Lazer ve ağda

2) alt tarafı göremiyorum oranın temizliği için eşimden yardım almam ne kadar doğru? Bu ilerde soğuma yapar mı? Henüz hiç söylemedim kendisi ben yardım ederim diyor

Diğer konuları bilmiyorum ama ben ağda yapamadığım için her muayene öncesi jiletliyordum. Gerçi öncesinde lazer yaptığım için baya seyrekti ama yine de vardı. Temizliğimi elimden geldiği kadar kendim yaptım ama bir süre sonra olmuyor. Son zamanlarımda temizliğimi eşim yaptı. Soğuma değil tam tersine hoşuna gitti :oops: Doğumdan sonra da bi kaç defa teklif etmedi desem yalan olur :KK53:

Diğer konuları bilmiyorum ama ben ağda yapamadığım için her muayene öncesi jiletliyordum. Gerçi öncesinde lazer yaptığım için baya seyrekti ama yine de vardı. Temizliğimi elimden geldiği kadar kendim yaptım ama bir süre sonra olmuyor. Son zamanlarımda temizliğimi eşim yaptı. Soğuma değil tam tersine hoşuna gitti :oops: Doğumdan sonra da bi kaç defa teklif etmedi desem yalan olur :KK53:
böyle davranacağını bilsem :olamaz: kestiremiyorum

daha önce o bölgeye ağda yaptırmadım. jilet olacak yani. kuaföre o yüzden gitmiyorum. gidersem ilk defa olacak ve 9 aylık hamileyim pek doğru bir seçim olmaz.
26 yaşıma kadar bende ağda yaptırmamıştım ama düğünümde gaza gelip yaptırdım kuaföre gidip hiçte beklediğim kadar acımadı. Şimdi yine jilete döndüm gerçi bende doğuma yakın yine gitmeyi düşünüyorum çekinmeyin. Eğer çekinirşm derseniz hiç gitmediğiniz yolunuzun üstünde olmayan bir kuaföre gidin ben öyle yapmıştım. :)))

Merhaba
Son aylar agda yapamazsin.zararli.jilet kullan.bebe yagi surup ters yonde alirsan 2 gun agda yapmis gibi oluyor.ozellikle bacaklarda cok ise yariyor.dr icin endiseleniyorsan canim inan ki onlarin umrunda olmuyor.zaten sanci biranda girmiyor hafif hafif sinyal veriyor anliyorsn o zaman dusa girmeye cok vaktin de olur stres yapma

yüzüm dediğim aslında favori bölgesi çene ve yanaklarımın alt bölgesi maalesef ki belli oluyor :olamaz: bikini bölgesine hayatım boyunca ağda yapmadım şimdi de yapamam ölürüm acıdan heralde. eşim de ağda değil başka türlü temizleyecek. beyaz tenli koyu renk tüylü olmama rağmen öyle söyledi lazer yapan kadın. sanki seansları uzatmak için yol yapıyormuş gibi geldi bana.

Bende ağda yaptirmamistim hep jilet kullaniyordum kızken sonra alıştım 6 seneden beri gidiyorum ki çokta azalma var hatta şu an iki ayda bir gidiyorum ama acıya dayanıklı değilim derseniz yaptirmayin jiletle alın çünkü hamile iken vücut ısısı daha artıyor üstelik havalar sıcak yapışıp kalır ki genital bolge daha bı zor işini bilen biri olmazsa çok acı çekersiniz

Bende ağda yaptirmamistim hep jilet kullaniyordum kızken sonra alıştım 6 seneden beri gidiyorum ki çokta azalma var hatta şu an iki ayda bir gidiyorum ama acıya dayanıklı değilim derseniz yaptirmayin jiletle alın çünkü hamile iken vücut ısısı daha artıyor üstelik havalar sıcak yapışıp kalır ki genital bolge daha bı zor işini bilen biri olmazsa çok acı çekersiniz
Yapisinca banyoya girip erittigim olmustur benim:) o da agda kotu ciktigindan

Tuylerinizi aytakvimine bakarak alin veya aldirin kizlar.Benim cok seyreklesti. Konuya donersek bence es yapamaz ya nasil odaklanacak ki. Ben kendim de beceremiyorum kuafor 2dk da tertemiz yapiyor bence iyi bir kuaforde hallet derim.
Lazer konusunu bilemedim,beyaz tenliyim simsiyah tuyler var.Kol altimdan biyik bolgesinden guzel sonuc aldim.Emzirme isleri bitsin,diger bolgeler icin de gidecegim.Tuylerin bariz sari degilse baska bir yere de danisabilirsin

Yapisinca banyoya girip erittigim olmustur benim:) o da agda kotu ciktigindan

Doğrudur :) bizimki özel ağda kullanıyor ne kadar da olsa hem sıcaktan hem vücut ısısından daha kotu oluyo ilk dogumuma yakında gitmiştim bir sorun yaşamadım inşallah yine yaşamam

Doğrudur :) bizimki özel ağda kullanıyor ne kadar da olsa hem sıcaktan hem vücut ısısından daha kotu oluyo ilk dogumuma yakında gitmiştim bir sorun yaşamadım inşallah yine yaşamam
Canim agdacilar tabii en uygununu kullaniyodur.. ben nine usulü çam sakızı kullanıyorum.. kotu cikan agdayla 45 dk-1 saat ugrasiyosun bazen sadece genital bolgeye. Iyi cikan bi agdayla 15 dk lik iş.... yapmasi degilde ben marketten aldiktan sonra acaba iyi mi kotu mu diye heyecan yapiyorum:)) .malum vakit nakit.. acaba su agda isimi nere skstrsam dIye dusunuyorum:))

Canim agdacilar tabii en uygununu kullaniyodur.. ben nine usulü çam sakızı kullanıyorum.. kotu cikan agdayla 45 dk-1 saat ugrasiyosun bazen sadece genital bolgeye. Iyi cikan bi agdayla 15 dk lik iş.... yapmasi degilde ben marketten aldiktan sonra acaba iyi mi kotu mu diye heyecan yapiyorum:)) .malum vakit nakit.. acaba su agda isimi nere skstrsam dIye dusunuyorum:))

Haha :) valla kadınların derdi hiç bitmiyor kılı tüyü çatlağı kilosu :-)

Bu işlerden naçizane anlayan biri olarak şöyle cevap vereyim:
20 gün içinde tüylerinizin çıkması normal. Bir haftada çıkan bile var.
Bikini bölgesi temizliği için eşinizden yardım almayın.
Lazerin en etkili olduğu tip beyaz ten koyu renk tüy hatta kıllardır. Tüyleriniz siyah değil gri ise normalden daha fazla seans gitmeniz gerekebilir. Elbette yapıyla da alakalı kiminin 8 seansta bitiyo kiminin 12 seansta tek tük kalıyo hala.

Tuylerinizi aytakvimine bakarak alin veya aldirin kizlar.Benim cok seyreklesti. Konuya donersek bence es yapamaz ya nasil odaklanacak ki. Ben kendim de beceremiyorum kuafor 2dk da tertemiz yapiyor bence iyi bir kuaforde hallet derim.
Lazer konusunu bilemedim,beyaz tenliyim simsiyah tuyler var.Kol altimdan biyik bolgesinden guzel sonuc aldim.Emzirme isleri bitsin,diger bolgeler icin de gidecegim.Tuylerin bariz sari degilse baska bir yere de danisabilirsin
Merak ettim ay takvimi konusunu. Daha önce duymadım hiç

Lazerin farklı çeşitleri var.
Kıl tipinize uygun bir cihaza gitmeniz gerekir, ince ve siyah olmayan kıllar için diode lazer yapılıyor.
Alex cihazı güçlü ve siyah kıllar için çözümdür.
2 hamilelik yaşadım, ikisinde de jiletle kendim temizledim.
Eşimin yapmasını asla istemem, elden ayaktan düşsem bile başkasını tercih ederim.
Hoş bir durum değil bana göre.
Bunun için görmeye gerek yok, dokunsal olarak nerede kıl kalmış neresi temiz anlayabiliyorsunuz zaten.
Ben doğum çantama da jilet koymuştum,başka bir şey için hastaneye gidip doğum başladığını öğrenince orada duşa girip yine temizlemiştim.
Tabi daha önce lazer yaptırmıştım ama hamilelikle beraber bayağı artış oldu bende de.

X