Lazer ve ağda

ben bir yıldır siyahlaşsım diye jilet kullandım bacağıma aslında kadının bunları cihaz görmüyor dediği yerler de özellikle siyahlaştırdığım ve lazerin en iyi göreceğini düşündüğüm yerlerdi. merkez merkez gezip para saçmak çok kötü keşke güvenebilsek. kaymak gibi olan kızlara çok özeniyorum

canım hastaneye git lazer içinde. onlar söylüyor kıllarına bakarak.
güzellik merkezleri asla kıllarının uygun olup olmadığını söylemez.
ben kollarıma yaptırmak istedim. baktığında siyah baya baya ama kız baktı çıkış noktaları sarı görmez lazer dedi. sizin iğneli yapan bir yerde yaptırmanız lazım dedi. yapmadılar kısaca.

Merhaba herkese
Maalesef ki beyaz tenli, koyu renk uzun ama güçsüz tüyleri olan (vücutta yaygin) bir insanım. Şimdi de 9 aylık hamileyim maalesef hamilelikte herkesin ağda ihtiyacı azalırken benim ekstra yerlerde çıktı başıma iyice dert oldu. Yaklaşan çatı muayenesi ile iyice strese girdim ağrım sancim var her an olabilirmiş gibi hissediyorum. Sorunlarima geçeyim:
1) 20 gün önce yüz agdasi yaptırdım ama şuanda o tüyler çıktı çoktan ve bir iki mm oldular bile. Sizce kuaför kötü ağda mi kullanıyor?
2) alt tarafı göremiyorum oranın temizliği için eşimden yardım almam ne kadar doğru? Bu ilerde soğuma yapar mı? Henüz hiç söylemedim kendisi ben yardım ederim diyor
3) lazer yaptirmistim bir iki seans. Özel bir hastanede. Lazer yapılırken uygulayan kız killariniz yanmıyor bir kaç kez atış yapmak zorunda kalıyorum sanki olmayacak gibi şeyler geveledi. Hiç hoşuma gitmedi. Atış yaptigi yer de bacakti yani nasıl görmez lazer anlayamadım kandirilmaya başladığını düşünüp bıraktım orayı. Bacağı bile görmezse lazer ben yüz ense boyun hatta sırt ve göbek tüylerimden nasıl kurtulacam? Sizce çok iyi bir yere gidersem çözülür mü? Acıbadem gibi
ben 36 haftalık hamileyken kuaföre agdaya gitmiştim,gayet güzel yardımcı olup çok da hassas davranmışlardı,özel bölge ne var ne yok heryeri temizlemişlerdi,ben eşimden bu konularda hiç yardım isteyemem,sizin gibi benden tiksinir diye çekinirim,bizim evde iki wc var,yedi yıldır ikimizin de wcsi bellidir,onunla aynı wcyi bile kullanamam koku vs bişey kalır diye,belki komiğim ama adurum bu:halay:
bu arada o hemeroid ameliyatı oldugunda ben bi hafta sürekli ona pansuman yaptım,ondan soğumadım muhtemelen bizim takıntımız ama riske atmak istemedimo_O

ben bir yıldır siyahlaşsım diye jilet kullandım bacağıma aslında kadının bunları cihaz görmüyor dediği yerler de özellikle siyahlaştırdığım ve lazerin en iyi göreceğini düşündüğüm yerlerdi. merkez merkez gezip para saçmak çok kötü keşke güvenebilsek. kaymak gibi olan kızlara çok özeniyorum
Ama sorun şu ki, kılın değil kökün koyu ve görünmesi gerekiyor... Bende çok özeniyorum onlara o_O

Yüzünüze iğneli epilasyon yaptırabiliniz iyi bir yerde, 4-5 seans sonra bir daha asla çıkmıyor. Yaptırdığım için biliyorum.
bir hastaneye daha gidip sorucam o da evet bunları lazer görmez derse iğneliye gideyim soylediğiniz gibi. 20 günde görülebilecek kadar uzaması çok kötü.

ben 36 haftalık hamileyken kuaföre agdaya gitmiştim,gayet güzel yardımcı olup çok da hassas davranmışlardı,özel bölge ne var ne yok heryeri temizlemişlerdi,ben eşimden bu konularda hiç yardım isteyemem,sizin gibi benden tiksinir diye çekinirim,bizim evde iki wc var,yedi yıldır ikimizin de wcsi bellidir,onunla aynı wcyi bile kullanamam koku vs bişey kalır diye,belki komiğim ama adurum bu:halay:
bu arada o hemeroid ameliyatı oldugunda ben bi hafta sürekli ona pansuman yaptım,ondan soğumadım muhtemelen bizim takıntımız ama riske atmak istemedimo_O
kadınların çilesi zaten erkek istediği kadar göbekli olsun, kıllı olsun, kussun, kakasını temizleyelim yeri gelince soğumayız. ama kadının yüzündeki 2 mmlik tüyler soğuma sebebi olabilir:KK12: sanırım söylediğin gibi riske atamicam

Şu anda gebeyim ve yıllardır kendim hallederim yine kendim hallediyorum.
Ben uzamasını beklemem. Her hafta hızlıca her yerin üzerinden geçer her an pürüzsüz dururum. Kendim rahat edemiyorum. Kıllardan çok tiksinirim.

Yüz için sir ağda bantları: 2 dk
Bikini bölgesi için jilet: 1 dk
tüm vücut için epilatör: hiç uzatmadan aldığım için en fazla 15 dk

Toplamda yirmi dakika bile sürmüyor.

Bazen bir hafta dolmadan 4-5 gün sonra yine yapıyorum o zaman toplamda 10 dk falan sürüyor. Banyoya girip duş almadan önce 10 dk temizlenip yıkanıyorum. Her an tertemiz kılsız tüysüz dolaşıyorum böylece.

Haa şu var, beklesem, onlar uzasa, hem ben rahatsız olurum görüntümden, hem de yaparken çok vaktimi alır, sıkılırım, canım yanar, işkenceye dönüşür. Devamlı ertelerim, ötelerim...

Bence bu kıl tüy işini her hafta ya da 4 günde bir rutinine dönüştürürsen hem 10 dk da halleder hem de hiç canını sıkmazsın.

kadınların çilesi zaten erkek istediği kadar göbekli olsun, kıllı olsun, kussun, kakasını temizleyelim yeri gelince soğumayız. ama kadının yüzündeki 2 mmlik tüyler soğuma sebebi olabilir:KK12: sanırım söylediğin gibi riske atamicam
faydası var mı bilmiyorum ama benden hiç uzaklaşmadı,bunlar da aşkı biten bu kadar evliliği gördükçe nimet gibi geliyor:KK53:

daha önce o bölgeye ağda yaptırmadım. jilet olacak yani. kuaföre o yüzden gitmiyorum. gidersem ilk defa olacak ve 9 aylık hamileyim pek doğru bir seçim olmaz.
Canım bende agda yaptırmaktan cekınıyodum ınankı jilet kadar kotu birsey yok aldığın gıbı Bı gün sonra kıllar cıkıyo agda düzenli kullanımda kıllarda azalmada oluyor bnde doguma gitmeden once agda yaptırdım bir ay rahat ettım

Şu da var, insanlar tüyler azalmaz falan diyorlar ya, yalan o. Devamlı alırsan yani uzatmadan devamlı üzerinden geçersen bir süre sonra kıllarında azalma oluyor. Küsüyor kıllar. Benim ergenlik çağımdakiyle şu anki kıl potansiyelim arasında dağlar kadar fark var. İnanılmaz kıllı birisiydim. Ama aldıkça onları yabani ot gibi biçtikçe azaldılar :KK70: Ben kazandım :KK70:

Şu anda gebeyim ve yıllardır kendim hallederim yine kendim hallediyorum.
Ben uzamasını beklemem. Her hafta hızlıca her yerin üzerinden geçer her an pürüzsüz dururum. Kendim rahat edemiyorum. Kıllardan çok tiksinirim.

Yüz için sir ağda bantları: 2 dk
Bikini bölgesi için jilet: 1 dk
tüm vücut için epilatör: hiç uzatmadan aldığım için en fazla 15 dk

Toplamda yirmi dakika bile sürmüyor.

Bazen bir hafta dolmadan 4-5 gün sonra yine yapıyorum o zaman toplamda 10 dk falan sürüyor. Banyoya girip duş almadan önce 10 dk temizlenip yıkanıyorum. Her an tertemiz kılsız tüysüz dolaşıyorum böylece.

Haa şu var, beklesem, onlar uzasa, hem ben rahatsız olurum görüntümden, hem de yaparken çok vaktimi alır, sıkılırım, canım yanar, işkenceye dönüşür. Devamlı ertelerim, ötelerim...

Bence bu kıl tüy işini her hafta ya da 4 günde bir rutinine dönüştürürsen hem 10 dk da halleder hem de hiç canını sıkmazsın.
ay böyle yazınca kendimi kötü hissettim :KK43: yüzümü şehir efsanesi aldıkça çoğalır alma dedikleri için evlendikten sonra almaya başladım hakikaten aldıkça siyahlaştı sanki özellikle soruyorum kuaföre sır ağda mı bu diye tabii diyor. 9. aya gelince bırak en aşağıları göbek deliğinin altını bile göremiyorsun hadi görmeyi geçtim aynayla halledersin ama ulaşamıyorsun eğilemiyorsun yoksa benim de orası hep temiz olur. şuanda da temiz ama doktor orayı inceleyeceği için sıfır tüy olması lazım tabii.
vucudumun kalanını da yine aldıkça almam gerekcek bir de sırtımı falan nasıl yapayım keşke kalıcı bir çözüm olsa

Bende de aynı dert var en son iki hafta önce jiletle aldım banyoda ama göremiyordum şimdi daha da büyüdü karnım hiç göremiyorum kuaföre de hiç gitmedim eşim yapar ama yapamam keserim falan korkarım diyor o yüzden yani. Zaten şu an karından muayene oluyor ama acil birşey olur alttan muayene olur diye de yapmak istiyorum annem ben gelince ağda yaparım dedi ama başkası yapınca çok acıyor ki annemin gelmesine de 1 ay var sir ağda çabuk oluyormuş sanırım kuaföre gidicem

Plıps lumea sc 1997 lazer aletı 1400 tl dıyorlar sızce ıyımı kullanan var mı evde yapsak boş yere para sacmasak etkılı mı acaba netten yorumlara baktım şıkayet varda hıc tuykerı azaktmadıgını soyleyenler var kendı sıtesınde de övenler anlamadım gıttı .Aranız da var mı kullanan??

Hamile degilim ama killardan bende muzdaribim.simdiden hamileligimi dusunuyorum ne yapicam diye.benim tuylerim cok kalin bedenimse cok yumusak nereye jilet vursam mutlaka kanama gunlerce kasinma oluyor.bikiniye bir kac kez lazere gitdim aksine cogaliyor gibime geliyor.yuzum icinse ayda iki kez kuafore gidiyorum o bile yetmiyor.kilsiz insanlari cok kiskanirim :KK43:

ay böyle yazınca kendimi kötü hissettim :KK43: yüzümü şehir efsanesi aldıkça çoğalır alma dedikleri için evlendikten sonra almaya başladım hakikaten aldıkça siyahlaştı sanki özellikle soruyorum kuaföre sır ağda mı bu diye tabii diyor. 9. aya gelince bırak en aşağıları göbek deliğinin altını bile göremiyorsun hadi görmeyi geçtim aynayla halledersin ama ulaşamıyorsun eğilemiyorsun yoksa benim de orası hep temiz olur. şuanda da temiz ama doktor orayı inceleyeceği için sıfır tüy olması lazım tabii.
vucudumun kalanını da yine aldıkça almam gerekcek bir de sırtımı falan nasıl yapayım keşke kalıcı bir çözüm olsa

Şöyle ki, benim yüzümdeki kıllar yakından bakınca görünüyordu, ama sonuçta görüyordum. Aldım şimdi siyahlaştı ama çoğalmadı. Yani sönük olan kıllar yine aynı miktarda siyahlaşıp kalınlaştı. Olay bu kadar. Ama 2 dk lık yapıştır çek at olayı sonuçta. Yani suratım kıllarla dolaşacağıma, rengi kahverengiden siyaha dönsün ama ben onu çekip alabileyim ve yüzüm pürüzsüz kılsız olsun.

Ve bu aşağıyı göremiyorsun muhabbetini her kadın söylüyor. Devamlı yaptığın bir şey için bakmana neden gerek olsun ki. Yazı yazar gibi, klavye tuşlarını kullanır gibi, görmen gerekmiyor. Elin otomatik gidiyor zaten bakmana gerek yok. Karnın dümdüzken de bakmıyordun ki. Elin otomatik 1 dk da hallediyordu.

Artık hamilesin ve son zamanlarındasın. Yani çok çabuk yorulursun. Öyle dikilemezsin devamlı uzanamazsın. Devamlı kıllarını alman zaten bunun için önemli üzerinden bir kere geçer bitirirsin olayı, wc ye girmek gibi, kısa sürer. Bekletirsen eğer alırken çok yorulursun uzun sürer.

Tüm vücuda ağda bence tehlikeli gebelikte. Yapıştırıp çekmek hele karın bölgesi göbek üstü altı için böyle ani hareketlere çektirmelere hiç girme epilatör ile hızlıca üzerinden geç bakmana da gerek yok elin alışmıştır hızlı geç üzerinden. Epilatör tüm derini çektirmiyor tek tek kıllarını kökünden çektiği için acımıyor, derine asılmıyor ağda gibi.

Sırtın için de epilatör öneririm. Sırtında bel ve kalça bölgesini epilatör ile hızlıca al bakmana gerek yok yine elinle gezdiriver. Sırtının yukarısı zaten çok önemli değil.

Ben hamile kalmadan 1 ay önce güzellik merkezine gittim gösterdim kıllarımı epilasyon için o da zor olur bunları öldürmek falan dedi. Uzun sürecek dedi. Doktora gittim şimdi yaptırma hamilelikte yine çıkacak doğurduktan sonra yaptır dedi. Doğumdan sonra temiz bir güzellik merkezine gidip kompleye anlaşacağım. Ne kadar azaltırsa kardır.

Merhaba herkese
Maalesef ki beyaz tenli, koyu renk uzun ama güçsüz tüyleri olan (vücutta yaygin) bir insanım. Şimdi de 9 aylık hamileyim maalesef hamilelikte herkesin ağda ihtiyacı azalırken benim ekstra yerlerde çıktı başıma iyice dert oldu. Yaklaşan çatı muayenesi ile iyice strese girdim ağrım sancim var her an olabilirmiş gibi hissediyorum. Sorunlarima geçeyim:
1) 20 gün önce yüz agdasi yaptırdım ama şuanda o tüyler çıktı çoktan ve bir iki mm oldular bile. Sizce kuaför kötü ağda mi kullanıyor?
2) alt tarafı göremiyorum oranın temizliği için eşimden yardım almam ne kadar doğru? Bu ilerde soğuma yapar mı? Henüz hiç söylemedim kendisi ben yardım ederim diyor
3) lazer yaptirmistim bir iki seans. Özel bir hastanede. Lazer yapılırken uygulayan kız killariniz yanmıyor bir kaç kez atış yapmak zorunda kalıyorum sanki olmayacak gibi şeyler geveledi. Hiç hoşuma gitmedi. Atış yaptigi yer de bacakti yani nasıl görmez lazer anlayamadım kandirilmaya başladığını düşünüp bıraktım orayı. Bacağı bile görmezse lazer ben yüz ense boyun hatta sırt ve göbek tüylerimden nasıl kurtulacam? Sizce çok iyi bir yere gidersem çözülür mü? Acıbadem gibi
Gebelikte soyledigini aksine.. killar cogalir.. saclarimizda daha guclenir mesela..?dogumdan bi kac ay sonra dokulme basliyo.

Kocandan yardim alabilirsin tabii ama agdaciya gitmen daha iyi degil mi? Erkekler jilet bile yapamiyolar nerdeyse:)) ben doguma gidecegimde bi kez yaptrmstm.. soguma oldu mu bu yuzden bilemem. Kimi takilir bole biseye kimj takilmaz

bekarken butun vucuduma lazer yaptirdim.bastan asagi vucudumdaki her yere yani.neyse hamilelikte bazi yerlerimde tuyler cikti.ozellikle genital bolgede baya artti.son haftalarda genital bolgeyi temizlemek beni baya zorluyordu.kuafore gitmeyi dusundum ama cekiniyordum agrir diye.esimden yardim istemedim utandim acikcasi.onume ayna koyup tek basima aldim ama alana kadar perisan oldum

X