniz. Ben 35 yaşında evlendim. Artık söyliyim 45 e kadar evlilik ve çocuk olabilir. Durmak yok aramaya devam

Sevindim gercektenozel olmazsa kriterlerinize uyuyor muydu esiniz, sizinle cok ilgilendigi icin mi tercih ettiniz?
Ben eşimi çok severek evlendim. Aynı yaştayız ve yakışıklı bir erkek. Sadece maddiyata ilişkin bir takım sorunları vardı. Ama şimdi daha iyi bir işe girdi o sorunu da aştık. Herşey çok iyi gidiyor çok şükür.

Ben şöyle düşünüyorum;bu kişiyle sanal ortamda tanıştığınız için başta sizinle belki de geyik muhabbeti yapmayı düşündü.Ama iş duygusal boyuta dönüşünce korktu.Mesafe koymak istedi.1 yıl önce boşanmış olduğunu yazmışsınız.Neler yaşadığını bilemezsiniz.Belki de bu evlilikte çok yıprandı.Aynı şeyleri tekrar yaşayacaksam neden boşandım ki diye düşündü.Ona da hak verin.İnsanlar çok yorulduklarında ve yıprandıklarında tahammülleri daha da azalıyor.Evet,geçmişinde yaşadığı kötü tecrübelerin sorumlusu siz değilsiniz.Keşke biraz akışına bıraksaydınız her şeyi..Size tavsiyem madem son sözlerinizi söylemişsiniz.O halde şimdi biraz geri çekilip bekleyin.Bence geri dönecektir.Çünkü bu ilişkiye başlarken gerçekten hevesli davranmış.Çok güzel vakit geçiriyorduk,2 kere de yanıma geldi demişsiniz.Demek ki bu ilişkinin başlamasını o da çok istemiş.Bırakın biraz kafasını dinlesin.Eğer sizi unutamayacak kadar aranızda güçlü bir bağ oluştuysa bu kadar kısa sürede ne olursa olsun geri döner.

Sabah aradi. Gece boyunca dusunmus. Nerede eksiklik oldugunu neden bunu soyledigimi. Beni sevmedigini sadece cinsel olarak asiri istedigini, hayatinda cinsel olarak kimsenin onu bu kadar tamamlamadigini farketmis. Duygularima cevap veremedigi icin uzgunmus. Ben surekli toparlamaya calismisim.

Boyle bitti arkadaslar. Cok sagolun fikirlerinizi paylastiginiz icin. Kendimi sorguladim durdum dun. Daha az konussaydim soyle yapsaydim boyle olsaydi falan...ne gerek var. Kadin bir sey hissedince dogruymus demek ki. Kendimi o kadar kotu hissediyorum ki suan. Ben hic evlilik konusu bile acmadim. Kendisi aciyodu. Soyle yapariz boyle yaparizbuna inanan aklimi seviyorum suan. Şu iki kritik ayı ona harcadigima uzuluyorum. Falan filan...kabullenmekten baska care yok.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Beyfendiye de uğurlar olsun o zaman.Bu da bir tecrübe oldu.Ya istediğini alıp sizden öyle uzaklaşsaydı belki daha da kötü hissedecektiniz kendinizi.Bunda da vardır bi hayır.Kendi kaybetmiş ne diyelim.

Merhaba
İnternette nasıl tanıştınız? Hangi uygulama? Bende 34 yaşındayım. Tükenmiş yolun sonuna gelmiş gibi hissediyorum. Bende dr yaptım akademik devam ediyorum hersey ok, yolunda ancak bu konuda bir türlü denk gelmedi.

Ya benim kisisel onerim hic bulasmayin bu ise. Benim cok onemli bir zamanimda aklimin karismasina sebep oldu. Ayda yilda bir duzgun bir profil vardi gibi gelmisti. O da anlattigim gibi oldu :) ama siz bilirsiniz tabi ki. Pp diyeyim bas harfleri.

Siz hayatınızı yoluna koymuşsunuz zaten bu inanılmaz bir artı inanın. Genç evlenince zaten insan 30a kadar, iş hayatını yoluna koymaya çalışıyor, mal mülk yatırım olsun derdi ile uğraşıyor. Çocuk da aynı şekilde eğer güzel gelecek verilmek isteniyorsa, maddi manevi bir şeyler oturmadan bebek yapılmıyor ki. Annem benim yaşındayken kardeşim bile vardı. Ama benim hala bebeğim yok. Şartlar eskisi gibi değil. Bu açıdan da geç kalmış değilsiniz bence. Aksini düşünenler de vardır tabi, bu benim şahsi fikrim.

Bu maddi olgular gerçekleştikten, insanın yaşı karakteri oturunca, evliliğin asıl güzel kısmı başlıyor bence. Siz zaten ilk aşamayı kendiniz başarmışsınız. Nasipteki kişiyle en güzel aşamada başlayacaksınız. Bu çok güzel bir şey bence.

Bir de bu kişi ile internette tanımışsınız, her internet tanışması risklidir demiyorum yanlış anlaşılmak istemem ama, bence arkadaş ya da tanıdık vasıtasıyla tanışmak bazen daha garanti olabiliyor. Çünkü araya giren kişi iki tarafın da niyeti evlilik ise, iş durumu vs uygun duruyor ise giriyor bu işe. En azından etkilenirseniz karşılıklı işin sonunun ne olacağı belli oluyor. Muallakta kalmıyor iki taraf da. Belki bunu denemek istersiniz
Not: Teyzem de bir tanıdık vasıtası ile tanışıp aşık olup evlendi.

Ya benim kisisel onerim hic bulasmayin bu ise. Benim cok onemli bir zamanimda aklimin karismasina sebep oldu. Ayda yilda bir duzgun bir profil vardi gibi gelmisti. O da anlattigim gibi oldu :) ama siz bilirsiniz tabi ki. Pp diyeyim bas harfleri.
Pp nedir diye iki saattir düşünen tek ben miyim ya

bence yazacağını yazmışsın zaten
Suçlu olmamana rağmen özür bile dilemişsin.
Yazma derim.

İnternette tanıştığınız site evlilik sitesi ya da flört sitesi falan ise oradan başkasını bulmuş olabilir.

Baskasi olmadigini cok guzel izah etti. O konuya inandim. Zaten ondan daha cok canimi yakan bir sey soyledi. Bana karsi duygusu yokmus. Cinsel olarak istiyormus sadece. Dun gece dusunup anlamis beyefendi. Sagolsun durust oldu ama tabi bu uzulmemi engellemedi.

ha niyeti belliymiş o zaman

Cinsellik istemek kötü değil de duygusal bir arayış içinde değilim amacım sadece cinsellik diyor yani.
Nasıl bir yoklukta ise bunun için interneti mi kullanmış 18 yaşında ergenler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…