- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
- Konu Sahibi PEMBE DUNYAM
Ben çok istediğim için canım çok yorulmuştum ısrar ettim birazE ama sen doğal gebe kalabilmişsin neden tekrar gebe kalman için uğraşmamış ??? Neden tüp bebek demiş ki ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok istediğim için canım çok yorulmuştum ısrar ettim birazE ama sen doğal gebe kalabilmişsin neden tekrar gebe kalman için uğraşmamış ??? Neden tüp bebek demiş ki ?
Hmm allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşBen çok istediğim için canım çok yorulmuştum ısrar ettim biraz
Sizin var mıymış canım bi sorun neden oluyomuş düşüklerHmm allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş
Sizin var mıymış canım bi sorun neden oluyomuş düşükler
Canım benim adetler ve hormon düzenli bi tek yumurtalıklarda polikistik görüntü vardı eşimde de sıkıntı yoktu şükür yaşım 27 sebepsiz infertilite pko görüntüsü de bi sorun teşkil etmez dedi tek başına hayırlısı olsun canım..Cnm genetik ve pırtılaşma testinde sorun çıkmadı. Homosistein testi de normal çıktı. Amh testi yaptım sonuç bekliyoruz 8 gün sonra çıkacak. Yumurta kalitesi ve rezervi açısından diye baktırdı doktor. Acaba yumurtam mı kalitesiz ondan mı düşük oluyor onu inceleyecek. Bide adetin 21. Günü progesteron testi istedi yumurtam gerçekten çatlıyor mu ona bakacak. 3 ay bi yol çizdi ilaçlar verdi eğer gebelik olmazsa bağışıklıkla ilgili bi sorun olabilir dedi bağışıklığı bastırıp gebelik elde ederiz dedi. Bakalım ne olacak. Eşimde varikosel vardı 8 ay önce ameliyat oldu sonuçları biraz düzeldi. Sperm DNA testi bile yaptık sıkıntı yoktu. Bakalım inş sonuç alırız. Hastalarına baktım da netten 10 yıllık gebe kalamayanlar bile hamile kalmış. İnş şifa olur bize de. Sizde problem neydi ???
SGK ile anlaşmalı bir yer olması gerekiyor canım. Ben Sanko da ibrahim Halil özdurak var onda devam ediyorum takibe. Raporu hemen çıkarttı. Sen de gideceğin hastaneyi önden ara istersen boşa düşmemiş olursun :) benim transferim hemen oldu. Opudan 5 gün sonra. Benim hikayem de seninkine çok benzer canım. Bizim de 1.5 yıl sonra hamilelik oldu. Düşük yaşadım. 1 sene boyunca tekrar hamilelik olmayınca aşılama denedim ilk önce. Olmadı. Ertesi ay kendi isteğimle Umay'a gittim ve tüp bebek istiyorum dedim :) bekleseydim olurdu yine büyük ihtimal ama insan çok yoruluyor hem fiziken hem de ruhen. Kestirmeden gideyim dedim :) ne zaman yapılacak peki transferinCanım ben Bülent Kahraman’ın özel muayenesine gidiyorum hatem hastanesine gidip raporu kendim mi çıkarıyım nasıl olucak özel olunca anlamadım
Canım ben ohss oldum sıvı toplaması oldu opu sonrası o yüzden 2 ay sonra benim transferim Senin embriyoların kalitesini biliyo musun canım bilgi vermişlermiydi sana ? Bi de ben o dediğim ilaçları opudan sonra 2 ay boyunca kullanacakmışım canım ondan rapor çıkarmak istedim Peki direkt aile hekimimden istesem rapor olmadan yazar mı ?SGK ile anlaşmalı bir yer olması gerekiyor canım. Ben Sanko da ibrahim Halil özdurak var onda devam ediyorum takibe. Raporu hemen çıkarttı. Sen de gideceğin hastaneyi önden ara istersen boşa düşmemiş olursun :) benim transferim hemen oldu. Opudan 5 gün sonra. Benim hikayem de seninkine çok benzer canım. Bizim de 1.5 yıl sonra hamilelik oldu. Düşük yaşadım. 1 sene boyunca tekrar hamilelik olmayınca aşılama denedim ilk önce. Olmadı. Ertesi ay kendi isteğimle Umay'a gittim ve tüp bebek istiyorum dedim :) bekleseydim olurdu yine büyük ihtimal ama insan çok yoruluyor hem fiziken hem de ruhen. Kestirmeden gideyim dedim :) ne zaman yapılacak peki transferin
Yazar tabi ki, para verip de alma. Ama mesela atıyorum bi ayda 3 kutu iğne gerekiyor normalde. Raporun olmadığı zaman sınırlı sayıda mesela ayda sadece 1 ya da 2 tane alabiliyorsun. O yüzden raporu dedim. Rapor işini halletsene kadar aile hekimine gidip yazdırabilirsin. Embriyolarla ilgili kaliteli gayet iyi falan dediler canım öyle çok ayrıntılı da bilgi almadım. Zaten embriyo 5. Güne kadar gitmişse bu onun kaliteli olduğunu gösterir. Seninki de 5. Güne kadar gitmiş. İnşallh tutunma ihtimali daha yüksek olacak:)Canım ben ohss oldum sıvı toplaması oldu opu sonrası o yüzden 2 ay sonra benim transferim Senin embriyoların kalitesini biliyo musun canım bilgi vermişlermiydi sana ? Bi de ben o dediğim ilaçları opudan sonra 2 ay boyunca kullanacakmışım canım ondan rapor çıkarmak istedim Peki direkt aile hekimimden istesem rapor olmadan yazar mı ?
Ya inş canım rabbim benim de yüzüme bakar inş galiba meslektaşız daYazar tabi ki, para verip de alma. Ama mesela atıyorum bi ayda 3 kutu iğne gerekiyor normalde. Raporun olmadığı zaman sınırlı sayıda mesela ayda sadece 1 ya da 2 tane alabiliyorsun. O yüzden raporu dedim. Rapor işini halletsene kadar aile hekimine gidip yazdırabilirsin. Embriyolarla ilgili kaliteli gayet iyi falan dediler canım öyle çok ayrıntılı da bilgi almadım. Zaten embriyo 5. Güne kadar gitmişse bu onun kaliteli olduğunu gösterir. Seninki de 5. Güne kadar gitmiş. İnşallh tutunma ihtimali daha yüksek olacak:)
Öğretmen misin sen de :)Ya inş canım rabbim benim de yüzüme bakar inş galiba meslektaşız da
Evet canım rehber öğretmenimÖğretmen misin sen de :)
Aa ne güzel tesadüf ben de rehber öğretmenim :) tanıdık çıkarsa şaşırmam şimdi ortaokul mu hocam , ortaokulsa bi yerlerde mutlaka karşılaşmışızdırEvet canım rehber öğretmenim
İlkokul canım Şehitkamil de Sarıgüllük mah de okulum Bölge toplantılarında seminerler de bile karşılaşmış olabilirizAa ne güzel tesadüf ben de rehber öğretmenim :) tanıdık çıkarsa şaşırmam şimdi ortaokul mu hocam , ortaokulsa bi yerlerde mutlaka karşılaşmışızdır
Ben akkentteyim. Aynen olabilir :) bi an akraba çıkacaz sandımİlkokul canım Şehitkamil de Sarıgüllük mah de okulum Bölge toplantılarında seminerler de bile karşılaşmış olabiliriz
Adanalıysan o da olabilirBen akkentteyim. Aynen olabilir :) bi an akraba çıkacaz sandım
Yok canım antepliyim:) yakınmışız yine de. Rabbim emeklerini zayi etmez inşallah. Hem meslektaşım hem de kaderdaşımmışsın:)Adanalıysan o da olabilir
Aynen canım darısı bana olsun inşallahYok canım antepliyim:) yakınmışız yine de. Rabbim emeklerini zayi etmez inşallah. Hem meslektaşım hem de kaderdaşımmışsın:)
İnşallah. Gelişmelerden bizi de haberdar edersin :)Aynen canım darısı bana olsun inşallah
Aynen canım darısı bana olsun inşallah
Canım bende kullanıyorum aynı iğneyi bi kutu aldım 130 liraya ama ikinci kutuyu bi tanıdığımız var o reçete yazacak aile hekimliğine hiç sormadım sen sorarsan çok iyi olur :) benim de bugün randevum varCnm dün Bülent beyle randevumuz vardı. Gittik amh testi ve homosistein testi istemişti. Amh 5.73 çıktı. Doktor iyi dedi. Yumurtalarında çok güzel dedi muayeneden sonra. Clexane 0.4 ml iğne verdi adet olmadan 10 gün önce başlıycam hergün 1 defa . adet olursam bırakıcam gebe kalırsam da günde 2 defa kullanıcam. Ya bu iğneleri nasıl yazdırıcam? Sağlıkocağı yazar mı ???