- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
- Konu Sahibi strawberryland
-
Ya iste disardan bir bakis acisi daha objektif olabiliyor. Bana gore de ben itmisim gibi geldi ama ilk sorun ciktigindan beri bitsin modunda. Ben de duzeltelim ama sen de ozveride bulun modundayim. Bu iliski dinamiklerini bu yasa geldim cozemedim sanirimBurnu kalkmış bu herifin sal gitsin
Bu kişiye yazmayın, daha doğrusu size kolaylıkla “bitsin” diyebilen bir erkeğe bir daha yazmayın! Yaş meselesine gelince, ilk evliliğimi 31, ikinci evliliğimi 39 yaşında yaptım. İkisi de aşk evliliğiydi, ve yüksek kriterlerime uygundu. Hiçbir şey için geç kalmadınız, her ne oluyorsa zamanında oluyor…Merhabalar kk,
Benim ki biraz iç dökmek olacak sanırım. 34 yaşındayım. Biraz ozgur buyudum. Ailemin evlen baskisi asla olmadi ama olsa mutlu olcaklarini belirttiler. Bir bucuk yil once cok sorunlu bir iliskiden ciktim. Evlensek evlenirdik de, su ara "evde cocugumla tek kaldim aldatildim" konusu aciyor olurdum. Neyse kendimi dinledim sonrasinda. Once benim akil sagligim yemisim yasini dedim. Sonra bir suru adayla tanistirildim ama (asla asagilama olarak algilanmasini istemem) vizyonlar hayata bakis acisi uymadi. Ben baska bir sehirde cok iyi bir universitede okudum. Su an dr bitmek uzere. Bu sehirde kalmayi dusunmuyorum kismetse.
Neyse 2 ay once internetten biriyle tanistim. Karakterini, huyunu, meslegini, caliskanligini sevdim. Tipi de tam hayalimdeki gibiydi. İste dedim evrekakader bana da gülür
Hersey iyi guzel, adam duzgun karakterli. Kadina ve yasantisina saygi duyan biri. Surekli konusuyoruz egleniyoruz guluyoruz. Espriler havada ucusuyor. Hemen gelmek istedi yanima. Karantina bitti iki kere geldi. Surekli konusuyoruz iletisimdeyiz. İki hafta once ben kritik bir doneme girdim kariyerle ilgili stresli bir donem. İlgisinin de azaldigini yavastan farkediyorum geyik yollu soylemeye calisiyorum. Anlamadi. Ciddi soyledim tartistik2 haftadir surekli bir gerginlik. Ben de uzattim farkindayim. İlk olayda bitirelime getirdin diyorum. Tamam duzelcek is yogun stresli diyip gecistiriyor. Neyse uzatmiyim. Bugun yine ayni konular acilinca mutsuzum istemiyorum bitsin dedi. Biraz duygusala bagladim ama tamam dedim. Sonra da yazdim ozur diledim uzdugum icin. Bir sey bekledigimden degil. Gerginlik bitsin boylece devam edelim kendi yollarimiza istedim. O konusmadan sonra bir daha konusmadik. Sanirim yazmaz artik. Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim. Bazen diyorum vazgec bu islerden. Sagligin, ailen, isin, vs... Yerinde. Yat kalk dua et aranma iste yapamiyosun bazen de diyorum vardir bir umit be. Ama bu son insan tam hayallerimdeki gibiydi. Sizce yazmali miyim? Yoksa yeter mi gari?
Yanlış anlamazsınız bir şey sormak istiyorum.2 hafta önce kariyerle ilgili stresli bir döneme girdim demişsiniz.Bu dönemde işle ilgili sıkıntılarınızdan bahsettiniz mi?Belki de aynı sorunları konuşmaktan sıkılmıştır.Siz de stresli bir dönemde olduğunuz için normalden daha fazla ilgi beklemissiniz.Fakat şöyle ki erkekler kadinlar kadar ince düşünemez.Kadinlar detaycidir,erkekler düzdür.Şakayla karışık ilgi beklediğimi söyledim ama anlamadı demişsiniz.Anlamaz çünkü o bir erkek.Erkek soyle düşünür;surekli konuşuyoruz,eğleniyoruz,gülüyoruz bu ilişkide sorun yok.Erkekler mantık, kadınlar sevgi üzerine kurulmuş.Siz hiç arkadaşıyla tartıştığı için günlerce uykuları kaçan bir adam gördünüz mü? Uzun tartışmalar kadınların işi.Eğer bir kadın karşısındakinden istediği cevabı alamıyorsa susma ihtimali çok düşüktür.Durum erkeklerde farklı. Konu kapansın diye ‘tamam haklısın’ deyip gecistirir.Ve ayrıca 2 ay bir insanın huyunu,suyunu tanımak anlamak için çok kısa bir süre bitirmek için acele edilmiş gibi geldi.Bence en azından siz acele karar vermeyin.Biraz düşünüp kararınızı öyle verin derim.Merhabalar kk,
Benim ki biraz iç dökmek olacak sanırım. 34 yaşındayım. Biraz ozgur buyudum. Ailemin evlen baskisi asla olmadi ama olsa mutlu olcaklarini belirttiler. Bir bucuk yil once cok sorunlu bir iliskiden ciktim. Evlensek evlenirdik de, su ara "evde cocugumla tek kaldim aldatildim" konusu aciyor olurdum. Neyse kendimi dinledim sonrasinda. Once benim akil sagligim yemisim yasini dedim. Sonra bir suru adayla tanistirildim ama (asla asagilama olarak algilanmasini istemem) vizyonlar hayata bakis acisi uymadi. Ben baska bir sehirde cok iyi bir universitede okudum. Su an dr bitmek uzere. Bu sehirde kalmayi dusunmuyorum kismetse.
Neyse 2 ay once internetten biriyle tanistim. Karakterini, huyunu, meslegini, caliskanligini sevdim. Tipi de tam hayalimdeki gibiydi. İste dedim evrekakader bana da gülür
Hersey iyi guzel, adam duzgun karakterli. Kadina ve yasantisina saygi duyan biri. Surekli konusuyoruz egleniyoruz guluyoruz. Espriler havada ucusuyor. Hemen gelmek istedi yanima. Karantina bitti iki kere geldi. Surekli konusuyoruz iletisimdeyiz. İki hafta once ben kritik bir doneme girdim kariyerle ilgili stresli bir donem. İlgisinin de azaldigini yavastan farkediyorum geyik yollu soylemeye calisiyorum. Anlamadi. Ciddi soyledim tartistik2 haftadir surekli bir gerginlik. Ben de uzattim farkindayim. İlk olayda bitirelime getirdin diyorum. Tamam duzelcek is yogun stresli diyip gecistiriyor. Neyse uzatmiyim. Bugun yine ayni konular acilinca mutsuzum istemiyorum bitsin dedi. Biraz duygusala bagladim ama tamam dedim. Sonra da yazdim ozur diledim uzdugum icin. Bir sey bekledigimden degil. Gerginlik bitsin boylece devam edelim kendi yollarimiza istedim. O konusmadan sonra bir daha konusmadik. Sanirim yazmaz artik. Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim. Bazen diyorum vazgec bu islerden. Sagligin, ailen, isin, vs... Yerinde. Yat kalk dua et aranma iste yapamiyosun bazen de diyorum vardir bir umit be. Ama bu son insan tam hayallerimdeki gibiydi. Sizce yazmali miyim? Yoksa yeter mi gari?
Senin deyimleri okuyunca aklıma Müge Anlidaki zeynep geliyorRüya ile hülya olmazsa züğürdün canı çıkar be bacım. Umudunu asla yitirme. Belkide " buldum buldum" diye yine diyeceksin. Kim bilir?
Kolay kolay bir sey hissedemiyorum, hissedince de surduremiyorum sanirim.Merhabalar kk,
İlişkiler uzlaşıyla emekle inşa edilir.karşınızdaki kişi sizi anlamaya tenezzül etmeden ik kavşaktan sola dönmüş.kendizi suçlamayı bırakır mısınızHaklisiniz. Cok ilgi beklemedim ilk zamanlardaki ilgin yok dedim. Valla ben sucsuzumyazan arayan hep kendisiydi ama haklisiniz beceremedim demek ki. Uzen de bu sanirim. Yapamadim aklimdaki kisiyo buldum yine de kacirdim hissi.
Yazmayın bence.Merhabalar kk,
Sakınn!! Ters teper..bekleyin dönmeyeni görmedim hissi varsa zaman gecsin illa ulasırSizce yazmali miyim? Yoksa yeter mi gari?
Bu sanirim beynime kazimam gereken bir mesaj. Tesekkurler. Umarim dediginiz gibi olurBu kişiye yazmayın, daha doğrusu size kolaylıkla “bitsin” diyebilen bir erkeğe bir daha yazmayın! Yaş meselesine gelince, ilk evliliğimi 31, ikinci evliliğimi 39 yaşında yaptım. İkisi de aşk evliliğiydi, ve yüksek kriterlerime uygundu. Hiçbir şey için geç kalmadınız, her ne oluyorsa zamanında oluyor…
Cevremde keske olsa cidden hic boyle islere girmezdim. Ama haklisiniz. Hic umrunda olmadi. Sen isine odaklan beni dusunme diye avuttu bir deBen ilk evliliğimi 20 yaşında yaptım. 15 sene sürdü. İkinci evliliğimi 39 yaşında yaptım. Kısmet bu işler. Allah’ın iyiler için her zaman bir planı vardır
Bahsettiğinin adama çok anlam yüklemeyin. İnternet ilişkileri kolay erişilebilen ve bu yüzden de tüketilen ilişki tarzı oluyor.
Gündelik hayattan, arkadaş çevrenizden daha sağlam temelli, güvenilir biriyle ilişki yaşamaya bakın.
Est. Ne demekYanlış anlamazsınız bir şey sormak istiyorum.2 hafta önce kariyerle ilgili stresli bir döneme girdim demişsiniz.Bu dönemde işle ilgili sıkıntılarınızdan bahsettiniz mi?Belki de aynı sorunları konuşmaktan sıkılmıştır.Siz de stresli bir dönemde olduğunuz için normalden daha fazla ilgi beklemissiniz.Fakat şöyle ki erkekler kadinlar kadar ince düşünemez.Kadinlar detaycidir,erkekler düzdür.Şakayla karışık ilgi beklediğimi söyledim ama anlamadı demişsiniz.Anlamaz çünkü o bir erkek.Erkek soyle düşünür;surekli konuşuyoruz,eğleniyoruz,gülüyoruz bu ilişkide sorun yok.Erkekler mantık, kadınlar sevgi üzerine kurulmuş.Siz hiç arkadaşıyla tartıştığı için günlerce uykuları kaçan bir adam gördünüz mü? Uzun tartışmalar kadınların işi.Eğer bir kadın karşısındakinden istediği cevabı alamıyorsa susma ihtimali çok düşüktür.Durum erkeklerde farklı. Konu kapansın diye ‘tamam haklısın’ deyip gecistirir.Ve ayrıca 2 ay bir insanın huyunu,suyunu tanımak anlamak için çok kısa bir süre bitirmek için acele edilmiş gibi geldi.Bence en azından siz acele karar vermeyin.Biraz düşünüp kararınızı öyle verin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?