Umex lazer

deniz8886

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
158
-51
16
38
Daha önce umex lazer cihazı ile lazere giden oldu mu acaba ? Bende 4.sean kıllar bitmiyor gibi sadece incelme var .boşuna mı para verdim diye sinir oldum lütfen yardım ??

Merhaba 2. Seansima gittim bende şuan memnunum sonrası nasıl olur bilemem sizinkinde azalma olmadı mı hiç ?

Tüm vücut gidiyorum azalma yok sadece inceldi killar.ama tekrar çıkıyor hepsi ince olarak .umex IPL cihazmiş bir süre sonra çıkarmış kıllar geri .gittiğim yer Aleksander diye yutturmaya çalıştı ama araştırdım değilmiş .birkaç seans sonra buz lazere geçeceğiz demişlerdi başta şimdi öyle demedik diyorlar.resmen dolandırıcılık bu

Bende araştırdım baya ole karar verdim bazıları da cok memnun ama bilmiyorum artık devam edip görecez benimki ilk seansdan sonra baya dokulme ve azalma oldu

Yol yakınken kesinlikle bırakın. Ben 15 seans tepeden tırnağa gittim. Normalde ince tüylü biriydim. Seans bittikten birkaç ay sonra tüm vücudum erkeksi kıllara dönüştü. O kadar psikolojim bozuk ki hala. 2 seanstır buz lazere gidiyorum umarım etki görürüm. Umex ipl bir cihaz orijinal alex olarak tanıtılıyor ama değil. Gerçekten çok pişman olursunuz kesinlikle bırakın ve FDA onayına sahip bir cihazla işlem görün. Ben bu vücudumu nasıl düzelteceğim bilmiyorum gerçekten korkunç bir haldeyim. Seansa devam ederken memnunmuşsunuz gibi gelebilir ama seans bittikten sonra gerçekle yüzleşeceksiniz.

Bu kadar sorunlu bir cihaz olsa kullanılmazdi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…