• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umay tüp bebek ve bebegimiz..

Canım bende kullanıyorum aynı iğneyi bi kutu aldım 130 liraya ama ikinci kutuyu bi tanıdığımız var o reçete yazacak aile hekimliğine hiç sormadım sen sorarsan çok iyi olur :) benim de bugün randevum var ☺️☺️

Cnm sana niye verdi iğneyi ??? Bizim arkadaşımız var eczacı o sağlık ocağı yazıyor galiba dedi. Pahalıymış baya iğne de reçetesiz olunca.

Son düzenleme:
Kaçıncı gün toplandı cnm biz umayda İsmail beye gidiyoruz bugün sekizinci gün yeterince gelişmemiş yaşına gore dedi çok kötü moralim

MERHABA hanımlar, bu sene fiyatlar nedir merkezde bende randevu aldım görüşmeye gideceğim. devlet karşılamıyor mu bu masrafları acaba?

Karşılamıyor maalesef canım 5500 tüp bebek 1500 dondurma + ilaçlar sizin sorununuz nedir
bilgiler için çok teşekkür ederim.
hiç bir sorunumuz yok herşey normal hiç sıkıntı yok
ama ortada gebelikte yok 2 senedir.
pazar günü gittim merkeze çok kalabalık idi. 1,5 saat bekledim. ahmet beyi tanımasam geri çıkıp gidecektim. 2 ay daha tedavı uygulayalım yoksa yaza tüp bebek düşünürüz dedi.
femara verdi ona başladım bu hafta yine gideceğiz bakalım

bilgiler için çok teşekkür ederim.
hiç bir sorunumuz yok herşey normal hiç sıkıntı yok
ama ortada gebelikte yok 2 senedir.
pazar günü gittim merkeze çok kalabalık idi. 1,5 saat bekledim. ahmet beyi tanımasam geri çıkıp gidecektim. 2 ay daha tedavı uygulayalım yoksa yaza tüp bebek düşünürüz dedi.
femara verdi ona başladım bu hafta yine gideceğiz bakalım
Canım Ahmet beyi çok severim Güler yüzlüdür ben dışardan bi doktorla anlaşmalı olduğumdan muayenelerimi onlar yapmadı hiç bi zaman hayırlı olsun tedavin ☺️

Back
X