- Konu Sahibi PEMBE DUNYAM
Bülent kahraman canımamin inş güzel sonuçlar alırız hepimiz
siz hangi doktora gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bülent kahraman canımamin inş güzel sonuçlar alırız hepimiz
siz hangi doktora gidiyorsunuz
Bana daha telefonda konuşmalarından öyle gelmişti o sorumlu adam kimdi unuttum adını para üzerine dönüyor sanki orasiUmay tup bebek merkezinde bana mi oyle geldi bilmem ama bize hasta degilde müsteri gozuyle bakiliyor.orda basarisiz bir tup bebek deneyimim oldu.Daha titiz davranilabilirdi.
Doktorunuz kimdi
Ismail Temur ilgisiz ve soguk bir doktordu kismet artikDoktorunuz kimdi
Başladını mı tedavi ye pekiIsmail Temur ilgisiz ve soguk bir doktordu kismet artik
2 ay once yaptim ama negatif sonuclandi.bu merkeze tekrar gitmek istememBaşladını mı tedavi ye peki
Bende umayda yaptırdım ama tekrar yaptırır mıyım hayır canım profesyonel değiller bir daha düşünürsem novafertille görüşme yapmak isterim amamrb gaziantepte tüp bebek için hangi merkezi önerir siniz, gerçekten deneyenler bilgi verirse sevinirim.
Sizin embriyolar dondurulmustu transfer yapıldı mı?Bende umayda yaptırdım ama tekrar yaptırır mıyım hayır canım profesyonel değiller bir daha düşünürsem novafertille görüşme yapmak isterim ama
Evet yapıldı negatif olduSizin embriyolar dondurulmustu transfer yapıldı mı?
Merhaba, ben Umay'da yaptırmıştım kasım ayında. Çok şükür pozitif oldu bizimki. Ama yer olarak hiç profesyonel bulmadık eşim de ben de. Sanki biraz çoluk çocuğun eline bırakılmış gibi. Bi ciddiyet havası YÖK çalışanlarda. Sekreterler hemşireler iyi insanlar ama hastane düzeni yok. Merkez olarak çok paracılar. Bana 5000 diyor başkasına 5500 diyor mesela. Niye diye sorduğumda YÖK zaman geldi YÖK bilmem ne diye saçma cevaplar aldık. Doktorum İsmail bey vardı o zamanlar. Çok soğuk ilgisiz bir adam ama işinin ehliydi. Şimdi şikayet üzerine göndermişler onu sankoda çalışıyor. Sankodan da ali tahtacı gelmiş Umay'a. Ali tahtacıyı hiç tanımam, o yüzden yorum yapamayacağım. Ben şu an sankoda ibrahim Halil özdurak var, onda tüp bebek doktoru. Onda devam ediyorum aylık kontrol için. Doktoru sana tavsiye ederim ama sanırım o da Haziran'da ayrılıp özel muayene açacakmış. Novafertil de aşılama yapmıştım, açıkçası Ruşen bey de bana soğuk geldi. Rahat hissedemiyor insan yanında. Eğer maddi olarak sıkıntı olmaz diyorsanız Fuat özsoy var özel muayenesi. Genelde o doktora giden ve çok memnun kalan gördüm. Ama özel muayene olduğu için biraz masraflı oluyor. Allah yardımcın olsun en kısa zamanda bebeğini kucağına Alman dileğiyleUmayda Dr değişikliği olmuş sanırım. Karar vermem lazım acilen
Geçmiş olsun canım kismette yokmuş. Ben de antepte kararsız kaldığım için ankarada novaartta yaptırdık merkez gayet iyiydi doktorlar da aynı şekilde ama sonuç negatif oldu benim de. Sebebi 18 yumurta toplandı 11 i dollendi 3. Güne 3 tane orta kalite ve zayıf embriyo kaldı. Zaten doktor çok ümitli değildi. Genetik araştırma yapılacak. Yalnız bence olacağı varsa oluyor ama zamanı gelmemisse bişeyler bahanesi oluyor.Evet yapıldı negatif oldu
Ben de umay da yapmistim ismail hoca vardi şubat ayinda malesef negatifle sonuclandi.ve bir aciklma yapma zahmetinde bile bulunmadilar.Hakkimi helal etmiyorumGeçmiş olsun canım kismette yokmuş. Ben de antepte kararsız kaldığım için ankarada novaartta yaptırdık merkez gayet iyiydi doktorlar da aynı şekilde ama sonuç negatif oldu benim de. Sebebi 18 yumurta toplandı 11 i dollendi 3. Güne 3 tane orta kalite ve zayıf embriyo kaldı. Zaten doktor çok ümitli değildi. Genetik araştırma yapılacak. Yalnız bence olacağı varsa oluyor ama zamanı gelmemisse bişeyler bahanesi oluyor.
Diyarbakır da aynı böyle açıklama yokBen de umay da yapmistim ismail hoca vardi şubat ayinda malesef negatifle sonuclandi.ve bir aciklma yapma zahmetinde bile bulunmadilar.Hakkimi helal etmiyorum
Hangi hastane hangi doktor ben de düsünüyordumDiyarbakır da aynı böyle açıklama yok
Ba...ile başlayan merkez kötü içerik oluyormuş yazamıyorum tavsiye etmem aslaHangi hastane hangi doktor ben de düsünüyordum